AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Dodávka a prodej technických plynů pro svařování, strojírenství a gastronomii.

Prodej: - palivového dřeva měkké a tvrdé - rizikové kácení porostu jak lesního tak spolupráce s obcemy -nabízíme štěpkování hrubé štěpky do 10cm měkké a tvrdé 7cm - těžební servis. jak pro občany tak malé i velké firmy

E-shop s podložkami všeho druhu pro stavebnictví. Sortiment zahrnuje montážní podložky, sanační klíny a dřevěné klínky.

COLEMAN S.I., a.s. Český Těšín Dodavatel materiálu pro střechy. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - střešní taškové krytiny betonové, pálené, vláknocementové, plechové tabule, asfaltové krytiny, přírodní, střešní doplňky - plechové střechy (plech měď, pozink titanzinek, nerez v různých tloušťkách, tabule i svitky, ...

Dřevostavby (roubenky, domy k bydlení, haly, zakázková výroba, atd.). Dřevoprodej (topné materiály, stavební materiály, barvy, atd.). Dřevovýroba (interiér a exteriér)

Prodej: - oleje, vosky, barvy, laky, lazury, mořidla na dřevo - odstraňovače barev a laků, odšeďovače - přírodní oleje a vosky - štětce - brusivo - míchací poháry - filtrační sítka - ochranné pomůcky Míchání, tónování nátěrových hmot: - PLUS, Ilva, Tikkurila, Klumpp - barvy a laky v RAL, NCS, TVT - lazury.

Prodej stavební materiál. Technické izolace: -izolace potrubí, vzduchovodů, zásobníků, kouřovodů, elektrárenských komponent. Sortiment: -střešní krytina -střešní okna -zdící materiál -sádrokarton -okapy -hutní materiál. Izolace od A do Z.

-Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výroba stavebních hmot, porcelánových, keramických a sádrových výrobků Výroba nebezpečných chemických látek a nebezpečných chemických směsí

Výroba, prodej a servis vzduchotechnického potrubí Provozovna Klimaprodukt a.s., divize výroba: Klimaprodukt, a.s. Rudé Armády 2005/17b 73301 Karviná-Hranice Provozovna Klimaprodukt a.s., divize servis a montáž: Klimaprodukt, a.s. Rudé Armády 2005/17b 73301 Karviná-Hranice Provozovna Klimaprodukt a.s., divize prodejně ...

Důl Paskov vznikl sloučením závodů Paskov a Staříč. Těžba uhlí. Výroba koksu.

Výroba, prodej: -odlitky ze šedé litiny -odlitky z litiny tvárné -zakázková výroba modelových zařízení.

Firma Jiří Petřek – SISO-CZ je přímý dovozce nábytkového kování a zámků firmy SISO-Denmark. Velkoobchod a e-shop nabízí: - nábytkové zámky - kování na sklo - kování pro sprchové kouty - kování pro sauny - kování pro WC boxy - kolečka, nožky, kluzáky - transportní kolečka - příslušenství pro stoly - nábytkové a rozebíratelné spoje - ...

Výroba: - lamelové clony - svařovací zástěny. Prodej: - měkčeného PVC.

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.

Pobočka. Výroba, prodej: - netkané vpichované textilie impregnované a neimpregnované textilie pro stavebnictví, automobilový a nábytkářský průmysl. Sídlo firmy: - U nádraží 894, Moravský Krumlov.

Výroba: - ekologické vodou ředitelné barvy.

Výroba, distribuce: - energie - elektřina, plyn, voda, teplo, stlačený vzduch. Služby: - drážní doprava na vlečkách. Elektroúdržba: - revizní, projekční činnost - elektroinstalační práce - výroba rozvaděčů - elektroúdržbářské práce - školení.

Společnost GURYSTEEL s.r.o. zprostředkovává prodej širokého sortimentu hutních materiálů - ocelové plechy, pozinkované plechy, válcované nosiče a ostatní profilový materiál.

Prodej - střešní krytina - asfaltové šindele - střešní tašky - střešní okna - okapové systémy. Činnost - klempířské práce - pokrývačské práce - sádrokartonářské práce - zednické práce.

Služby společnosti ENERGO-STEEL spol. s r.o.: - vypracování energetického auditu - vypracování průkazů energetické náročnosti budov - zpracování projektové dokumentace - poradenské informační středisko (PIS) pro dotaci "panel" - poradenské energetické středisko EKIS MPO - energetické štítky budov.