AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
VÝROBA: -těsnění z materiálů: pryž, klingerit, termoizolační desky, plsť, papír, kůže, korek, polyuretan, teflon -řezání a stříhání na stroji SEYPA -svařování PE folie síly 0, 05-0, 16 mm -šití: -krycí měchy z kůže, koženky, nánosové plachtoviny -plachty z nánosové plachtoviny (kryty kontejnerů, zástěny vrat, ...

Zajištění projektování, dodávky, zkoušky a uvedení do provozu investičních celků pro energetiku.

Truhlářské práce: -zakázková výroba nábytku do interiéru i exteriéru -výroba kuchyňských linek na zakázku -výměna dřezových desek -obložení stěn -obložení stropů -okna - dveře -nábytek do pracovny -nábytek do ložnice -schody, zábradlí -skříně, regály, komody -plovoucí podlahy.

Výroba: -ložiska -převodové prvky, převodovky -ozubená kola -zámky a kování -nástroje a nářadí -povrchová úprava kovů.

Výroba: -nátěrové hmoty-barvy, laky -tmely, lepidla -fasádové hmoty -epoxidové emaily -syntetické barvy -polyuretanové barvy -polyuretanové pěny -hygienické nátěrové hmoty -antikorozní barvy. Výrobky z epoxidových pryskyřic.

Zpracování a výkup: -kabely -plasty -barevné kovy -elektromotory -chladiče -akumulátory -jističe -stykače -počítače aj. Výroba, prodej: -plastové regranuláty -polyethylenové pytle na odpad.

Prodej: -ocelové profily -L, I, U, T, HEA, HEB -ocel plochá -kruhová ocel tažená, válcovaná -trubky svařované -pozinkované -bezešvé -profily Jackel -plechy-válcované za tepla a studena -pozinkované -trapézové -dráty černé -pozinkované -pletivo -betonářské sítě -betonářská ocel.

Lesní a rybniční správa: -lesnictví -rybářství -myslivost -prodej dřeva -pilařství -silniční doprava. Zámek Dobříš. Manipulační sklad: -Holoubkov, tel.371751160

Truhlářství. Výroba: -nábytkové polotovary -dýhové sesazenky -obalované profily.

Výroba a rozvod tepla: -provoz tepelných zařízení (školy, školky) -dodávky pro byty -montáž měřidel. Služby spojené s rozúčtováním tepla a teplé užitkové vody.

Výroba - provaznické zboží: -lana, šňůry, motouzy, popruhy, gumolana. Největší prodejci zemědělských motouzů, síťovin, strečových a silážních fólií. Sportovní a ochranné sítě: -kopaná, házená, volejbal, tenis, lední hokej -ochranné sítě na okna, za branky, pod stropy-ochrana osvětlení -sítě okolo hřišť, kurtů.... ...

Stavební práce: -komplední dodávky staveb -kompletní dodávky střech -rekonstrukce objektů -opravy, rekonstrukce, sanace památek -dodávka, montáž montovaných domků -půdní vestavby bytů. Prodej: -klempířské potřeby, výrobky -istalační materiál, sanitární keramika -stavební a hutní materiál.

Výroba plastického plexi písma. Zakázková a sériová plexivýroba. Světelné poutače a neonová reklama.

Kovovýroba: -kovové palety především pro automobilový průmysl -kovové přepravní, manipulační, skladové palety. Prášková lakovna, svařování, montáž, ocelové konstrukce.

Výroba: -pilářská -dřevovýroba -plotové plaňky -impregnace a sušení dřeva. Prodej: -sušené řezivo -dřevěné brikety. Zednické práce. Truhlářství.

Prodej, montáž, servis: -solární systémy - kolektory pro ohřev teplé užitkové vody (TUV).

Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí -stojan na tablety, čtečky knih, smartphony -stavební klíny pro sanaci zdiva Výroba: -reklamní předměty žetony do nákupních vozíků Výroba: -plast -nádobí do mikrovlnek a víceúčelové plastové nádobí

E - shop a prodej: -vybavení dílna a domácnosti -zahradní technika -krby -krbová kamna -dřevěné pelety -ekologické palivo -úklidová technika -autopříslušenství -měřící technika -obráběcí stroje -ruční a elektrické nářadí -svářečky -svítilny -stavební stroje. Doprava: -rozvoz zboží po celé ...

Výroba: -dřevěné kostry pro čalouněný nábytek v jednotlivých dílech, tak i kompletně smontované -předčalouněné kostry včetně vlnitých pružin, pérových vložek, plsti, lepenky, gumových popruhů, dřevěných lamel, molitanu i diolénu -klasické kostry, dřevěné kostry s funkčním kováním tak i modely s mnoha funkcemi včetně specielního kování ...

Vstřikování plastů: -víčka na KEG sudy -výrobky pro automobilový průmysl -výrobky pro zdravotnictví -výrobky pro strojírenský průmysl.

Kovovýroba: -přesné plechové díly -plechové skříňky -menší svařované konstrukce z ocelových profilů -laserové vypalování. Prášková lakovna: Roupov 28, tel. 377980667, 377980528.

Prodej: -práškové barvy vypalovací -silikonové ucpávky, krytky, pásky aj.maskování -háčky, závěsová technika -ruční i automatické stříkací zařízení ZEUS -plastové samočistící kabiny ZEUS -lakovací linky na práškové barvy -linky pro odlakování -linky pro předúpravu samostatné -kabiny, pece -odlakovače za studena -vypalovací ...

Technické poradenství, prodej, dodávka včetně montáže: -stavební prvky -sklepní světlíky -odvodňovací systémy -okna -mřížové ocelové rošty -izolační prvky proti hluku -transportní technika -rohožky a čistící zóny -upevňovací technika, kotevní technika APOLO MEA -drenážní systémy -odlučovače -stavební chemie -vnitření a ...