Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Železobetonové a ocelové konstrukce Statika staveb

Specializace na ocelové a železobetonové dopravní i pozemní stavby. Velké zkušenosti též v pozemním stavitelství a výhody propojení s dceřinou dodavatelskou firmou. Dodavatelská činnost v oblasti pozemního stavitelství a telekomunikačních staveb. Montáž ocelových konstrukcí.

Výroba, prodej, montáž. Kovářská výroba, kovovýroba, klempířské práce: - vstupní portály - schodiště - schodiště požární - schody - zábradlí, galerie, balkony - žebříky - kovové dveře - kovová okna - portály - přístřešky - markýzy - nerezové schůdky např.do bazénu - ploty - klece, voliéry pro ptáky - trapézové plechy - zinkované ...

Nákladní doprava Jeřábnické práce Sklenářské práce Řezání a vrtání betonu Demolice - objekty - komíny - mosty Výškové práce Montáž - ocelové konstrukce.

Zprostředkování obchodu a služeb, Obchod s ocelovými montovanými halami, Obchod s nábytkem.

Výroba, prodej - luxusní schodiště a zábradlí - skleněné stěny a skleněné opláštění budov - skleněné terasy - mosazné a nerezové doplňky.

Zámečnické práce. Zámečnictví, kovářství: - umělecko-řemeslné zpracování kovů - povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů - výroba kovových konstrukcí, kotlů, těles a kontejnerů.

Nabízíme polotovary pro nerezové, skleněné a kované zábradlí, kované brány. Bránové příslušenství pro posuvné samonosné, kolískové, křídlové a garážové brány a pohony. Schody, stříšky, ploty, prosklení..

Dodávky a montáž kovových konstrukcí. Stavby - provádění, změny a odstraňování, projektová dokumentace: -montované haly, sklady, budovy -montované kanceláře -provádění opláštění staveb z -okna, okenní pásy, střešní prosvětlovací pásy, dveře, vrata a světlíky -klempířské prvky, zaatikové a mezistřešní žlaby, podokapní žlaby a ...

Výroba: - mříže - vrata - zábradlí - ploty. Zámečnické práce.

Distribuce - stavební chemie Sanace betonové konstrukce - hydroizolace Distribuce - stavební materiály Pokládka - průmyslové podlahy Rekonstrukce - betonové konstrukce

SAMSTEEL je ryze česká společnost, se zaměřením na výrobu a montáž ocelových konstrukcí, schodišt, plotů, zábradlí a veškeré zámečnické činnosti.

Dodávka a montáž potrubních rozvodů (ocel, nerez, umělé hmoty, dálkovody) vč. technologických zařízení a ocelových konstrukcí od kusových dodávek až po finální dodávky.

Provádíme stavby a rekonstrukce, práce HSV a PSV, statické zajištění, výrobu a montáž ocelových konstrukcí, svářecí, zámečnické práce, služby požární ochrany, bourací a demoliční práce. Zajistíme přistavení a odvoz kontejnerů a skládku odpadu a suti.

Zábradlí, stavební pouzdra, půdní schody - Firma Pouzdra-zábradlí se zabývá prodejem a montáží stavebních pouzder, nerezového zábradlí a půdních schodů. Zábradlí, stavební pouzdra, madla na stěnu, grafosklo a půdní schody jsou české výrobky a nejvyšší kvality.

Vyrábíme hliníkové zábradlí na terasy a schodiště, hliníkové brány a branky, ploty a oplocení, pergoly, altánky a jiné hliníkové konstrukce na míru do exteriéru i interiéru, včetně povrchové úpravy a výplní. Dále provádíme opravy hliníkových a litinových dílů jako jsou např. prasklé disky kol nebo poškozené bloky motorů.

Stavební zámečnictví. Montážní zámečnické práce: - výroba a montáž mříží do bytů a kanceláří, mřížování balkonů a lodžií - výroba a montáž dveří a vrat jednoduchých i zateplených, včetně pojízdných - zhotovení a montáž výkladů pro obchody - ocelová schodiště jednoramenná, dvojramenná, točitá včetně zábradlí - kombinace oceli a ...

Statické zajištění stavebních konstrukcí.

Výroba: - ocelové schodiště, zábradlí - nerezové světlíky, žebříky.

Stavební výroba: -bytová výstavba -občanské a průmyslové stavby -rekonstrukce stávajících objektů -provádění staveb na klíč -demolice -stavby železobetonových celků -železobetonové monolitické.

Výroba schodiště: - dřevěná - ocelová - venkovní Brno: Mlýnská 68, 602 00 Brno tel./ fax: +420 548 210 871 mobil: +420 608 126 571 brno@stadler.cz České Budějovice: Holečkova2694/7, 370 04 České Budějovice tel.: +420 387 411 122, fax: +420 387 411 120 mobil: +420 608 126 572 budejovice@stadler.cz

Výroba, montáž: -ocelové konstrukce -anténní nosiče

Návrhy a montáže potrubních systémů a ocelových kostrukcí pro energetiku, teplárenství.

Hlavní náplní firmy Promont s.r.o. jsou ocelové haly jedno i vícepodlažní, určené pro průmyslovou výrobu, zemědělskou výrobu, prodejní činnost, administrativní budovy, sportovní haly, skladovací haly. Firma Promont byla založena v r. 1991, a od svého vzniku se zabývá výšeuvedenou činností. Firma Promont dodává a montuje haly jak v tuzemsku tak i v ...

Společnost PROVOS spol. s r.o. je zaměřená a specializovaná na VÝROBU A MONTÁŽ OCELOVÝCH KONSTRUKCÍ hal, nosných konstrukcí anténních nosičů, energetických, osvětlovacích a reklamních zařízení.