HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - nábytek. Půjčovna elektronářadí.

Maloobchod, prodej: -nábytek, nábytku: -kuchyně, obývací stěny, válendy, sedací soupravy, dětský a kancelářský nábytek, ložnice, bytové a koupelnové doplňky

Návrhy, realizace, rekonstrukce: -kompletní interiéry na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek pro hotely, restaurace -bytový nábytek -vestavěné skříně -bytová jádra. Montáže, instalace: -sádrokartonové příčky, sádrokartony.

CARU Praha s.r.o. poskytuje tyto služby : - pronájem kontejnerů - kontejner - prodej kontejnerů - přístavba kontejnerů - zajištění oprav kontejnerů - deponování (uskladnění) a manipulace s kontejnery - informatiku a poradenství.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, instalace, servis, oprava: -vlastní kompletace ze značkových dílů -PC - IBM, HP, ACER -notebooky ACER, TOSHIBA, HP -tiskárny CANON, HP, XEROX, EPSON -správa sítí.

Regionální prodejce, komplexní stavební systém HELUZ, velkoobchod, maloobchod: -kompletní cihelný sortiment, cihel, stavebního zdiva a materiály, stavební systém SUPERTHERM - JISTROOP. Výroba: -palety.

Zásilkový prodej, velkoobchod, maloobchod: - náhradní díly na osobní a dodávkové automobily - díly pro motor, karoserii, podvozek - oleje a maziva - autochemie - střešní nosiče - povinná výbava.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - modelová železnice - výpočetní technika - počítače.

Provozovatel - internetový obchod, eshop, e-shop Alkohol-tester.cz: -prodej alkoholových testerů. Služby: -tvorba www stránek, webových prezentací pro firmy i jednotlivce -programování internet aplikací s využitím databází: -internetové obchody, portály, seznamy, galerie, bazary -CD prezentace která má své vlastní ...

Služby: - navrhování interiérů Prodej: - nábytek

Prodej, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky.

Prodej nábytku. Truhlářství, podlahářství. Prodejna Napajedla: Masarykovo náměstí 92, 76361 Napajedla Tel.: 577945322.

Výroba, prodej: -obaly z plastů pro potravinářství: -kanystry na vodu 2, 3, 5, 10 -vaničky na tyčinky -na trojhránky.

Práce: -zámečnické, zámečnictví, zámečník, zámky.

Práce: -stolářské, truhlářské Zakázková výroba: -interiéry na klíč -ložnice -předsíně -skříně -stoly -postele -police -kuchyně -kancelářský nábytek -pergoly, zahradní nábytek

Distribuce, velkoobchod, prodej: - oleje a maziva - mazací zařízení a technika - sorbenty - lepidla a tmely LOCTITE a TEROSON - nářadí a nástroje. Bazar, nákup, prodej: - obráběcích stroje.

Stolařství, stolárna. Výroba: -nábytek bytový, kancelářský: -obývací pokoje -ložnice -předsíně, předsíňové sestavy -dětské a studenstké pokoje -kuchyně, kuchyňské linky

Maloobchod, velkoobchod, prodej, výroba: -bytový nábytek: -obývací pokoje -ložnice -skříně -atypický nábytek -kancelářský nábytek -kancelářské židle a křesla -matrace a rošty. Návrh a realizace: -interiéry na klíč.

Kuchyně na míru, výroba nábytku, vestavěných skříní, obchodního a kancelářského nábytku.

Prodej, servis: -osobní počítače (hardware) -software - účetní programy. Služby: -správa počítačových sítí.

Obchodní činnost,,dovoz (import),vývoz (export) asi 30% sortimentu. Výroba,prodej: -plastové obaly: -zboží z plastu (použití v kosmetickém a farmaceutickem průmyslu): -tuby a lahve /láhve,lahví,láhví/ z PE** (polyethylen). Autodoprava,doprava,přeprava: -nákladní. Maloobchod,prodej: -drogistické zboží.

Zajištění, dodávka, návrhy, modernizace, projektování: -rekonstrukce, přestavby: -interiéry -kuchyně -bytové jádra -koupelny -kuchyňské linky -kancelářský nábytek.

Velkoobchodní dodavatel spojovacího materiálu + rozvoz: - šrouby, matice, hřebíky, vruty, podložky, matice, hmoždinky, závitové tyče aj. - masáže: relaxační, lymfatické, baňkování, hawajská, medová, při relaxační hudbě a vonné svíčce - bezpečné investice formou úložky peněz do Investičích diamantů +2x certifikát + luxusní šperky s brilianty s ...

Služby: -daně: -daňové poradenství -zpracování - daňové přiznání -zastupování u FU** -účetnictví: -účetní poradenství -zpracování a vedení - jednotné a podvojné účetnictví -zpracování mzdové agendy -ekonomika: -zpracování žádosti o úvěr -software: -vývoj software pro zpracování jednotného a podvojného ...