HLH Divize výroba O.K., s.r.o.
Pavel Kozák, výroba a prodej kontejnerů
ARCTIS Čeleda, s.r.o.
EKOLA group, spol. s r.o.

Vybavení pro firmy zahrnuje nejenom kovový i dřevěný nábytek typu pracovní stoly, kancelářská křesla a skříňky, ale také elektroniku a kancelářskou techniku, mezi kterou nesmí chybět počítače, tiskárny, telefony, faxy nebo třeba docházkové systémy.

Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
Firma Výtahy VROM s.r.o. působí na trhu již od roku 1991 a jak již její název napovídá zaměřuje se na oblast výtahové techniky. Nabízíme komplexní služby od montáže zařízení, přes jeho údržbu, technické prohlídky a revize až po běžné opravy všech typů a to osobních, nákladních a hydraulických výtahů po celé České republice.
Výtahy VROM s.r.o. - montáž, servis, modernizace
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
Sháníte kvalitní nerezové KEG sudy a nevíte na koho se obrátit? Potom neváhejte oslovit firmu SCHÄFER - SUDEX s.r.o. Tato společnost se primárně zaměřuje na výrobu nerezových sudů KEG pro pivo, nealko a technické kapaliny. Dále její služby zahrnují opravy sudů a výrobu přepravních IBC kontejnerů a přepravních obalů.
SCHÄFER - SUDEX s.r.o. - nerezové KEG sudy
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Již více jak dvacet let je naše společnost spolehlivým dodavatelem ocelových konstrukcí. Naše portfolio služeb nabízí výrobu trubkových ocelových konstrukcí, svařence z plechů a profilů pro výrobní, skladovací i sportovní objekty či nákupní centra. Rozsah našich dodávek je od počátečního návrhu až po finální montáž. Neváhejte nás oslovit.
HLH Divize výroba O.K., s.r.o. - ocelové konstrukce
Výroba, prodej: -míchačky na beton -sklopné podpěry, sklopné nohy -přepravní a dopravní ocelové palety -lžíce na bagry -zemědělské nástavby -kovové konstrukce -kontejnery. Práce: -strojní zámečnictví -lisování -svařování CO2 -obrábění kovů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, servis, oprava, poradenství: -výpočetní technika: -počítače LINTEC, BARBONE, BRAVE. Prodej: -veškeré komponenty -monitory -tiskárny -scanery -klávesnice, myši.

Výroba, prodej: -samolepící štítky elektrických rozvaděčů: -vyrobené tiskem a sítotiskem či perokresbou -PVC* štítky pro označení kabelů a přístrojů -návlačky s popisem na vodiče -označovací lišty do svorkovnic.

ŽELEZÁŘSTVÍ VE DVOŘE. Maloobchod, prodej: -železářství -ruční nářadí: -elektrické, mechanické -zahrádkářské nářadí, potřeby -vodo-topo materiály -spojovací materiál.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské -materiál lamino velkoplošné. Zakázková výroba: -bytový nábytek: -kuchyně -obývací pokoje, stěny -ložnice -dětské a studentské pokoje.

Internetový obchod, eshop, e-shop, maloobchod, prodej: -motorové oleje, maziva CASTROL, SHELL: -pro motocykly a automobily -chemie pro motoristy. Zajišťujeme poradenskou činnost v oblasti aplikace olejů a maziv.

Prodej, dodávka, instalace, oprava, servis: -výpočetní technika: -počítače, notebooky -tiskárny, kopírky, faxy, modemy -náhradní díly, spotřební materiál -digitální fotoaparáty -software. Služby: -připojení na Internet -webdesign. Školení: -výpočetní technika.

Opravy, revize: -kotlů -tlakových nádob.

Internetový prodej, e-shop, eshop: -počítačové komponenty, hardware -kancelářská technika, kancelářské potřeby. Služby: -správa, zabezpečení počítačových sítí.

MONY REVIZNÍ TECHNIK: -revize, zkoušky: -tlakové nádoby, parní kotle -školení a zkoušky obsluh OPRAVA, SERVIS: -strojů, NC, CNC -pece s atmosférou a vakuové VELKOOBCHOD, PRODEJ: -pneumatická zařízení

Výroba, dřevovýroba, stolařství, stolárna, truhlářství: -dřevěného nábytku na zakázku z velkoplošných materiálů laminát, překližka, spárovka, MDF* a masivu: -kancelářský nábytek -kuchyňský nábytek -obývací pokoje, obývacích pokojů -vestavěné skříně, vestavěných skříní -výrobky ze dřeva masivu: -schodiště, schodišť, ...

Internetový obchod,prodej: -notebooků,notebooky HP,Dell,Toshiba -výpočetní techniky,výpočetní technika -PC sestavy -spotřební materiál.

Výroba - kancelářský nábytek Výroba - nábytek ložnice, obývací stěny, židle

Vzorková prodejna. Prodej, maloobchod, montáž: -plastová okna z profilu DECEUNINCK a INTERNOVA -plastové dveře: -vchodové, posuvné, terasové, balkonové -zimní zahrady -okenní doplňky: -parapety -žaluzie -venkovní rolety -sítě proti hmyzu.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Výroba na zakázku - kuchyně - kuchyňské linky Výroba na zakázku - kancelářský nábytek Výroba na zakázku - bytový nábytek (ložnice, obývací pokoje, ...) - vestavěné skříně Výroba na zakázku - plovoucí podlahy Výroba na zakázku - dveře - zárubně

Výroba kovových konstrukcí a jejich dílů Maloobchod se smíšeným zbožím Výroba dýh, překližkových výrobků a aglomerovaných dřevařských výrobků ...

-Tiskařské práce -Prodejny školních a kancelářských potřeb -Papírové kancelářské potřeby -Kancelářské a školní potřeby z plastů -Psací a kancelářské nepapírové potřeby

Výroba: -kovové konstrukce -kotle -kontejnery. Velkoobchod: -hutní materiál -pozinkované zárubně a dveře -protipožární dveře norma DIN,ČSN.

Velkoobchod,prodej: -minerální plniva: -mastek,dolomit,slída,barytové moučky -minerální produkty: -omítky,malty,barvy -hutní výrobky: -trubky,jekle,plechy.

Realizace,montáže: -ocelové konstrukce. Práce: -stavební -izolatérství.

Bednářství. Bednářská výroba: -dřevěných sudů na víno a likéry -barriquové sudy - speciální pálené -květináče -lázeňské vany a kádě do sauny -troky,troků,kádě,kádí na ovoce či zelí. Stolařství. Zakázková výroba: -atypické kuchyně,kuchyňské linky -schodiště včetně zábradlí.

Výroba - papírové obaly Výroba - plastové obaly - folie