Výroba a prodej surovin zahrnuje produkty pro chemický a farmaceutický průmysl, dále pak pro potravinářství ale také pro stavební, strojírenský či jiný technický průmysl. Suroviny je možné také odevzdávat ve sběrných dvorech jako druhotné suroviny.

Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. je firma, která se zabývá pilařskou, tesařskou a truhlářskou výrobou, dřevostavbami, krovy a vazníky. Zákazníkům rovněž nabízí široký sortiment řeziva, palubek, plotovek, OSB desek a dalších dřevěných materiálů.Tato firma má dlouholetou tradici a zkušenosti v oblasti stavebnictví a dřevařského průmyslu.
Zemědělské stavby Jihlava, a.s. - spolehlivá a kvalitní firma
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost J-VST, s.r.o. se již od roku 1992 specializuje na realizace technologie objemového tváření za studena, konstrukci tvářecích nástrojů a výrobu strojních součástí na tvářecích strojích. Mezi nejčastěji produkovanými výrobky naší firmy najdete klikové hřídele, třmeny nájezdu zámku kapoty, šrouby, kola, T-šrouby a mnoho dalších.
J-VST, s.r.o. - výroba součástí tvářením
Společnost THK Služby obyvatelům s.r.o. nabízí svým zákazníkům široký sortiment tuhých paliv a štěrku. Zakoupit u nás můžete kvalitní černé a hnědé uhlí, koks, palivové dřevo či dřevěné ekobrikety. Pevná paliva odebíráme od významných producentů z ČR a Polska a zajistíme dopravu až k Vám domů. Sídlíme na adrese Podlesní, Petřvald. Uhelné ...

Činnost: - lom, kamenolom - těžba a zpracování kamene Kamenolom Panské Dubenky. Kamenictví.

Velkoobchod, prodej: - uhlí - koks - dřevěné brikety - palivové dřevo.

Uhelné skaldy. Prodej - uhlí - uhelné a dřevěné brikety - palivové dřevo - písek - štěrk - prosívka.

Poskytujeme kontejnery na odpad, písek, štěrk, beton, demolice, zemní, výkopové, kopáčské, bourací práce.

Specializujeme se na vnitrostátní a mezinárodní silniční přepravu sypkých materiálů. Naše firma byla založena v roce 1991, v současné době vlastníme 35 sklápěcích nákladních vozidel, díky kterým provádíme přepravu do všech států Evropské unie i mimo ní (Chorvatsko, Černá Hora, Albánie, Bosna a Hercegovina atd.). Naši hlavní specializací je ...

Stavební společnost, činnost: -drcení lomového kamene a stavebních sutí (recyklace) -třídění podrceného materiálu na jednotlivé frakce -demolice, demoliční práce -odvodňovací a průzkumní vrty (odvodňování) -nákladní autodoprava (jeřáb, bagr, sklopky).

Pila, dřevovýroba: - řezivo, prkna, latě, hranoly - pořez dřeva. Stolařská výroba: - zakázková výroba nábytku.

Zpracování dřevní hmoty. Vyrábíme stavební i stolařské řezivo. Výroba standardních i atypických palet s certifikátem IPPC. Výroba dřevěných palet. Palety-vyrábíme palety standard i atypických rozměrů dle přání a požadavků zákazníka. Palety IPPC. Víka-do našeho sortimentu patří tak víka. Stavební řezivo. Piliny-nabízíme piliny pro ...

Kamenictví. Prodej: - pískovec - přírodní kámen na dlažby, obklady, zdivo, na skalky, do zahrady: - nepravidelný lámaný kámen - pravidelné velkoformátové dlažby.

Pila - pořez a zpracování dřeva na stavební, konstrukční a truhlářské řezivo - fošny, prkna.

Pomůžeme Vám navrhnout vhodný náhrobní kámen či náhrobek, urnu či jen doplňky na místo posledního odpočinku Vašich blízkých.

Pila, výroba, pořez: - stavební, truhlářské řezivo - plotovky - sušení, hoblování řeziva - palivové dřevo.

Služby-řemeslo: -truhlářství. Výroba a prodej: -latění -palety -dřevěné obaly. Pořez dřeva.

Prodej uhlí - adresa: Školní statek, Velehradská 1467, 686 03 Staré Město. Autodoprava - kontejnerová autodoprava - dovoz staveb.materiálů. - adresa: Školní statek, Velehradská 1467, 686 03 Staré Město.

Prodej, maloobchod: -stavebniny -stavební materiál -betonové výrobky -kanalizační a vodovodní systémy -keramické obklady a dlažby -zdravotní keramika -materiály zdící, spojovací, porobeton -omítky, maltové směsi -plotové dílce -sádrokartony, stavební chemie -sypký materiál, stropy -tepelné izolace.

Činnost: - nákladní autodoprava - zemní a výkopové práce - třídění ornice, prodej zeminy Prodej: - písek

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - cihly - hutní materiál. Betonárna, uhelné sklady: - Dolní Rokytnice 297 - tel.: 481 523 321, 732 904 499

Pískovna, těžba, prodej: - písek. Služby: - recyklace, uložení odpadu (zemina, kamení, vytěžená hlušina, cihla...)

Pila. Zpracování, pořez, dřevovýroba: -dřevo -kulatina.

UHELNÉ SKLADY PŘIBYSLAV. Prodej, služby: -uhlí - brikety -paliva a písku, písky labský a omítkový -autodoprava -přistavení kontejnerů na odpad.

Společnost VANTO Natural Stones se specializuje na prodej kamenů, kamenných dlažeb, obrubníků a solitérů z kamene. Prodej: - kamenná drť, kačírek, valouny - kusové kameny - solitéry a artefakty vytvořené z kamenů - kamenné dlažby, obklady - obkladové desky - šlapáky - zdicí kameny, dlažební kostky - neviditelné obrubníky.