AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Dřevovýroba: -vytyčovací kolíky dřevéné -délky od 30cm, sortiment do 80cm převážně skladem -výběrové kolíky z kvalitního dřeva bez suků -dřevo vysoušené bez kůry a zabarvení -kvalita. Nabídkový list zašlu na vyžádání.

Stavebniny. Specializovaná prodejna střešních krytin: -střešní okna, latě -veškeré zdící materiály -sádrokarton -lepenky, izolace -klempířské výrobky -možnost odvozu autem s hydraulickou rukou.

Hutní zpracování surového železa, oceli a feroslitin. Výroba zvedacího a dopravního zařízení. Výroba elektrických rozvodných a spínacích zařízení.

Pila. Dřevovýroba: -výroba atypických palet a beden -stavební truhlářské práce -bytové doplňky -prodej impregnace -moření dřeva -hoblování trámů -plotovky.

Prodej: -stavební materiál -střešní systémy BRAMAC, ONDACH, SATJAM, IKO, ONDULINE a další -hydroizolace -tepelné izolace -hutní materiál -doprava autem s hydraulickou rukou

Zbůch: -zakázkové truhlářské práce -výroba zahradních chatek a stánků -pořez kulatiny-katr -prodej řeziva-dřevo, palubky -kovovýroba-dle požadavku zákazníka -broušení katrových i kotoučových pil -kovářské práce-mříže -umělecké kovářské práce -dopravní pásy-lepení, svařování Prodej, servis: -elektrické ruční nářadí AEG.

Řešení izolačních technologií dle individuálních potřeb. Výroba dílů z umělé hmoty: -izolátory -průchodky -epoxydová pryskyřice -indikátory napětí -certifikát ISO 9001:2000.

Velkoobchod a maloobchod: -průmyslová lepidla, tmely, maziva -čistící a odmašťovací prostředky -lepidla pro nábytkářskou a truhlářskou výrobu PVA. Velkoobchod a maloobchod: IMPACT ADHESIVES COMPANY-England: -RITE-LOK -vteřinová, konstrukční, anaerobní, epoxidová a kontaktní lepidla -polyuretanové a silikonové tmely a lepidla ...

Výroba a úprava kvasného lihu, obecná denaturace, prodej technických lihů a poradenství v oboru lihovarnictví.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -lepidla a těsnící hmoty pro průmysl a řemesla. Autorizované zastoupení výrobce FORBO-HELMITIN, Pirmasens/SRN.

Firma Finlag, spol. s r.o. působí na trhu již více než 10 let za účelem podpory činností skupiny Replast, zejména v oblasti zajišťování elektrické energie z vodních a solárních zdrojů. V posledních letech rozšířila společnost svoji působnost o oblasti rekultivací a opětovného využití země a kamení pocházejících ze staveb drážních, dálničních a ...

Poradenství, konzultace: -chemie -technologie čištění odpadních vod -chemické a sorpční metody čištění. Distribuce, prodej: -chemikálie -deuterovaná rozpouštědla. Překlady (včetně tlumočení) odborných a vědeckých textů z oblasti chemie. Výroba antigraffiti prostředků.

Velkoobchod-maloobchod: -stavební materiál pro klempíře, pokrývače -izolace proti vodě -protiradanové izolace -tepelné izolace potrubí. Pronájem hliníkové pojízdného lešení ALUFIX 5000 ALUFIX 6000. Pronájem fasádního lešení ALFIX včetně montáže.

Skladování a prodej: -tuhá průmyslová hnojiva -kapalná průmyslová hnojiva -chemické látky a pesticidy. Aplikace hnojiv a práce v zemědělství: -tuhá průmyslová hnojiva -kapalná průmyslová hnojiva -ochrana rostlin. Pohonné hmoty: -dovoz, rozvoz a prodej. Nákladní automobilová doprava včetně zahraničí. Pronájem výrobních a ...

Nabízí: -senážní plachty Polydress firmy BP Chemicals Plas Tec. Výhody senážních plachet: -jedná se o dvouvrstvou folii o síle 150 mikronů -UV garance 12 měsíců -plachta je vyrobena z jednoho kusu. Rostlinná a živočišná výroba.

Výroba: -laminátové zboží -plastové výrobky.

Člen skupiny Key Plastics. Vývoj, výroba, dodávky: -plastové výrobky -formy pro automobilový průmysl.

Železárny, hutnictví. Výroba: -železo -ocel -feroslitiny -ploché výrobky -tváření výrobků za tepla.

Kovoobrábění-odlévání litin. Slévárna.