Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Elektřinu a plyn vyrábí a dodávají elektrárny a plynárny, které dále poskytují služby jako vytápění a provoz zařízení. Mezi služby patří výroba, respektive těžba energií, nakládání s energiemi a jejich výhodné nákupy, samozřejmé jsou i poradenské služby.

TES s.r.o.
TES s.r.o. je česká společnost, která se od roku 1992 specializuje na inženýrské služby a technickou podporu v oblasti jaderné energetiky. Nabízí například servis a údržbu zařízení jaderných elektráren, monitorovací a diagnostické systémy, podporu jaderného dozoru nebo deterministické bezpečnostní analýzy. Spolupracuje také s vysokými školami a ...
TES s.r.o.
Služby - poskytovatel energetických služeb - správa a provoz výměníkových stanic a kotelen na všechny druhy paliva - výroba a prodej tepla.

Výroba a dodávka tepelné energie. Realitní kancelář - zprostředkování prodeje a nákupu domů, bytů, pozemků, chat a chalup.

Instalace, revize, opravy - zabezpečovací technika. Instalace společných antén a satelitů. Elektroinstalační práce - revize - elektromontáže silnoproudu. Měření a regulace tepla.

Výroba, dodávka, renovace: - regulační stanice plynu

Dodávka: - elektrická energie, elektřina - zemní plyn

Správa bytů a domů, správa nemovitostí - technické zabezpečení - výroba a rozvody tepelné energie - účetní služby - odborné posudky na vady a poruchy staveb.

Výroba, distribuce a prodej: - elektřina, teplo.

Provoz bytového a tepelného hospodářství.

Služby: - zásobování elektrickou energií - tepelné hospodářství, rozvod tepla Areál Vrbno - vhodný za účelem dovolené, soustředění, školení - dětské tábory

Služby: - správa nemovitostí Výroba, dodávka: - tepelná energie, teplo

Provádíme: - montáže kabelových sítí NN, VN, VVN - rekonstrukce a modernizace elektrotechnických rozvodů NN, VN, VVN - vyhledávání místa závady a následné opravy kabelových poruch - přeložky kabelových tras - zaměřování a vytyčování kabelových tras v digitálních souřadnicích - napěťové zkoušky kabelů - budování nového, ...

Největší zpracovatel ropy a výrobce ropných produktů v České republice.

Služby: - dodávka elektrické energie

Plavecký areál. Ubytovna. Výroba tepla a elektřiny. Technické služby - svoz odpadu - údržba zeleně - úklid města.

Kemp., ubytování. ATC Chmelař Úštěk, Levínská 3, Úštěk . Správa a údržba nemovitostí - výroba tepla - nakládání s odpady - čištění a úklid měst.