Domovy důchodců zajišťují ubytování, stravování a kompletní zdravotnické služby pro seniory. Poskytují nepřetržitou sociální službu i pro seniory se sníženou soběstačností a zdravotním hendikepem, společenské a zájmové aktivity a ošetřovatelskou péči.

KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Cílem domova pro seniory KOUSEK NEBE s.r.o. je poskytování sociálních, ošetřovatelských pečovatelských služeb mužům i ženám od 50 let věku. Naše zařízení je určeno pro klienty, kteří vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu a sociální situaci jsou závislí na pomoci jiné osoby. Naši pracovníci jsou kvalifikovaní lidé ve svém oboru.
KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Domov důchodců Rokytnice nad Jizerou poskytuje celoroční pobytové sociální služby klientům nad 65 let pln+ odkázaným na pravidelnou pomoc druhé osoby.

Poskytujeme služby seniorům, kteří: - dosáhli 65-ti let a pro trvalé změny zdravotního stavu potřebují podporu, jež jim nemůže být zajištěna členy jejich rodiny ani pečovatelskou službou nebo jinými službami sociální péče, - se ocitli v nepříznivé životní situaci a umístění v Domově nezbytně potřebují. Podmínkou je trvalé bydliště v ...

Domov pro seniory - rezidenční zařízení - poskytuje celoroční pobytové služby osobám se sníženou soběstačností zejména z důvodu věku, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osobydomov se zvláštním režimem - rezidenční zařízení - poskytuje pobytové služby osobám se sníženou soběstačností z důvodu ...

Domov důchodců - Nový Hradec Králové. Služby: -sociální-ošetřovatelské.

Pečovatelská služba - domov důchodců.

Ústav sociální péče pro dospělé. Detašované pracoviště: - Ledce Klášter nad Dědinou tel.: 494627428.

Ústav sociální péče Barbora. -domov pro seniory, -domov pro osoby se zdravotním postižením, -chráněné bydlení.

Podpora lidí s mentálním postižením v dospělém věku. Umožnění dospělým lidem s mentálním postižením způsob života srovnatelný s jejich vrstevníky.