Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Sdružení fyzický osob a právnický osob v oboru klenotnictví, hodinek a zlatnictví.

Pracoviště krizového a havarijního plánování a ochrany obyvatelstva.

Stanice Vrchlabí ( Hasičský záchranný sbor Královéhradeckého kraje) Hasiči. Hasičský záchranný sbor.

Občanské sdružení

Asociace českých e-shopů EXPERTOS sdružuje především malé a střední provozovatele e-shopů- fyzické a právnické osoby. Staňte se členy naší Asociace! Naším cílem je komplexní servis členům Asociace českých e-shopů EXPERTOS, podpora malých a středních e-shopů. Jak taková podpora konkrétně vypadá? Naši experti si projdou do posledního detailu ...

Česká fotovoltaické asociace s cílem prosazovat, rozvíjet a využívat fotovoltaickou energii.

Komora expertů ručního písma si dává za cíl šířit validní a kompletní informace o „vědě o psaní“. Svými aktivitami se snažíme přispět k rozvoji vědního oboru zabývajícího se ručním písmem a jeho využitelnosti v různých sférách společenského života, a to včetně jeho využitelnosti v oblasti posuzování ručního písma

Sdružení na podporu ajurvédy a jejího používání.

Regionální pracoviště Brno: -zastoupení autorů a dalších nositelů práv při udělování souhlasu (licence) k užití jejich děl a při vybírání autorských odměn za tato užití.

Sdružení právnických osob v rámci výroby cementu pro území ČR.

Svaz školkařů zastupuje profesionální okrasné školkaře - pěstitele okrasných rostlin. V součané době sdružuje 90 podniků o celkové výměře více než 1400 ha.

Občanské sdružení, zabývající se veškerou mysliveckou činností.