Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Organizace sdružuje lidi se zrakovými problémy, jimž vytváří potřebné společenské zázemí a pořádá rekondiční a rehabilitační pobyty. Registrované sociální služby - odborné sociální poradenství a sociálně-aktivizační služby pro osoby se zrakovým postižením. Průvodcovské a předčitatelské služby.

Sdružení - pomoc dětem a mladým lidem se získaným handicapem

Sdružení instalatérů Servis voda, topení, plyn.

Cílem činnosti svazu v souladu se schválenými stanovami je zejména účinně napomáhat k vytváření optimálních podmínek pro dynamický rozvoj výrobních oborů silikátového průmyslu a hájit společné zájmy svých členů. Svaz vydává vlastní časopis a odborné publikce a učebnice pro keramiky, obkladače, kamnáře a další. Silikátový svaz byl založen v ...

Sdružení obcí pod Kunětickou horou. Seznam členských obcí: -Ráby, Kunětice, Staré Hradiště, Srch, Hrobice, Čeperka, Staré Ždánice, Podůlšany, Libšany, Opatovice n. L., Bukovina n. L., Borek, Dříteč, Němčice. Členy sdružení jsou i obce Stéblová a Újezd u Sezemic. Kunětická hora ...

Vzdělávací a informační centrum Ráby. Školení: -prostory pro školení, kurzy a jiné vzdělávací a informační akce -učebna - 4 televizory s videem, dataprojektor a zpětný projektor Pronájem učebny: -kapacita 45 osob cena 1500, -Kč/den. Ubytování: -kapacita 30 lůžek 400, -Kč/osoba -svatby, společenské akce.

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Hasičský sbor. Hasiči. Služby: -řízení činnosti hasičských jednotek v rámci okresu -vytváření podmínek k účinné ochraně života a zdraví občanů a majetku před požáry a při poskytování pomoci při živelních pohromách a událostech.

Sbor dobrovolných hasičů. Hasičský sbor. Hasiči. Požární zbrojnice.

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Hasičský sbor. Hasiči. Služby: -řízení činnosti hasičských jednotek v rámci okresu -vytváření podmínek k účinné ochraně života a zdraví občanů a majetku před požáry a při poskytování pomoci při živelních pohromách a událostech.

Portál pro věřitele. Informace o vymáhání pohledávek a dalším řešení.

Je neziskovou, nevládní, dobrovolnou organizací žen, založenou na podporu rozvoje malého a středního podnikání žen v ČR a profesionálního rozvoje podnikatelek a žen v manažerských funkcích. Jejím cílem je sdružovat živnostnice, podnikatelky a manažerky a vést je k tomu, aby mohly společně:

Občanské sdružení, jehož členy jsou jazykové školy, které splní kriteria členství v Asociaci daná jejími stanovami. Cílem asociace je rozvoj kvality služeb na trhu jazykového vzdělávání ke společnému prospěchu jazykových škol i jejich studentů.

Nezisková organizace profesního zaměření působící v oborech lesnictví a dřevařství.

Škola čínských bojových umění mistra Qin Ming Tang, výuka stylů Shao-lin kungfu, Tai-ji quan, San-da a Ba-gua. Obchod s potřebami pro bojová umění.

Hasičský záchranný sbor. Požární stanice. Hasiči. Protipožární ochrana.

Hasičský záchranný sbor Olomouckého kraje. Hasičská stanice.

Hasičský záchranný sbor. Požární stanice. Ohlašovna požárů. Ochrana životů, zdraví a majetku obyvatel při požárech a poskytování účinné pomoci při mimořádných událostech.