Chcete mít přehled o aktuálním dění či vytvářet mediální obraz v sektoru? Pokud ano, profesní sdružení a asociace jsou pro vás jako dělané. Těmito organizacemi jsou například Česká lékařská komora, Profesní cech obkladačů nebo Asociace hotelů a restaurací.

Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Občanské sdružení: - komplexní služby pro zdravotně postižené.

Základní organizace Odborového svazu státních orgánů a organizací při Katastrálním úřadě v Mělníku.

Služby: - zpracování a administrace projektů, na které je možné žádat o dotaci v rámci Operačního programu životní prostředí z oblasti podpory 6.3. Obnova krajiny. Výsadba v intravilánu i extravilánu. Ekologické zemědělství.

Tyflocentrum - centrum denních služeb pro nevidomé a těžce zrakově postižené občany Pardubického kraje

Kontroly nemocných provádíme po celém území ČR a jako jediný i v části SR.

Organizace pracující na hospodářských a společenských modelech, které by podporovaly demokratické a sociálně spravedlivé procesy ve společnosti.

Podpora a rozvoj - kulturní a sportovní vyžití jednotlivců a rodin s dětmi.

Český červený kříž. Služby: - humanitární - záchranné - sociální. Organizace a podpora sociální a zdravotní výchovy mládeže.

Sdružení stamatologů. Služby: - základní preventivní a léčebná péče o chrup a dutinu ústní. Stomatologie, stomatologická ordinace. Ordinace zubního lékaře.

Nadace je zaměřena na sociálně zdravotní pomoc dětem v ČR.

Občanské sdružení podporující činnost Institutu rehabilitace zrakově postižených UK FHS

Zapsaný spolek Svatý Florián – Dobrovolní hasiči roku je nezávislou, otevřenou a dobrovolnickou organizací sdružující fyzické i právnické osoby s cílem aktivně pomáhat v propagaci dobrovolných hasičů a zvyšovat povědomí o jejich mimořádné obětavosti. Posláním našeho spolku je každoročně organizovat anketu „Dobrovolní hasiči roku“, podílet se na ...

Asociace rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR - klub pro děti a jejich rodiče