Domovy důchodců zajišťují ubytování, stravování a kompletní zdravotnické služby pro seniory. Poskytují nepřetržitou sociální službu i pro seniory se sníženou soběstačností a zdravotním hendikepem, společenské a zájmové aktivity a ošetřovatelskou péči.

KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Cílem domova pro seniory KOUSEK NEBE s.r.o. je poskytování sociálních, ošetřovatelských pečovatelských služeb mužům i ženám od 50 let věku. Naše zařízení je určeno pro klienty, kteří vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu a sociální situaci jsou závislí na pomoci jiné osoby. Naši pracovníci jsou kvalifikovaní lidé ve svém oboru.
KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Domov důchodců zajišťuje služby obyvatelům v důchodovém věku, kteří pro trvalé změny svého zdravotního stavu potřebují odbornou péči a vytváří bezpečné a důstojné podmínky pro život ve stáří. Dvoupatrová budova má celkovou ubytovací kapacitu 57 obyvatel ve 21 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojích.

Domov Slunovrat poskytuje pobytové sociální služby osobám se sníženou soběstačností, zejména z důvodu věku a osobám s chronickým duševním onemocněním, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Veškerá podpora a péče vychází z individuálně určených potřeb uživatelů. Domov poskytuje sociální služby odborně a důsledně chrání ...

Provozujeme Komunitní dům Albinna v Kuníně. Nabízíme služby chráněného bydlení bez omezení věku, pro osoby s chronickým duševním omezením, s duševním onemocněním a se zdravotním postižením. V rámci akreditace jsme získali registraci na Chráněné bydlení ALBINNA.

Sociální služby města Havířova: - odlehčovací služby - centrum prevence - služby pro pěstounské rodiny, poradenství pro osoby ZTP - právní poradenství aj.

Sociální služby města Velké Meziříčí se zaměřuje na pečovatelské, ubytovací odlehčovací a sociálně aktivizační služby.

SLEZSKÁ HUMANITA, obecně prospěšná společnost je samostatným právním subjektem – právnickou osobou, zabývající se zdravotní a sociální pomoci občanům.

Poskytování sociální služby uživatelům s mentálním postižením, kteří nemohou z nejrůznějších důvodů žít ve svém přirozeném prostředí.

Agentura domácí péče. Služby: - zdravotnická, sociální, rehabilitační péče o občany v jejich domácnosti - rozvoz obědů - pečovatelské služby (úklid domácností). Domov pro seniory: - jednolůžkové apartmenty.

Poskytujeme pečovatelskou službu v DPS Rosice i v terénu. Zajišťujeme správu Domu s pečovatelskou službou. Zajišťujeme vaření obědů seniorům v pracovní dny.

Centrum sociálních služeb Jih, příspěvková organizace: - pečovatelská služba - odlehčovací služba

DS Stříbrné Terasy o.p.s. se zaměřuje na poskytování sociálních služeb pro seniory a provozuje domov důchodců

Centrum pro seniory Zahrada, o.p.s. se zaměřuje na poskytování sociálních služeb seniorům.

Centrum sociálních služeb. Provoz centra denních služeb pro osoby tělesně postižené, chronicky nemocné a seniory.

Společnost SEN pro SEN, s.r.o. provozuje domov pro seniory a poskytuje kvalitní a profesionální péči osobám se sníženou soběstačností z důvodu věku nebo trvalých změn zdravotního stavu. Domov se nachází v malebném prostředí Posázaví v obci Javorník. Zajišťujeme ošetřovatelské, sociální a zdravotní služby, dále se snažíme podporovat soběstačnost ...

DOMOV PRO SENIORY. Dům důstojného stáří poskytuje pobytové služby 70 seniorům, kteří mají sníženou soběstačnost. Je bezbariérový, kombinuje komfortní bydlení v samostatných svobodárnách s dvou a třílůžkovými pokoji na ošetřovatelské jednotce. Zajištěna nepřetržitá zdravotní a pečovatelská služba 24 hodin, celodenní stravování. V objektu je ...

Integrované centrum sociálních služeb Jihlava, příspěvková organizace je nestátní zdravotnické zařízení, poskytující celou řadu sociálních služeb pro osoby se sníženou soběstačností z důvodu věku, chronického onemocnění či zdravotního postižení. Provozujeme pečovatelskou službu, denní stacionář, domov pro seniory, odlehčovací službu i domácí ...

Zdravotnické zařízení Poliklinika Bor poskytuje komplexní zdravotní péči v širokém spektru ambulantních zdravotnických služeb. Provozujeme rovněž dermatologické centrum a pracoviště péče o tělo, kde nabízíme kosmetiku i pedikúru a manikúru. Zdravotní péči doplňuje služba domácí péče a pečovatelská služba. Najdete nás ve městě Bor na ulici ...