HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Maloobchod, prodej, oprava, servis: -kancelářské stroje, počítací stroje včetně elektronických zařízení na zpracování dat. Poradenství: -software.

Prodej: - dřevěný nábytek - nábytek z melaminu - židle, matrace

Oprava, servis: -kancelářské stroje: -psací stroje:

Velkoobchod, prodej: -kadeřnické potřeby -kosmetické potřeby -nastřelovací náušnice -vše pro nehty, depilaci, epilaci a pedikúru. Interiérový nábytek na zakázku: -kompletní vybavení kosmetických a kadeřnických salónů.

Služby: -výstavba základnových stanic GSM, 3G, CDMA -instalace a spuštění technologie GSM, 3G, CDMA -instalace mikrovlnných spojů -výstavba optických tras a spojů -projekční a inženýrská činnost -elektromontážní práce Výroba: -ocelové konstrukce -telekomunikační stožáry.

Zakázkový vývoj a výroba HW a SW v oblastech automatizace, měření, řízení, regulace a zpracování dat. Vývoj a výroba elektronických systémů pro inteligentní domy a ovládání hlasem.

Výroba kontejnerů: -obytné -kancelářské -sanitární -technologické kontejnery a jejich sestav. Služby: -zpracování technologického řešení dle Vašich představ a cenových nabídek -termíny dodání, se kterými budete spokojeni -dodání až na místo určení -pozáruční servis -tepelné a statické výpočty -přestavby dodaných kontejnerů dle ...

Dodávka, montáž, instalace: - divadelní a jevištní technologie. Výroba a montáž: - ocelové konstrukce: - věže, tribuny, multifunkční stropní konstrukce. Služby: - elektroinstalace - vzduchotechnika - stavební činnost.

Maloobchod,prodej: -nábytek: -kancelářský, obývací,zakázkový -židle -zrcadla -čalouněné sedačky -válendy -záclonové tyče -bytové doplňky.

Poskytujeme komplexní služby v oblasti informačních technologií. Zabýváme se tvorbou statických i dynamických webových prezentací včetně grafických prací. Zajišťujeme optimalizaci stránek pro vyhledávače i jejich správu. Prodáváme výpočetní techniku.

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Testování, měření, analýzy a kontroly -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, ...

Návrhy, zakázková výroba, montáže, prodej: -interiérový nábytek: -kuchyně, ložnice, skříně, dětské pokoje, obývací stěny -interiérové dveře a zárubně -kancelářský nábytek -zahradní nábytek.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -distanční tělesa -prvky pro prefabrikáty a monolity -nerezové zábradlí -solární kolektory -čističky odpadních vod -dodávka do 48 hodin po objednání

Truhlářství. Práce: -truhlářské, stolařské. Zakázková výroba: -nábytek: -do domácnosti, kanceláře, ordinace. Realizace: -stavby na klíč dle fylozofie Feng Shui od výběru pozemku až po vybavení interiéru.

Zpracování plastů. Výroba: - plastových výrobků, produktů - kovových konstrukcí. Stavební práce. Autodoprava, nákladní doprava do 3, 5 tuny. Zemní práce.

Zakázková výroba, prodej: - bytového nábytku, bytový nábytek. Výroba kovových konstrukcí. Obráběčství.

Výroba: - tvarových výseků - tvarové výseky z ochranných samolepicích fólií. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - obalové materiály - 3D vaky.

Distribuce - maziva SHELL autorizovaný distributor

Internetový obchod, eshop, prodej: -kancelářská technika -laminovací stroje -vázací stroje -řezače, skartovače -tonery, inkoustové náplně. Kamenná prodejna (provozovna) MoravaTISK Vodní 1972 (vedle Barev-Laků) 760 01 Zlín.

Maloobchod, prodej: -tonery do všech kopírovacích strojů -veškerý spotřební materiál -kancelářská technika -repasované stroje -kopírky MINOLTA.

Maloobchod, prodej: -kvalitní český nábytek -sedací soupravy -jídelní stoly, židle -skleněné konferenční stolky -obývací sestavy -předsíňové stěny -postele -ložnice, skříně -kancelářský nábytek.

Nábytkářská výroba Tesařské práce Montáž interiérových dveří Obklady schodů Pokládka plovoucích podlah

Velkoobchod,prodej,distribuce,zásobování pro autoservisy,obchody s autodíly, autodopravce a čerpací stanice s motorovými a převodovými oleji, plastickými mazivy a brzdovými kapalinami: -OLEJE VALVOLINE: -SynPower včetně olejů Longlife, DuraBlend,TurboV -pro starší motory nad 100.000 najetých kilometrů oleje MAX* LIFE ...

Autorizovaný distributor a servisní středisko KYOCERA pro Moravu a Slezsko Prodej, servis: - tiskárny - kopírky - skenování - faxování - spotřební materiál a příslušenství - počítače a notebooky DELL - počítače AWM.

Služby: - zámečnické práce - vrata, brány, ploty - interiérové zábradlí - komaxit, zinek.