AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost nabízí plechy pro střechy a fasády. Výroba typů plechů: - trapézové plechy, - hraněné, výztužné profily, - sendvičové panely, - fasádní kazety, - ocelové vlnité plechy.

Výroba, potisk: -plastové karty: -identifikační, bonusové, členské, klubové -reklamní magnety

Kovovýroba, prodej: - výrobky - nerez, hliník, ocel - svářování - hliník - obrábění - lisování - hliníkové lodě a stroje pro produkci a zpracování sladkovodních ryb.

Služby: - výkup lesních pozemků - těžba a přibližování dřeva - rizikové kácení - doprava palivového dřeva - výkup dřevní hmoty Výroba, prodej: - palivové dřevo - dřevěné brikety a pelety

Poradenství v oblasti průmyslového lepení, dodávky průmyslových lepidel.

Výroba - výztužné profily do plastových oken - podélné dělení svitků plechu - regálové svařované profily - děrování pásky plechu na děrovací lince - nástrojárna.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -palubky -smrk, borovice -podlahy -smrk, borovice, dub -venkovní vroubkované podlahy, tlaková impregnace -podlahové palubky -lišty -latě -řezivo -hřebíky -nátěrové hmoty-barvy, laky, tmely.

Výroba. -grafit -grafitová maziva -mikromletý grafit -expandovatelný grafit -lisovaný grafit.

Distribuce elektrické energie, průmyslu a teplárenství. Montáž elektrických zařízení.

Prodej, montáž: - garážová vrata Trido sekční, EVO, křídlová - garážová vrata rolovací (roletová) - automatické dveře - venkovní rolety, markýzy, žaluzie - automatické závory - lamelové PVC clony Výroba, montáž: - vjezdové brány nesené, pojezdové, křídlové E-shop: - markýzy - kování pro brány a vrata - pohony - kované polotovary - ...

Doprava: -nákladní. Služby: -servis a opravy vozidel -prodej náhradních dílů, pneumatik, pohonných hmot.

Služby, zemědělská činnost: - chov skotu - lesnictví - pilařská výroba Znalecká činnost.

Výroba: -kuchyně -kancelářský nábytek -dětské pokoje -vestavěné skříně -zahradní nábytek -okna a dveře -schodiště.

Projekce a inženýrská činnost, výstavba - bioplynové stanice Služby - geologický průzkum - využití biomasy a biodpadu jako obnovitelný zdroj energie

Nabízíme přírodní kámen pro dlažby, obklady v interiérech i exteriérech, kámen pro suché zídky nebo zdění, kamenné schody, parapety, záklopové desky pro studny, sloupky, valounky atd..

Výroba, obchod, služby: - výrobky z plastických hmot - povlakování kovových výrobků plastem - tvrzení polyuretanem a vulkollanem. Prodej. - deskové a kulatinové polyuretanové polotovary.

Teplárna: -tepelné hospodářství -zkušebna vodoměrů a měřičů tepla -záruční a pozáruční opravy měřidel -ověřování stanovených měřidel -montáž, demontáž u zákazníka -školení montážních organizací -prodej stanovených měřidel.

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Prodej: -barvy, laky -ředidla -lepidla, tmely -technický benzín, petrolej -FRIDEX. Sběrna: -fotopráce.

Prodej: -stavební materiály pro inženýrské sítě pro výstavbu vodovodů a kanalizací -PVC*, kamenina, beton, litina, HDPE- trouby a tvarovky, roury, poklopy, mříže skruže, uliční vpusti.

Velkoobchod, prodej: -dřevo surové -dřevo aglomerované -nábytek a polotovary pro jeho výrobu