Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka, montáž, oprava, servis, kontrola: - třecí materiály - filtrační tkaniny - hydraulická zubová čerpadla - hydraulické filtry - vrtné trubky - magnetické separátory.

Prodej, e-shop, pokládka: - kamenné koberce

Sortiment: -veškerý výrobní sortiment družstva -mramorová a teracová drť -prodej hřbitovních doplňků.

Kamenictví. Zpracování přírodního kamene, výroba, prodej: -schody -parapety -obklady -památníky -náhrobky, urny a vázy -teracové výrobky -sakrální architektura.

Zahrádkářská prodejna - vinařské potřeby - preparáty na úpravu moštu a vín - produkty pro kvašení - enzymy a bakterie - nádoby - přípravky na ochranu rostlin a výživu rostlin.

Výroba, prodej: - truhlářské a stavební řezivo - včetně impregnace. Lesnické práce.

Prodej, dodávka, realizace: - kamenný koberec Piedra - pro interiér a exteriér - plovoucí dlažba.

Výroba: - tvrdé dřevo - truhlářské, stolařské řezivo - bukové, dubové nábytkové hranoly - palubky Sušení a impregnace řeziva. Prodej: - palivové dřevo - buková kulatina.

Pila, pořez kulatiny Prodej: -stavební řezivo. Výroba, dodávka, montáž -střešní konstrukce. Tesařské práce

Pila, výroba, prodej: - stavební řezivo - trámy, hranoly, fošny - desky, latě Pořez kulatiny.

Společnost Lesy Horňácko, s.r.o. poskytuje komplexní lesnické služby. Věnujeme se pěstební činnosti i samotné těžbě dříví. Provádíme také revitalizace a údržbu zeleně měst, obcí a v zámeckých parcích, dále údržbu elektrovodů spočívající v odstranění či okleštění stromoví v ochranném pásmu elektrického vedení. Zabýváme se také výrobou, prodejem a ...

Prodej, import, export - tuhá paliva - štípané palivové dřevo - hnědé uhlí, černé uhlí, brikety, koks - bio palivo, dřevěné pelety - polypropylénové vaky, pytle, tkaniny.

Technické služby Jablonec nad Nisou, s.r.o. poskytují veřejně prospěšné komunální a technické služby. Provádíme čištění a úklid veřejných ploch, údržbu komunikací, dopravní značení a provoz veřejného osvětlení. Zabezpečujeme také prodej písku, drceného kameniva a posypových materiálů. Naše služby: - strojní čištění a úklid komunikací, ...

Činnost, výstavba: - kamenní zdi - kamenné obložení - stavby, opravy a rekonstrukce opěrných zdí vodních toků - hráze - stavební a zemní práce spojené s realizací bazénů

Firma Kontejnery Müller s.r.o. se zaměřuje na odpadové hospodářství na klíč, ve kterém přebírá kompletní odpovědnost za provozování odpadového hospodářství klienta. Zajistíme odvoz stavebního, komunálního a objemového odpadu včetně stavební suti a zeminy. Také se zabýváme prodejem různých druhů písku, štěrku a betonu. Veškeré naše služby provádíme ...

Bývalé Uranové doly Příbram. Správa uranových ložisek. Dobývání: -ruda -uran. Různé přidružené provozy. Ústředna spojuje všechny provozy.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - hutní materiál - písky - kamenivo Betonárna, výroba: - beton Kovovýroba: - ocelové konstrukce - svařování - kovoobrábění - generální opravy lžic bagrů a nakladačů - opravy plovoucích bagrů pro těžbu štěrkopísků firmy Holcim kamenivo

Akciová společnost AFC Servis DC a.s. nabízí komplex služeb v oblasti dřevovýroby, truhlářské a tesařské výroby, zabýváme se také výrobou dřevěných obalů. Realizujeme stavební práce, provádíme novou výstavbu i rekonstrukci staveb. Divize dřevovýroba, zpracování dřeva, prodej řeziva: - latě, prkna, hranoly - kulatina, odřezky i krajiny - ...

Pila-pilařská výroba. Prodej, řezání: - stavební řezivo - dřevo - desky - hranoly - fošny - prkna - palubky - střešní latě. Stolařství, truhlářství: - nábytek - interiéry - schodiště - pergoly.

Služby - odvoz odpadu, suti - likvidace odpadu - prodej písku a štěrku.

Prodej: - materiál pro dům, chatu i zahradu - lité podlahy a podlahové krytiny - štěrk, písek, kamenivo Odvoz přímo na vaši stavbu.

Pískovna Drnovice. Těžba, prodej: -písek, písku. Práce: -zemní práce. -terenní úpravy. -stabilizace zemin vápněním. -demolice. Autodoprava: -nákladní. -nadměrných nákladů.