Pevná paliva do kotlů zahrnují fosilní a obnovitelná paliva. Mezi nejpoužívanější fosilní paliva patří černé uhlí a hnědé uhlí, mezi obnovitelná dřevo, a to i v podobě dřevěných pelet nebo briket. Tuhá paliva představují tu nejlevnější možnost vytápění.

Nátěry Malířské práce - dekorativní malby Montáž - sádrokartonových systémů Prodej palivového dřeva

Pila: -výroba stavebního řeziva -řezání krovů na zakázku -prodej palivového dřeva -výroba truhlářského řeziva Tesařské práce.

Prodej: - tuhá paliva - uhlí - dřevěné a hnědouhelné brikety - koks - palivové dřevo - písek, štěrk

Velkoobchod, maloobchod: -štípané palivové dřevo

Prodej - stavební řezivo - dřevo na topení

Suché a kryté sklady. Nekupujte vodu, kupujte kvalitní tuhá paliva. VO a MO prodej: - hnědé uhlí (volně ložené i balené) - uhelné brikety REKORD - černé uhlí (volně ložené i balené) - palivové dříví - dřevěné brikety - dřevěné pelety.

Výroba, prodej: -dřevní pelety

Doprava nákladní vnitrostátní. - skládání dopravníkem Dodávka - uhlí - koksu - rašelinových a hnědouhelných briket - pilinové brikety

Štípané dřevo: -dodáváme nařezané na běžné rozměry 25, 33, 40 a 50 cm. -rovnané na paletách a stažené páskou -na paletě balené sypané -sypané

Prodej - štípané dřevo - uhlí, brikety, koks Výroba, prodej - hlubotiskové lisy satinýrky (grafické lisy)

Pilařská výroba, prodej - stavební řezivo - truhlářské řezivo - pořez kulatiny - palivové dřevo

Prodej truhlářského materiálu, stavební řezivo, peletky, dřevěné brikety, železniční pražce. Dubové řezivo

Prodej: - pevná paliva - dřevěné brikety - uhelné brikety - slunečnicové brikety - pytlované uhlí, koks - uhlí - hnědý a černý ekohrášek - pelety - palivo do automatických kotlů - dřevěné pelety a dřevo.

Výroba, prodej: - palivové dřevo, dříví Služby: - kontejnerová doprava

Naše firma se zaměřuje na prodej nového a použitého trubkového lešení. Trubkové lešení se skládá z komponent: lešeňové trubky, upínací a nastavovací spojky a dřevěné podlážky. Naše lešení se vyznačuje velkou variabilitou a nízkou cenou. Lešení máme vždy skladem a zařídíme jeho dopravu až k Vám. Mimo to se naše firma zabývá prodejem dřevěných ...

Výroba, prodej: - dřevěné brikety (ekologické palivo) - dřevěné pelety - agropelety, třísky - stavební a truhlářské řezivo - dřevěné střešní šindele. Dřevovýroba. Prodej: - tuhá paliva. Silniční kamionová doprava nákladní.

Prodej: - paliva - uhlí. - prodej písků a štěrků. Nákladní doprava.

Výkup - kovový šrot Prodej - uhlí, brikety

Velkoobchod, prodej: - brikety a pelety GLOSSER - pelety 6mm v třídě A1 smrkové s popelem do 0, 5%, balení 15kg nebo big-bag - palivové dřevo - značkové a licencované EPAL palety, europalety - ekologické podpalovače. Doprava zdarma pro Zlínský kraj.

Sběrné suroviny : - výkup papíru, železa, plastů, PET lahví, fólií a barevných kovů - výkup a recyklace odpadů pro další zpracování. Likvidace dřeva: - štěpkování = drcení dřeva - prodej štěpek - štípané dřevo - prodej, rozvoz dřeva.

Prodej, výkup: - europalety - dřevěné palety - palety, krovy, latě, prkna, ploty a pergoly - obalový materiál - fólie

Stavba, montáž: -krby. -zahradní krby. -kamna. -komíny. Maloobchod: -palivové dřevo.