AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Dotační poradenství, energetické poradenství Projekty na úsporu energie Průkazy energetické náročnosti Alternativní zdroje energie Kompletní zajištění projektů na úeporu energie -výběr dotačního titulu -zpracování žádosti -zajištění výběrového řízení -stavební a technické dozory -odministrace dotace Zpracování energetických auditů, ...

Maloobchod, prodej: -minerály-drahé kameny -šperky z drahokamů a drahých kamenů -dárkové zboží z orientu. Služby: -astrologické poradenství -horoskopy.

Prodej: -minerální fasádní barvy SILMALIN -fasádní a vnitřní barvy SLUPOL -laky, emaily, lazury -antikorozní nátěry -stěrkové hmoty na střechy, fasády, stropy -sanační systémy na betonové podlahy

Výrobky z přírodního kamene: -pomníkové díly, doplňky-mísy, vázy, svítilny -dlažby, dlažební kostky, obklady, schody -zahradní architektura.

Maloobchodní prodej modelářských potřeb.Bazénové chemie Vodnář. Prodej vrtáků SDS plus a MAX

Výroba, prodej, servis, revize: -vázací prostředky -metrážní lana-ocelová i textilní -vázací řetězy -vázací lana-černé i pozink -nekonečné textilní vázací prostředky -zvedací pásy-včetně ochrany pasu proti poškození, textilní a kovová oka -stahovací pásy-pro zajištění nákladu -manipulační svěrky a prostředky -školení ...

Služby: -poradenství v úsporách energie, obnovitelné zdroje energie. Energetické audity a koncepce, studie proveditelnosti.

Kovovýroba: -zakázková výroba součástek na CNC, soustružních a frézovacích strojích.

Výroba: -laminátové lodě všeho typu -laminátový program pro zemědělství, pro automobilový průmysl -ekologické nádrže, sila jímky -veškerá ostatní laminace -dětské skluzavky -laminátový program pro sportoviště.

Stavební společnost. Stavby: -komunikace, dopravní stavby -živičné práce -novostavby silnic -opravy a rekonstrukce povrchů, sanace silnic, lesních a polních cest -výstavba parkovišť, ploch areálů, letištních drah -zemní práce a hrubé terénní úpravy -dlažby pěších zón -výstavba cyklostezek a cyklotras -pozemní ...

Prodej: -barvy, laky -nátěrové hmoty -míchání barev -tmely, lepidla -barvy do sprejů -pomůcky pro malíře, natěrače -poradenská služba.

Maloobchod, prodej: -laky na dřevo Heidelberger Lackfabrik -průmyslové silnovrstvé lazury pro stříkání vysokotlakem Impra -silnovrstvé i tenkovrstvé lazury pro natírání štětcem -tmely -mořidla, ředidla, lepidla -oleje pro povrchovou úpravu -opravné vosky -brusivo -vyspravovací a spojovací materiály.

Energetika, teplárenství, průmysl: -aplikovaný výzkum a vývoj -výroba a rozvod elektrické energie -ostrovní provozy energetických soustav -provoz a rozvoj elektrizační soustavy -automatizace provozu a chránění distribučních sítí -dispečerské řízení a dispečerské řídicí systémy -elektronické systémy a specializované měřicí přístroje ...

Plynovody: -výstavba včetně rekonstrukcí -materiál-ocel+polyethylen. Práce: -montážní -zemní -řezání živic a betonů -jeřábnické -frézování vozovek -protlaky-průměr 50-600 mm, délka 40 m Pronájem: -stavební stroje. Autodoprava: -nákladní.

Kovovýroba: -kovové, plastové a kombinované kovové a plastové přesné komponenty -ohýbání a děrování plechu -lisování, lakování plechu -strojírenství -přesné lisování -hluboké tažení -CNC soustružení -vysoce přesné ohýbání -mechanické montáže a zdobení potiskem -přesné vstřikování plastických hmot -laserové svařování ...

Výroba, prodej: -nerezové materiály, armatury a tvarovky pro potřeby potravinářského a farmaceutického průmyslu -nerezové armatury nahrazující mosazné kohouty a dílce pro sklepy a stáčírny -speciální armatury pro pivovarnictví -speciální armatury pro zpracování a výrobu vín.

Mateřská společnost skupiny podniků převážně strojírenského, slévárenského charakteru. Hlavní obory podnikání: -příslušenství a komponenty osobních a nákladních automobilů -tlakové odlitky ze slitin hliníku a zinku -odlitky ze šedé a tvárné litiny -speciální obráběcí stroje -montážní zařízení -formy pro vstřikování ...

Čerpací stanice. Služby: -mytí automobilů. Prodej: -pohonné hmoty-PHM.

Práce s umělou hmotou: -opravy plastů a laminátů -svařování termoplastů -lepení a laminace termosetů.

Prodej: -zemní plyn -plnicí stanice CNG* (v areálu Jihočeská plynárenská). Výstavba: -plynovody -plynové přípojky. Poradenská činnost. Call centrum: 14050. Hlášení poruch, dispečink:tel.:1239. Provozovny: -Písek, Topělecká 423, tel.:382271083 -Tábor, U Čápova dvora 2762, tel.:381200715 -Pelhřimov, U Elektrárny ...

Prodej: -uhlí hnědé i černé -koks -brikety z dřevěného odpadu v pytlích.

Výroba: -filtrační keramika -filtry pro čištění kapalin, plynů.

Prodej - identifikační karty Výroba - plastové výrobky vizitky, karty, kalendáře Reklamní agentura

Projekce, inženýrská činnost - ústřední vytápění - plynovodní a zdravotní instalace