AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Výroba, rozvod: - tepelné a elektrické energie.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -okapové systémy -klempířské výrobky -plechy, plechové krytiny -stavební materiály pro střechy -zateplovací materiál -difuzní a parotěsné fólie -střešní okna -spojovací a drobný materiál. Práce, montáž: -klempířství -pokrývačství -tesařství. Realizace a rekonstrukce střech

Maloobchod, prodej: -palivo: - koks - černé uhlí ořech, kostka - brikety - hnědé uhlí kostka, ořech

Prodej dutinkového polyklarbonátu, plného polykarbonátu, polykarbonátových vlnovek, trapézů, montážních doplňků, plexi, ostatních plastů. Výprodej zbytků, řezání zdarma, doprava po celé České Repulice. Nejlepší ceny nejen pro malé odběratele.

Provádím činnost odborného lesního hospodáře. Provádím poradenskou činnost v oboru lesnictví. Provádíme: - težební práce v lesích (těžba, přibližování dříví) - odvoz dříví speciálním automobilem s hydraulickou rukou (kladovka) -pěstební práce v lesích (sázení stromků, obžínání stromků, chemické postřiky, stavba oplocenek) Prodej: ...

Výroba, velkoobchod, prodej: -pigmentové koncentráty pro obuvnický, papírenský a plastikářský průmysl -kaseinové krycí barvy (barvení kůže, koželužský průmysl). Sídlo firmy: -Jiráskova 569, 76001 Zlín.

Výroba,velkoobchod,prodej: -čistící prostředky: -TAPUNA - na žehličky všech typů -čistící pasty na ruce s odbarvovacími účinky -bytová chemie: -leštěnky na podlahy. Provozovna: -Otrokovice 76502,Třída T. Bati 1566 - budova 45a. Sídlo firmy: -ATOTA s.r.o. Jiráskova 569,76001 Zlín.

Pila. Zpracování, pořez: -dřevo do průměru 90 cm a délky 12 m. Výroba: -řezivo. Poradenství: -zpracování plastů.

Provádíme: - zemní a výkopové práce (bagr) - terénní úpravy (čelní nakladač) - nakládku materiálů a jiné - rozvoz, dovoz a odvoz písku, hlíny, suti, betonu atd. (nákladní vozidlo) Prodej: -dřevěné brikety z čistého dřeva s vysokou výhřevností -ekopaliva, ekologické palivo.

Služby: -inženýrská činnost Vývoj, výroba: -plastikářské technologie.

Výrobní středisko. Výroba: - aditiva do PHM - chladící kapaliny - ostřikovače skel - autokosmetika - technické kapaliny - brzdové kapaliny.

Obráběčství -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd Zámečnictví, nástrojářství Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení

-Výroba plastových a pryžových výrobků

Nakládání s odpady. Obchodní činnost. Pronájem nemovitostí. Služby pro rostlinnou a živočišnou výrobu.

Výroba a rozvod: - tepelná energie, elektřina. elektronické komunikace, internet a wifi Jasenice vodovody a kanalizace uhelná kotelna, rozvod páry v průmyslovém areálu Jasenice

Pilapořez kulatiny: - řezání vazeb - impregnace řeziva - hoblování řeziva a srážení hran - palivové dříví Výroba: - pergoly - přístřešky - altány - mostky - mlýnská kola i funkční.

Služby - kompletní opravy vozidel - pneuservis - měření emisí - odtahová služba - kompletní čištění vozidla - karosářské a lakýrnické práce - STK. Prodej - náhradní díly ŠKODA - pohonné hmoty.

Výroba a prodej: - soustružení dřeva na zakázku - uchytky, garnýžové prvky, zaslepovací krytky, věšáčky, sloupečky - soustružení dřeva - krajkářské potřeby - stojan otočný, stojan nastavitelná výška, paličky, herdule, špendlíky, nitě, háček - krajky a podvinky - patchworkové deky, tašky, taštičky, podložky, kostky, balonky, zvonečky

Zastoupení Linde Gas. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -propan-butan -technické plyny -potravinářské plyny -mediciální plyny.

Výroba: - ložiska pro zdravotnická zařízení, letadla a zbrojní průmysl.

- výroba paletových přířezů - sušení řeziva - papírenská štěpka - dřevěné piliny - mulčovací kůra - výkup surového jehličnatého dříví - manipulace dříví - vývoj a výroba dřevozpracující technologie

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - hutní materiály a polotovary: - slitiny hliníku - plechy, desky, přířezy, profily, kulatiny, pásy, svitky, trubky - barevné kovy (mosaz, měď, bronz) a slitiny - plechy, trubky, pouzdra, pásy, tyče - nástrojové, konstrukční a nerezové oceli - tyče kruhové a ploché, plechy, ...

Hlavní činností společnosti TEOZ, spol. s r.o. Otrokovice je výroba, kovovýroba výletních vláčků a vyrábí nerezové, hliníkové výrobky - kovové brány, ploty, vozíky, schodiště a nabízí montáže ocelových, stavebních konstrukcí. Působí především v regionu Zlínský kraj. Výroba, provoz: - výletní vláčky, autovláčky. Informace o provozu vláčku ...