AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Dodávka, montáž, servis: - teplárny, kotelny, výměníkové stanice - tvorba software pro PLC, vizualizace - malé vodní elektrárny - úpravny vody - vodojemy - čistírny odpadních vod - čerpací stanice - rekonstrukce technologií jezů a vodních děl - údržba vybraných elektrických zařízení a řídicích systémů.

Prodej: -ložiska -simerinky -klínové řemeny.

Výroba: -odlitky ze šedé a tvárné litiny -orientace na automobilový, strojírenský, stavební průmysl, železnice.

Chemické a stavební materiály -AVENARIUS, SIKA: -živičné nátěrové hmoty -antikorozní nátěry -zateplovací systém AGROTHERM -přísady do betonu a malt -sanace a ochrana betonu -průmyslové podlahy -ochrana dřeva-nátěry -protipožární nátěry. Průzkum a měření vlhkosti fasád. Speciální stavební práce: -ochrana ocelových, dřevěných ...

Obalovna. Výroba, prodej: -všechny druhy živičných obalovaných směsí.

Výroba: -vícebarevné samolepicí archové etikety do rozměru 1000x700 mm -vícebarevné samolepicí rolové etikety -eloxované a tištěné štítky AL, plech -polykarbonátové a plastové štítky a číselníky -lisovací a blokové nástroje, raznice -leptané a nerezové štítky -gravírované štítky.

Autodoprava. Nákup, prodej: -peletky -dřevěné brikety -štěpky, kůra, piliny.

Pilařská výroba: -řezivo -borovicové, smrkové, bukové.

Služby: -stavební práce -stavby na klíč -ochrana dřevěných konstrukcí -inženýrská, projekční, konzultační, poradenská činnost ve stavebnictví. Výroba, dodávka: -okna, dveře.

Velkoobchod, prodej: -fasádní a malířské barvy -barvy a ochranné nátěry na dřevo -autolaky -bezplatný pronájem míchacího zařízení pro lakovny.

Výroba: -inkousty-pro tryskové tiskárny včetně plnění již použitých CARTRIDGE (CANON, HP, EPSON) -razítkové a speciální barvy -tonery a renovace. Prodej: -barviva -spotřební materiál pro tisk.

Velkoobchod: -hutní materiál -veškeré plechy-pozink, měď-CU, titanzinek, LINDAB, svitky, trapéz-VIKAM, okapový systém -veškeré klempířské výrobky -střešní folie P.K.TECHNICKÉ TEXTILIE -střešní okna VELUX, FAKRO, FENESTRA, ROTO -střešní krytiny BRAMAC, CEMBRIT, BETONPRES, TONDACH, RUUKY, LINDAB, SATJAM. Práce: -kompletní ...

Hrubá kamenická výroba: -dlažební kostky -haklíky -obrubníky -lomový kámen.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiál -ocelové tyče -uzavřené profily JÄKL/JEKL -plechy černé, pozinkované, měděné -trubky bezešvé, svařované -ocel betonářská -svařované sítě KARI -svodnice na lesní a polní cesty -klempířské výrobky vlastní výroby.

Výroba, prodej, poradenství, aplikace: -hydroizolace, ochrana a sanace staveb -stavební chemie -ochranné nátěry -ochrana nádrží pitných vod, vodohospodářských staveb -antikorozní ochrana ocelových konstrukcí proti korozi včetně aplikace pod vodou -za studena vulkanizující gumové materiály.

Nákladní doprava: -tuzemská a zahraniční -kamionová -rozvoz PHM v cisternách -provozování 3 čerpacích stanic.

Výroba: -žáruvzdorné výstelky ze sibralové rohože. Opravy vyzdívek kotlů.

Obhospodařování lesa. Zpracování, prodej: - dřevo Pěstování sadebního materiálu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -technické materiály: -textilie technické -textilie bytové -textil čalounický -provazy, lana, motouzy -hadice, fólie a plachty -řetězy, řetízky a ocelová lanka -vruty, šrouby, matice, podložky -čistící a mycí hadry -plsť, filc -technické plasty a pryže: -technické plasty a pryže ...

Zvonařství. Výroba, montáž, servis, oprava, sanace: -zvony -zvonkové stolice -zvonkohry -pohony zvonů -věžní hodiny -ciferníky.

Výroba: -stroje na tužky -dřevěné výrobky -pilařská výroba.

Poradenství: -nátěrové hmoty a technologie v průmyslu a stavebnictví -poradenství a obchodní centrum biocidů BIOSTAT -technické poradenství pro fasádní nátěry firmy SAINT GOBAIN, WEBER, TERRANOVA.

Prodej: -upevňovací a kotevní systémy -hmoždinky plastové, kovové -stavební vrtáky -stavební chemie -spojovací materiál -upevňovací prvky -ruční a elektrické nářadí BOSCH, STANLEY, TONA -brusivo, lepidla, pásky -ochranné pomůcky.