AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Služby: -mezinárodní automobilová doprava -vnitrostátní autodoprava do 40tun -zasilatelství -zemní práce -prodej písku, kameniva, drtě -prodej PHM.

Výroba, montáž: -rodinné domy -montované domky -dřevostavby -novostavby -chaty -dřevěné domky. Služby: -doprava vnitrostátní -práce autojeřábem. Prodej: -stavebniny -hutní materiál -doprava do domu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy, nátěry -míchání nátěrových hmot -fasádní, interiérové barvy -laky, lazury, autolaky.

Služby: -pila -zakázková výroba řeziva -nákup a prodej dřeva a řeziva -výroba palet a podlážek -výroba stavebního řeziva -doprava řeziva.

Maloobchod, prodej: -stavebniny -střešní krytiny KM BETA, TONDACH, CEMBRIT, BRAMAC -zvukové a tepelné izolace -obklady, dlažby -sádrokartony -fasádní systémy -betonové a pálené tašky -písky, drtě, štěrky -stavební hmoty -uhlí, brikety.

Maloobchod, prodej: -laky na dřevo Heidelberger Lackfabrik -průmyslové silnovrstvé lazury pro stříkání vysokotlakem Impra -silnovrstvé i tenkovrstvé lazury pro natírání štětcem -tmely -mořidla, ředidla, lepidla -oleje pro povrchovou úpravu -opravné vosky -brusivo -vyspravovací a spojovací materiály.

Služby: -truhlářské práce -stavební truhlářství. -tesařské práce -zemní práce traktorbagr Pila: -Ratibořice - Občiny u Ratibořských Hor -pořez dřeva ve mzdě -prodej řeziva, hranoly, fošny, prkna, latě, sušené truhlářské řezivo, palivové odřezky, piliny -výroba a montáž krovů -lešenové podlážky -palety ...

Výroba: -lana -provazy, tkaničky, motouzy -horolezecké a jistící pásy.

Maloobchod, prodej: -palivo (uhlí). Prodejní sklady: -Tábor, Měšická 381213236 -Jistebnice, sklad Božejovice 381273299.

Maloobchod, prodej: -paliva -stavebniny -stavební materiál -uhlí. Služby: -stavební práce -stavby na klíč.

Výroba, dodávka: -rtuť HG. Prodej: -dentální materiály -slitiny vzácných kovů.

Služby: -zpracování dřeva -truhlářské práce -pila -přepravní palety.

Zpracování, výroba, prodej: -jehličnaté a listnaté dřevo -trámy, hranoly a latě -dřevostavby a protihlukové stěny -palubky a paletové přířezy -palivové dřevo -kratiny, odřezky a piliny. Služby: -pila -těžba a odvoz dřeva -zajištění a pomoc při vývozu výrobků ze dřeva do zahraničí -výkup kulatiny a surových kmenů.

Energetika, teplárenství, průmysl: -aplikovaný výzkum a vývoj -výroba a rozvod elektrické energie -ostrovní provozy energetických soustav -provoz a rozvoj elektrizační soustavy -automatizace provozu a chránění distribučních sítí -dispečerské řízení a dispečerské řídicí systémy -elektronické systémy a specializované měřicí přístroje ...

Pila: -řezivo -hranoly, fošny, latě, prkna -krovy včetně montáže a položení střešní krytiny -paletové přířezy dle dohody -truhlářské řezivo -smrk, borovice, modřín, buk, dub -pořez kulatiny -pořez vlastní kulatiny -výkup kulatiny -smrk, modřín, borovice -vlastní odvoz -vlastní manipulace -šalovací prvky ...

Výroba, prodej: -řezivo BOR, SM stavební BOR, SM truhlářské SMtesařské -štěpky -piliny -pořez kulatiny.

Plynovody: -výstavba včetně rekonstrukcí -materiál-ocel+polyethylen. Práce: -montážní -zemní -řezání živic a betonů -jeřábnické -frézování vozovek -protlaky-průměr 50-600 mm, délka 40 m Pronájem: -stavební stroje. Autodoprava: -nákladní.

Kovovýroba: -kovové, plastové a kombinované kovové a plastové přesné komponenty -ohýbání a děrování plechu -lisování, lakování plechu -strojírenství -přesné lisování -hluboké tažení -CNC soustružení -vysoce přesné ohýbání -mechanické montáže a zdobení potiskem -přesné vstřikování plastických hmot -laserové svařování ...

Výroba, prodej: -nerezové materiály, armatury a tvarovky pro potřeby potravinářského a farmaceutického průmyslu -nerezové armatury nahrazující mosazné kohouty a dílce pro sklepy a stáčírny -speciální armatury pro pivovarnictví -speciální armatury pro zpracování a výrobu vín.

Mateřská společnost skupiny podniků převážně strojírenského, slévárenského charakteru. Hlavní obory podnikání: -příslušenství a komponenty osobních a nákladních automobilů -tlakové odlitky ze slitin hliníku a zinku -odlitky ze šedé a tvárné litiny -speciální obráběcí stroje -montážní zařízení -formy pro vstřikování ...

Pila: -dřevovýroba -pilařská výroba -prodej -stavební a truhlářské řezivo.

Služby: -lesnické služby -pilařská výroba -prodej řeziva.