AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Velkoobchod, maloobchod, prodej - barvy - laky - nátěrové hmoty - tmely - brusivo. Další prodejna: - adresa: Erbenova 790, Mladá Boleslav 293 01 - tel. 778 718 809.

Konstrukční a vývojové práce - 3D grafika - design a konstrukce výrobku. Výroba a lisování plastů.

Služby: - ekonomické rozbory, zpracování podnikatelských záměrů a projektové dokumentace obnovitelných zdrojů energie

Výroba, dodávka, elektrárna Kladno: - elektrická energie, elektřina. Poruchová linka: - tel.: 312 645 173

Velkoobchod barvy Kutná Hora, Kolín, Poděbrady, Nymburk Velkoobchod a maloobchod včetně rozvozu: Barvy, laky a ředidla Malířské potřeby Izolační nátěry a omítky Fasádní a interiérové nátěry Austis, Detecha, Teluria, AkzoNobel Coating CZ, Stachema, Spokar, Body Color, JUB Fasádní a interiérové barvy. Na dřevěné podlahy, laky, ...

Specializovaná prodejna: - malířské, fasádní barvy - průmyslové barvy - nátěry na dřevo, kov - fasádní omítky - tmely, ředidla.

Činnost - servis autobusů a nákladních vozidel - myčky autobusů, nákladních a osobních vozidel - prodej pohonných hmot - pronájem budov, nebytových prostor a parkování.

Pila, výroba, pořez: - stavební, truhlářské řezivo - plotovky - sušení, hoblování řeziva - palivové dřevo.

Výroba, prodej, e-shop - maziva a mazadla - spreje, pasty - lepidla, tmely, těsnění.

Pískovna, těžba, prodej: - písek. Služby: - recyklace, uložení odpadu (zemina, kamení, vytěžená hlušina, cihla...)

Činnost: - správa lesů - dendrologické posudky - přesazování vzrostlých stromů - aukce dřeva. Prodej: - palivové dřevo.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiál -spojovací materiál -plechy -ocel -trubky

Prodej: - palivové dřevo - dřevěné brikety.

Činnost: - slévárenství (výroba a prodej ferovanadu), sypkých stavebních hmot.

Činnost: - kamenictví - pomníky, hroby - import přírodního kamene z asijských a evropských zemích - obklady, dlažby - výroba schodů, obložení krbů, kuchyňských pracovních desek, parapetů

Služby: -energetický management -energetický audit -poradenství v energetice -optimalizace cen dodávek elektrické energie a plynu pro podnikatele.

Skladování, velkoobchod: - automobilové benzíny - benzín - motorová nafta - ETO, MEŘO Služby: - čerpací stanice - partnerský program, tankovací karty

Profi Stěhování Tomáš Prášek nabízí profesionální stěhovací služby. Stěhujeme byty, domy, kanceláře i těžká břemena jako trezory či piana. Sídlíme v obci Hrdlořezy, okres Mladá Boleslav. Stěhovací služba: - stěhování bytů, domů - stěhování kanceláří - stěhování trezorů - stěhování klavírů, pian - vyklízení prostor a bytů. ...

Výroba, prodej: - armovací (kari) sítě - běžně používané kari sítě o jakosti B 500 A - betonářská ocel o jakosti B 500

E-shop s malířskými a natěračskými potřebami. Výroba - základních barev - laky rychleschnoucí, syntetické, vodou ředitelné, lesklé, matné, jednovrstvé - emaily - sklenářské tmely - ředidla syntetická a nitro - lazury - napouštěcí nátěry. Prodej: - malířských a natěračských potřeb - válečky, štětce - fasádní barvy - ...

obchod s hutním materiálem, zejména s plechem válcovaným za studena i za tepla a to jak ve svitcích, tak i v tabulích.

Výroba: - slévárenské modely (dřevo, odlévací hmoty, odlévací hmoty s kovem).