Vodohospodářská společnost Vrchlice - Maleč, a.s.

Elektřinu a plyn vyrábí a dodávají elektrárny a plynárny, které dále poskytují služby jako vytápění a provoz zařízení. Mezi služby patří výroba, respektive těžba energií, nakládání s energiemi a jejich výhodné nákupy, samozřejmé jsou i poradenské služby.

TES s.r.o.
TES s.r.o. je česká společnost, která se od roku 1992 specializuje na inženýrské služby a technickou podporu v oblasti jaderné energetiky. Nabízí například servis a údržbu zařízení jaderných elektráren, monitorovací a diagnostické systémy, podporu jaderného dozoru nebo deterministické bezpečnostní analýzy. Spolupracuje také s vysokými školami a ...
TES s.r.o.
Provoz, údržba, výstavba: - energetická zařízení

Prodej zemního plynu a služeb s tím souvisejících.

Služby: - energetika - strojírenství - stavebnictví - plynárenství.

Prodej: - průmyslové armatury - topenářské armatury - plynové kotle - ohřívače vody - otopná tělesa.

Konstrukční, poradenská a dodavatelská činnost ve strojírenství a vodním hospodářstvím.

Výroba, rozvod, distribuce: - teplo - elektřina - plyn.

Zajišťuje sdílené služby v rámci skupiny Czech Coal: - zásobování elektrickou energií, provozování vodního a tepelného hospodářství - pořádání odborných kurzů a školení - vyhodnocování vzorků těženého uhlí, vzorků olejů - provádění měřických prací podle požadavků odběratelů.

Správa krytů a úkrytů CO v Chomutově, - rozvod tepla - nákladní doprava - zemní práce - opravy motorových vozidel - pronájem stavebních strojů - činnosti v oblasti nemovitostí - projektování výměníkových stanic - topenářství - stavební činnost - montáž měřidel - organizační a ekonomické poradenství.

Dodávka: - tepelná energie - elektrická energie - voda.

Zámečnická výroba. Strojírenská výroba. Výrobní a montážní společnost. Výroba, montáže, opravy: - pásové dopravníky - nádrže a zásobníky na různé materiály - hnací a hnané válce všech průměrů. Montáže, opravy: - potrubní systémy - potrubí a armatury pro dopravu a přenos různých médií - ocelové konstrukce. Oprava, údržba: - ...

Výroba, rozvod a prodej: - tepelná energie.

Výroba a prodej: - elektroměrové rozvaděče, rozváděče nn, zámečnické práce, elektrorozvodná jádra s protipož. odolností pro panel. výstavbu.

Nabízíme zprostředkování služeb na území východní Evropy se zaměřením na energetiku, plynárenství a chemii.

Sdružení provozovatelů vodních toků a vodních zdrojů. Provoz, oprava, údržba: - vodovody - kanalizace - ČOV*, čistírny odpadních vod.

Služby: - vodoinstalatér, topenář - rozvod tepla, výroba energie.

Služby: - dodávky a distribuci topného oleje extralehkého (TOEL). - provoz a servis tepelných zdrojů. - dodávky, montáže a rekonstrukce tepelných zdrojů.

Prodej - plynové spotřebiče sporáky Prodej - plynové spotřebiče kotle a topidla - zařízení na propanbutanmontáž - rozvody plynu měď Opravy a revize - plynová zařízení Montáž - plynová zařízení Prodej - plynové spotřebiče (ohřívače)

Servis - kotelny Kompletní dodávka a montáž - ústřední topení Opravy - tlakové systémy parních a kapalinových kotlů - rošty parních a kapalinových kotlů, ... Výroba - trubkové ohyby pro tlakové systémy kotlů - topné vložky (ocel, měď), ... Pomocné stavební práce Opravy - potrubní rozvody Svářečské ...

Vypracování - provozní řády kotelen Revize - plynové a tlakové nádoby a kotle Kurzy - topičiškolení obsluh