Kovovýroba zajišťuje výrobu kovových konstrukcí, která zahrnuje kovové profily pro skladovací a výrobní objekty, mosty, dopravníky, jeřáby anebo nosníky, dále pak kovové pozinkované anebo nerezové schody pro interiérové i exteriérové aplikace.

Malířské práce Rozvody i venkovní - plyn Úklidové práce Chemické izolace (na izolaci kamenného zdiva jako speciální směs) Dodávka a montáž - plastová, dřevěná (EURO) a hliníková okna, dveře a stěny - velkoplošné ocelové bednění Výroba - ocelové konstrukce včetně nátěrů dle dílenské dokumentace železářské práce - ...

Výroba atypických kovových výrobků a konstrukcí: - zábradlí - schodiště.

Kovovýroba - schodiště - zábradlí Výroba - ocelové konstrukce Výroba z nerezu, mosazi a hliníkuvýroba - schodiště - zábradlí - ocelové konstrukce Pronájem - podia

Práce: -zámečnické -svařování Kovovýroba: -mříže -schodiště -zábradlí -ploty Výroba: -ocelové konstrukce

Služby: -vypracování výrobní dokumentace ocelových konstrukcí.

Výroba a montáž: - vjezdové brány nesené, posuvné, křídlové - automatické pohony - automatické závory - garážová vrata rolovací, vyklápěcí a sekční. Výroba: - ocelové konstrukce. Zámečnické práce na zakázku.

Práce: -zámečnictví Zakázková výroba: -mříže -vrata -pergoly -vitríny -atypické konstrukce -ploty

Drátěné ploty na klíč - podezdívky Pokládka - dlažby i zámkové terasy

Výroba - ocelové konstrukce pro haly a střechy

Kovovýroba. Výroba a distribuce: - větrací mřížky - revizní dvířka - průvětrníky - ochranné rohy.

Dodáváme typové i atypické osobní výtahy, nákladní výtahy, trakční lanové i hydraulické výtahy, plošiny a ocelové prosklené konstrukce. Provádíme rekonstrukce výtahů, modernizace výtahů, záruční, pozáruční servis a revize výtahů.

Pražská společnost OKZ HOLDING a.s. se úzce specializuje na výstavbu velkokapacitních ocelových zásobníků a ocelových konstrukcí. OKZ nabízí komplexní dodávku investičních celků v oblasti skladování ropy, ropných produktů a dalších médií. Jejich dodávku realizuje „na klíč“.

Opravy, rekonstrukce, montáže, výroba náhradních dílů: -kotle parní a kapalinové (třídy 1, 2, 3 a 4) -předávací a výměníkové stanice stabilní A a B -tlakové nádoby -čerpadla -potrubí -armatury. Vývoj, výroba: -malé větrné elektrárny -solární systémy. Výroba: -pevné a posuvné regály -kovovýroba, ocelové konstrukce ...

Firma Fides spol. s.r.o. se od svého vzniku v roce 1990 zabývá zakázkovou výrobou především z oceli, nerezové oceli, mosazi, v různých druzích povrchových úprav a to samostatně nebo i v kombinaci s jinými materiály. Vyrábíme vše dle přání zákazníka od drobností (schránky, ozdobné předměty, nábytek) až po velké konstrukce (schodiště, zábradlí, ...

Těžiště činnosti: - šlechtění květin a zelenin - šlechtění, množení a obchod s ovocnými druhy a některými polními plodinami - produkce okrasných výpěstků. Velkou část produkce zabírá strojírenská výroba: - výroba ocelových konstrukcí - výroba skleníků - žárové zinkování.

OTK systém, předmět podnikání: Prodej, výroba a montáž střešních světlíků, světlovodů, nucené a přirozené požární odvětrání, požární ventilátory, ocelové konstrukce, revize a servis světlíků, projekce odvodu kouře a tepla ZOTK a SOZ, RWA klapky, oprava a rekonstrukce světlíků.

Inženýrské stavby, podzemní a inženýrské sítě, pozemní stavby, báňské a ekologické stavby.

Montáže: -opláštění budovy -obvodové a střešní pláště zateplené, nezateplené -průmyslové a užitkové stavby, budovy, -ocelové konstrukce. Výroba: -klempířské profily -lemovací profily do 3m** délky -atypické klempířské a zámečnické výrobky. Stavební projekty a dílenská dokumentace v součinnosti s firmou EUROPROJEKT, ...

Montáže a demontáže: - technologické celky, - tiskařské stroje. Transporty, ocelových konstrukcí, hal a průmyslových objektů.

Dodávky a montáže: - ocelové haly a konstrukce. Realizace střešních a stěnových plášťů.

Zabýváme se poradenstvím při výrobě i montáži bran, vrat, schodišť a poskytujeme zámečnické práce.

Výroba ocelových konstrukcí, membránových konstrukcí, stožárů, věží a fotovoltaických elektráren.

Výroba a montáž: - portály, vrat, dveří, oken, zábradlí, schodišť, firemních štítů, trojrozměrných kovových nápisů, vitrín, pultů, regálů, konstrukcí dále výrobu na přání zákazníka. Obklady výtahů a práce z nerezu a barevných kovů.

Zámečnictví, kovovýroba, pasířství, pálení laserem, prášková lakovna - komaxit. Provádíme broušení a leštění kovů, hranění plechu. Vyrábíme a montujeme atypické ocel hliník a nerez konstrukce například: - schodiště - výkladce.

Výroba, opravy - mříže - brány - branky - plotové dílce - zábradlí - lehké ocelové konstrukce Zakázková kovovýroba - zámečnické práce