Domovy důchodců zajišťují ubytování, stravování a kompletní zdravotnické služby pro seniory. Poskytují nepřetržitou sociální službu i pro seniory se sníženou soběstačností a zdravotním hendikepem, společenské a zájmové aktivity a ošetřovatelskou péči.

KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Cílem domova pro seniory KOUSEK NEBE s.r.o. je poskytování sociálních, ošetřovatelských pečovatelských služeb mužům i ženám od 50 let věku. Naše zařízení je určeno pro klienty, kteří vzhledem ke svému věku, zdravotnímu stavu a sociální situaci jsou závislí na pomoci jiné osoby. Naši pracovníci jsou kvalifikovaní lidé ve svém oboru.
KOUSEK NEBE s.r.o. - domov pro seniory v Ostravě
Dům s pečovatelskou službou.

Služby: -bezbariérový komplex pro tělesně postižené. Úprava automobilů pro tělesně postižené.

Agentura ProVás - služby pro rodinu a domácnost Úklid firem Výpomoc v domácnosti - hlídání dětí Doučování Pomoc seniorům.

Péče o seniory. Poskytujeme celodenní péči v rodinném prostředí v nově zrekonstruovaných dvou, tří lůžkových pokojích a apartmánech, 5x denně stravu, celodenní pitný režim a program na celý den. Služba není určena osobám, které potřebují celodenní zdravotní péči, popř. celodenní osobní asistenci.

Služby pro seniory a tělesně postižené 24 hodin denně: - pomoc s osobní hygienou, oblékáním - dovoz obědů nebo pomoc při přípravě jídla - úklid domácnosti, praní a žehlení prádla - nákup potravin, léků..... - doprovod k lékaři, na úřad, vycházku atd.

Služby: - pomoc seniorům v domácnostech při úklidu - odvoz k lékaři - pomoc při vyřizování na úřadech....

Služby: - hlídání dětí - úklidy domácností, žehlení - péče o seniory a domácí mazlíčky. Pořádání: - kurzy pro animátory volného času, teoretická a praktická výuka.

NONSTOP Domovy pro osoby se zdravotním postižením: -pobytové služby pro osoby se sníženou soběstačností z důvodu zdravotního postižení. Denní stacionář: -poskytují se ambulantní služby osobám, které mají sníženou soběstačnost z důvodu věku nebo zdravotního postižení, jejichž situace vyžaduje pravidelnou pomoc jiné fyzické osoby. Týdenní ...

Domov důchodců (penzion pro důchodce): -ústavní sociální péče -komplexní péče starým občanům -zabezpečení ubytování,stravování, všestranné péče sociální -ošetřovatelské,zdravotní péče včetně rehabilitace -rozvíjení kulturní a zájmové činnosti s možností využití ergoterapie -jedno a dvoulůžkové pokoje.

Z evropských zdrojů byla v letech 2008-9 realizována rekonstrukce bývalé fary církve husitské na domv se zvláštním režimem. K dispozici je 17 lůžek pro osoby se sníženou soběstačností z důvodů duševního onemocnění. Zajištěna nepřetržitá zdravotní i pečovatelská služba, k dispozici je ekumenická modlitebna. Objekt je bezbariérový, umístěn ve ...

Oblastní charita. Charitní ošetřovatelská a pečovatelská služba (CHOPS) v rodinách: -zajištění komplexní ošetřovatelské a pečovatelské služby pacientům v domácnosti bez nutnosti hospitalizace nebo často komplikované dopravy do zdravotnického zařízení.

Domov důchodců, domov pro seniory. Penzion pro důchodce.

Domov důchodců. Domov pokojného stáří.

Hospic. Specializované charitativní zařízení pro těžce nemocné pacienty.

Služba: - pečovatelská 9.Května, Blansko tel.:516410079

Dům pečovatelské služby. Pečovatelská služba.