AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Prodej - produkty pro sklářský a keramický průmysl glazury, pigmenty, frity Výroba - ploché, duté sklo

Služby: - energetické poradenství - snižování nákladů za energie.

Výroba, prodej: - pilařská kulatina - truhlářské řezivo - palivové dřevo, dříví - trámky

Prodej: - polypropylenová vlákna do betonu - betonové stavební prvky - separační posyp pro tvorbu barevných efektů a tónování povrchu - barevný vsyp na bázi cementu s aditivy pro barvení, tvrzení a následné texturování povrchu - nářadí

Prodej: -fasádové barvy -keraštuk -malířské nátěry .

ITW CP ČR s.r.o je součástí mezinárodního koncernu ITW a na trh dodává výrobky nářadí a spokovací materiál pod značkou Spit ( kotevní a nastřelovací technika do oceli, betonu a zdiva ), Paslode ( plynové a pneumatické hřebíkovače a sponkovače, hřebíky a spony ), Duo-Fast a Haubold ( pneumatické hřebíkovače a sponkovače, hřebíky, spony ...

Zajišťujeme služby související s energiemi v objektech a jejich dispečink.

Výroba a montáž: -plastové výlisky -hliníkové výrobky-sušáky, schůdky, žebříky, lešení, věšáky na prádlo. Zasílatelství. Nákup a prodej. Skladování. Značková prodejna výrobků firmy ALVE.

Velkoobchod s hutním materiálem. Nabízíme: - 600 druhů hutního materiálu trvale skladem, speciální druhy Vám rádi obstaráme - ohýbání (armování) betonářské oceli dle Vašich projektů a výkresů, výroba třmínků.

Společnost Europalivo zajišťuje svým klientům dodávky v oblasti stavebního řeziva, krovů, dřevěných materiálů a krbového dřeva. DIVIZE EUROSTAVIVO dodává: stavební řezivo, krovy, OSB, DTD a MFP desky, překližky DYAS, KVH konstrukční hranoly, palubky obkladové a podlahové, hoblovaný program, plotovky, materiál z exotického dřeva na venkovní terasy ...

Pražská obalovna Herink, s.r.o. je společným podnikem společností EUROVIA CS a SKANSKA a.s. Účelem společné účasti ve společnosti je efektivní realizace výroby a dodávek obalovaných asfaltových směsí pro každého ze společníků v regionu a prodej směsí externím odběratelům..

Nabídka poradenství, technického servisu a distribuce plastů a termoplastů.

Výroba, prodej: -střešní krytina -klempířské výrobky -trapézové plechy -stěnové kazety -stěnové panely -sendvičové panely

Společnost Remmers s.r.o. je odborníkem na ochranu a sanaci dřeva, budov a staveb. V neposlední řadě i v oblasti průmyslových podlah. Ochrana dřeva: - úprava dřeva – vnitřní použití - lazury, krycí nátěry, laky na dřevo - ochrana proti povětrnostním vlivům – vnější použití - ošetření dřevěných povrchů - okenní nátěry, nátěry profilů ...

Kovoobrábění, obrábění kovů. Zámečnictví, zámečnické práce. Nástrojářství, nástrojářské práce. Prodej: - hutního materiálu.

Výroba kovových komponentů a součástek pro automobilový průmysl, komponenty do interiérových a venkovních klimatizačních jednotek a LCD a plazmových televizorů - kryty elektronických řídících systémů pro airbagy - součástky do autosedaček a bezpečnostních pásů - kryty televizorů - kryty pro kazetové typy klimatizačních jednotek.

Činnost: - výstavba gabionových plotů, okrasných či opěrných zdí a prvků zahradní architektury

Velkoobchod, maloobchod: - maziva - pohonné hmoty.

Dodávka, prodej: -konstrukční plasty pro vstřikování -konstrukčních termoplastů a iniciátorů aniontové polymerace laktamů Zástupce firem PLASTCOM, s.r.o.Bratislava a KATCHEM, s.r.o. Praha.

Činnost: - těžba kamene. Výroba: - drť - štěrk - prosívka - záhozový kámen - kámen pro vodní stavby - kámen pro gabiony - okrasné kameny do zahrad Služby: - doprava materiálu.

Výroba, prodej, výkup, oprava: - dřevěné palety - dřevěné bedny - paletové a stavební řezivo

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - vestavěné skříně - kuchyně - dřevěná schodiště - terasy, pergoly - zahradní nábytek - dveře Prodej: - palivové dřevo, dříví

Naše společnost nabízí široký sortiment kovových materiálů. Pořídit si od nás můžete měděné trubky. Dodáváme také tyče, plechy či desky z mosazi, hliníku, nerezu a dalších neželezných kovů.