Pevná paliva do kotlů zahrnují fosilní a obnovitelná paliva. Mezi nejpoužívanější fosilní paliva patří černé uhlí a hnědé uhlí, mezi obnovitelná dřevo, a to i v podobě dřevěných pelet nebo briket. Tuhá paliva představují tu nejlevnější možnost vytápění.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí -Výroba strojů a zařízení -Údržba ...

Sklad a prodej uhlí Hnědé uhlí - kostka a ořech

Správa a údržba lesních porostů města Loket. Nabízíme k odkupu: - dříví surové i palivové - výrobky ze dřeva (loupaná kulatina apod.) - peloid. Krásy lesa: - pěší a cyklistické stezky krajem Loket - Rašeliniště v Borkách - rozhledna Krudum. Pronájem amfiteátru.

Prodej: - palivové dřevo - řezivo Služby: - práce čelním nakladačem - parkové úpravy trávníků - sečení trávy

Výroba pilařská: Dřevařská výroba, komplexní práce se dřevem a profesionální úprava dřeva. Nabídka: - Hranoly a fošny - Prkna (dle požadavku zákazníka) - Střešní latě - Piliny - Štěpka - Pořez kulatiny od 3 do 10 metrů a do průměru 55 cm - Hoblování strojní - Impregnace řeziva Bochemitem QB v červenohnědé barvě - Palivové ...

Služby: - chov skotu - výroba, prodej palivové dřevo - služby při sklizni píce - prodej lisovaného sena

Autobazar: -ojeté automobily Prodej palivového dřeva.

Velkoobchod, distribuce: -pohonné hmoty. -nafta, ethanol E85. -topné oleje. -pevná paliva: -brikety, uhlí, koks. -palivové dřevo.

Zemědělská výroba: - rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou výrobou. Výroba: - dřevní štepka - biomasa.

Truhlářství, výroba: -dřevěná eurookna, dveře. -špaletová okna. -nábytek. Pila, pilařská výroba: -stavební řezivo. -výroba palet. -palivové dřevo.

Práce: -topenářské -zřizování a provoz kotelen -rekonstrukce a renovace kotelen -výstavba rozvodů tepla -solární a termální vytápění Výroba, velkoobchod: -biomasa -štěpka -zařízení na spalování biomasy a pelet

Obchodní činnost Projekční a rozpočtová činnost Automatizace v domácnostech Software Reklamní činnost a marketing

Prodej surového dřeva. Spedice.

Maloobchod, prodej: - uhlí - brikety - koks

Výroba, prodej, výkup, oprava: - palety, palet - použité palety Prodej palivového dřeva.

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Projektování elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů, baterií, kabelů, vodičů a televizních antén -Velkoobchod -Poskytování technických služeb Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Velkoobchodní prodej, velkoobchod pro uhelné sklady a velkoodběratele: - pevná paliva včetně případného zajištění dopravy (kamióny, vagóny). Dodáváme hnědé uhlí, černé uhlí, antracit, koks, hnědouhelné brikety Heizprofi (Union) a Rekord. Dále dodáváme balené hnědouhelné brikety Heizprofi (Union).

Výroba, prodej: -sušené řezivo -polotovary pro truhlářskou výrobu -spárovky -sušené řezivo pro truhlářskou výrobu -palivové dřevo -uhlí (i dřevěné) -brikety (dřevěné)