AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

AK 1324, s.r.o.
Aptar Czech Republic s.r.o.
HIWIN s.r.o.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Slévárna Kolář J., v.o.s.

Energetika se stará o výrobu a distribuci energií, jako je plyn, elektrická energie a voda. Od toho se odvíjí prodej různých surovin, které mohou být přírodní anebo druhotné. Využijte i prodej polotovarů pro chemický, stavební nebo strojírenských průmysl.

Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Firma Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s. provozuje vodovody a čistírny odpadních vod. Do jejího portfolia služeb rovněž patří zajišťování zásobování pitnou vodou, čištění kanalizací, odvoz odpadních vod, uzavření i otevření přípojek. Provádí také rozbory a odběry pitných, povrchových a podzemních vod, odpadních vod a kalů.
Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
Gabiony nás baví a realizaci gabionů a gabionových opěrných stěn provádíme již 9 let.Jsme odborníci na gabionové opěrné zdi, gabionové oplocení a také gabionové stěny. Gabiony mají velkou budoucnost díky variabilitě a možnostem konstrukce. Při dodržení technologického postupu při montáži Vám gabiony budou dobře sloužit po mnoho let.
Vivahome, s.r.o. - gabiony, gabionové opěrné stěny
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Společnost JMB-STEEL s.r.o. se od svého vzniku v roce 1993 zabývá prodejem a zpracováním žáruvzdorných plechů z nerezové oceli, kulatin a ploché oceli. Naše společnost je významným celosvětovým dodavatelem a standardně držíme ve svých skladových zásobách 5 000 tun materiálu. Materiál exportujeme do více jak 40 různých zemí z celého světa.
JMB-STEEL s.r.o. - nerezová ocel
Maloobchod, velkoobchod, prodej: - stavebniny - stavební materiály - štěrkopísky a kamenivo - uhlí - vše pro truhláře a kutily.

Centrální zásobování teplem. Rozvod: - páry (pára, tepla) - teplá voda, ohřev teplé vody - centrální vytápění města.

Výroba: -lisování výrobků z plastů pro použití v různých oborech modelářství, dárkové předměty, domácnost, průmysl, hobby -výroba forem a střižných nástrojů -výroba forem na pryž -výroba forem pro vakuové tažení -okenní program.

Pokrývačství, klempířství. Práce: -pokrývačské, pokrývač -klempířské, klempíř -hydroizolace. Montáž: -veškeré druhy střešních systémů -střešní konstrukce -lepenkové střechy. Maloobchod, prodej: -střešní krytiny. Výroba: -klempířských prvků -střešních šablon -sněhových háků. Opravy: -komínového tělesa, komínů.

Výroba a prodej kvalitního dřeva na topení do krbu, kamen, kotle i pece: - štípané dřevo do kotlů, do krbů nebo na drobná polínka.

Výroba, export, import: -průmyslové hadice a savice: -z PVC, - výroba plastové zámkové dlažby Výroba: -Zdounky, Zborovská 72 e-mail: vyroba@plastech.cz tel.: 573365013 fax: 573365070.

Prodej hutního materiálu: -11523, 12050, 14220, 19312, 19436, 19552, 19573 -železářství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - slitiny hliníku, mědi, mosaz a bronz - hliníkové plechy, desky a přířezy - CNC obrábění, frézování a soustružení

Služby: -opravy fotovoltaických elektráren -zvyšování efektivity FV elektráren -energetické poradenství -minimalizace nákladů za všechny druhy energie -daňové poradenství -vedení účetnictví Výroba: -regulátory spotřeby elektřiny.

Velkoobchod: - polotovary dveřních křídel - voděodolné překližky - izolační pur výplně s překližkou tl. 24 - 56mm - vakuované izolační panely QASA VIP Variotec - dřevoobráběcí nástroje Oertli - polotovary pro výrobu dřevěných sekčních garážových vrat - vnitřní dveře Sapeli - povrchová úpravy Teknos - GORI

Výroba, prodej: - dřevěné lepené hranoly (EURO hranoly, eurohranoly), - střešní latě - spárovky - masivní hranoly.

Dodávky staveb, specialisté na dřevěné ploché konstrukce. Prodej materiálů.

Palivové dřevo, zednické práce.

Velkoobchod,prodej,distribuce,zásobování pro autoservisy,obchody s autodíly, autodopravce a čerpací stanice s motorovými a převodovými oleji, plastickými mazivy a brzdovými kapalinami: -OLEJE VALVOLINE: -SynPower včetně olejů Longlife, DuraBlend,TurboV -pro starší motory nad 100.000 najetých kilometrů oleje MAX* LIFE ...

Práce: - kovovýroba - montážní zámečnické a svařovací práce - ocelové střešní rámy - zvedák kabelových bubnů - ocelové interiérové schodiště - ocelové konstrukce

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -textilní tapetovací směsi COLORTAP. Provádění, stříkání: -textilní omítky - tekuté bezešvé tapety, vyrobené na bázi bavlny. Vhodné na omítku, umakart, dřevotřísku, sádrokarton. Prodej: -stříkací pistole na omítky.

Zámečnictví. Kovovýroba. Výroba: - železářské výrobky. Práce: - zámečnické - obráběčské - svářečské.

Práce: -kašírování (laminování) plastových, hliníkových a ocelových profilů pro výrobce oken. Sídlo: -Okružní 348, 69642 Vracov tel./fax:518628715. Provozovna: -Stránecká Zhoř 119, 59442 Měřín tel.:724175681 fax: 566628715.

Výroba, kovovýroba, kovoobrábění tel.:577051559: -díly na vícevřetenových soustružnických automatech do průměru 40 mm -díly na univerzálních soustruzích, frézkách, bruskách -formy, forem na plasty a pryž -plechové díly a plechy: -CNC opracování -kompletní zpracování plechů a plechových dílů. Výroba skříní - tel.:577051579: ...

Kovoobrábění, obrábění kovů. Výroba: - výkovky, odlitky - strojírenské součástky.

Prodej: - laboratorní potřeby, zařízení - laboratorní chemikálie

Velkoobchod hutním materiálem: - konstrukční, legované, nitridační, nerezové, nástrojové oceli - tyče kruhové, ploché, čtvercové, šestihranné, trubky, plechy