AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Specializovaná firma pro dřevozpracující nábytkářské a obchodní firmy- velkoobchodní zastoupení: -švýcarské flexibilní brusivo SIA abrasives -brusná plátna a papíry -kotouče všech rozměrů-včetně suchého zipu -široké, nekonečné pásy -výseky, archy -Becker Acroma-laky na okna, nábytek, podlahy dřevěné konstrukce ...

Prodej: -hutní materiál -700 druhů skladem -černé železo -ocel -plechy do 60 mm. Kovovýroba, zakázová výroba: -kovový nábytek -schody, vrata, ploty. Výroba, montáž: -ocelové haly včetně opláštění -ocelové konstrukce.

Prodej: -upevňovací a kotevní systémy -hmoždinky plastové, kovové -stavební vrtáky -stavební chemie -spojovací materiál -upevňovací prvky -ruční a elektrické nářadí BOSCH, STANLEY, TONA -brusivo, lepidla, pásky -ochranné pomůcky.

Výroba, prodej: -kovové formy -plastové výrobky.

Dotační poradenství, energetické poradenství Projekty na úsporu energie Průkazy energetické náročnosti Alternativní zdroje energie Kompletní zajištění projektů na úeporu energie -výběr dotačního titulu -zpracování žádosti -zajištění výběrového řízení -stavební a technické dozory -odministrace dotace Zpracování energetických auditů, ...

Výroba: - ocelové výrobky - trubky, tyče, plechy - nerez - hliník - zábradlové komponenty - černá ocel.

Maloobchod, prodej: -minerály-drahé kameny -šperky z drahokamů a drahých kamenů -dárkové zboží z orientu. Služby: -astrologické poradenství -horoskopy.

Prodej: -sádrokartonové systémy-Lafarge, KNAUF -tepelné a akustické izolace -plovoucí podlahy -podhledy z minerálních kazet -dřevařské materiály pro truhláře, podlaháře, stavebníky a kutily -dřevotřískové desky -laminované DTD -OSB desky -spárovky, palubky -kuchyňské pracovní desky -parapety -profilové lišty ap. - ...

Prodej: -minerální fasádní barvy SILMALIN -fasádní a vnitřní barvy SLUPOL -laky, emaily, lazury -antikorozní nátěry -stěrkové hmoty na střechy, fasády, stropy -sanační systémy na betonové podlahy

Nabízíme řezivo a střešní latě, OSB desky, palubky a produkty na ochranu dřeva. Dále vyrábíme řezivo určené pro obalový průmysl a palivové dřevo.

EUROSYSTEM Výroba, prodej, montáž: -EURO okna dřevěná -dveře, balkonové dveře -vnitřní a venkovní parapety -žaluzie.

Prodej,rozvoz: -hnědé uhlí -Most,Ledvice -černé uhlí,koks,brikety -Ostrava Skládání uhlí do sklepa za 80,-Kč. Prodejny: -392 01 Roudná -tel.:381520056 -394 94 Černovice -tel.:565436943. Truhlárna: -392 01 Krátošice -tel.:381592203.

Masérská činnost, úklid domácností, prodej palivového dřeva aj.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, laky -tmely a lepidla -míchání barev pro interiér i exteriér.

Prodej a distribuce stav.materiálů pro silniční stavitelství. Jedná se celulózové granuláty Arbocel a Viatop. Dále Dilaplast R, asfaltový tmel k ošetření pracovních spár. Fotografické práce.

Výrobky z přírodního kamene: -pomníkové díly, doplňky-mísy, vázy, svítilny -dlažby, dlažební kostky, obklady, schody -zahradní architektura.

Těžba a zpracování: -vepická žula -velenovská žula. Dovoz a zpracování: -přírodní kámen -bianco sardo -giallo veneziano -multicolor red -nero africa impala -nero assoluto -olive green -paradiso -rosa beta -serizzo -vizag blue. Výroba: -masivní prvky pro venkovní použití -ostění, dlažby, obklady, dlažební ...

Výroba, prodej: -umělý kámen -ploty vč.výplní -plynové a elektrické skříně -krby -vázy -obklady. Recyklovaný plast: -plotovky -obrubníky -zatravňovací dlažba.

Prodej, velkoobchod, maloobchod dřevoplošné, dřevěné materiály: -masivní konstrukční hranoly KVH -lepené vrstvené hranoly BSH -stavební řezivo -OSB desky -cementotřískové desky -dřevovláknité desky Steico -sádrovláknité desky -překližky stavební a fóliované -okenní hranoly -palubky -thermowood fasádní obklady -terasové exteriérové ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -veškeré drogistické zboží -barvy, laky.

Výroba: -celoročně obyvatelné dřevěné domy.

Maloobchodní prodej modelářských potřeb.Bazénové chemie Vodnář. Prodej vrtáků SDS plus a MAX

Maloobchod, prodej: -barvy, laky, ředidla -montážní pěny MASTERSIL -tmely, lepidla MASTERSIL -HERBOL -AUSTIS -BODY.