Pevná paliva do kotlů zahrnují fosilní a obnovitelná paliva. Mezi nejpoužívanější fosilní paliva patří černé uhlí a hnědé uhlí, mezi obnovitelná dřevo, a to i v podobě dřevěných pelet nebo briket. Tuhá paliva představují tu nejlevnější možnost vytápění.

Uhelné sklady, prodej: - uhlí - brikety - písek, štěrk.

Činnost: - lesnické služby - těžba, přibližování dřeva - pěstební činnost. Prodej: - palivové dřevo. Komunální služby: - sekání trávy kolem silnic - prohrnování sněhu traktorem.

Zařízení a vybavení firemních interiérů na klíč.

Prodej: - palivové dřevo, dříví - sazenice lesních dřevin. Služby: - výkup dřevní hmoty.

Pila, výroba, prodej: - prkna - latě - střešní latě - hranoly, trámy - palivo – odkorky - piliny

Služby: - komplexní, nebo i částečné služby vlastníkům lesů - těžba a přibližování dřeva - odlesňování stavebních ploch - pěstební činnost - výškové práce - prodej palivového dřeva v délkách 2 - 6m

Prodej: - dřevěné pelety zn. Royal Pellets.

Prodej - palivové a krbové dřeva - dřevěné brikety. Služby - rizikové kácení a údržba zeleně.

Výroba biopaliv jako obnovitelného zdroje energie - dřevěné pelety, brikety.

Výroba, prodej: - dřevěné uhlí - grilovací brikety.

Výroba, prodej, e-shop: - palivové dřevo.

Výkup a prodej palet Prodej, eshop: - brikety - pelety - palivové dřevo - papír - duté obaly Výroba: - destilovaná voda.

Uhelné sklady prodej : - uhlí - brikety - koks - písky - štěrky - drtě Kontejnerová doprava - přistavení a odvoz kontejnerů odvoz stavebního materiálu, odpadů.. Pobočka Trutnov: Elektrárenská 548 734 575 555

Maloobchod, prodej: - měkké i tvrdé palivové dřevo, dříví - štípané krbové dřevo (dřevo do krbu).

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod

Prodej: -brikety se skvělou výhřevností -okrasné kameny do zahrad. Služby: -kamionová doprava -drink''n''drive doprava v Brně.

Služby: - lesní hospodářství - těžební a pěstební činnost - výkup dříví - prodej palivového dříví

Udržujeme městské lesy, drobné vodní toky a vodních díla, staráme se o zvláště chránění území a šíříme povědomí o ekologické výchově. Naše činnost zahrnuje: Městské lesy - lesopark Šárka, Chuchle, Hostivař, Hodkovičky, Bohnice - nové výsadby, pěstování a obnova lesa - pikniková místa, myslivost, rekreace v lesích. Dále Vám nabízíme ...

Prodej a rozvoz hnědého a černého uhlí, hnědouhelných briket, dřevěných briket a palivového štípaného dřeva Prodej a doprava písků, štěrků, drtí, mulčovací kůry a zeminy pro trávníky.