Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Kunčice - malebná obec v Královéhradeckém kraji
Obec Kunčice se nachází v malebné krajině v okrese Hradec Králové a v jejím okolí se rozkládá šest rybníků. První písemná zmínka o vsi pochází z roku 1382. V současné době mají Kunčice 381 stálých obyvatel. V blízkosti obce se nachází krásný zámek Hrádek u Nechanic nazývaný také malá Hluboká. Neváhejte a přijeďte se k nám podívat.
Obec Kunčice - malebná obec v Královéhradeckém kraji
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Skauting je celosvětové hnutí, jehož posláním je podporovat rozvoj osobnosti mladých lidí. Svým členům poskytujeme zajímavou a smysluplnou náplň volného času, umožňujeme jim zdokonalovat se ve svých schopnostech, bavit se s kamarády a společně objevovat nové možnosti. Veškerá činnost probíhají v přátelské atmosféře pod dohledem kvalifikovaných ...

Dechová hudba: -účinkujeme k různým příležitostem -agenturní činnost -vydavatelská činnost -ozvučení akcí.

Speciální základní škola pro děti se zdravotním postižením (vadami řeči, sluchovým, středně těžkým a těžkým mentálním, autismem a kombinovaným postižením). Dětský domov určený pro děti se zdravotním postižením (vadami řeči, sluchovým, středně těžkým a těžkým mentálním, autismem a kombinovaným postižením). Speciální mateřská škola pro děti se ...

Městský úřad. Vstupní brána do Českomoravské vrchoviny. Historie a kultura: -renesanční zámek -cyklostezky. Služby: -základní škola -dům dětí a mládeže -veřejné hrací plochy -sociální služby.

Obecní úřad. Počet obyvatel 128 První písemná zmínka o obci pochází z roku 1312. Dodržují se lidové zvyky a obyčeje, například velikonoční pomlázka, pálení čarodějnic, stavění máje. Veřejná knihovna. Sportovní příležitosti - koupání, nohejbal, volejbal, fotbal.

Obecní úřad. Počet obyvatel 355. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1201. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna. Mateřská škola. Hřiště.

Obecní úřad. Počet obyvatel 72. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1323. Veřejná knihovna. Úřední hodiny: Pondělí: 9:00-14:30 Středa: 9:00-14:30

Obecní úřad. Počet obyvatel 595. Počátek obce spadá do 11. století. První písemná zmínka o Tavíkovicích je z roku 1349. Kultura a služby: -pošta -sbor dobrovolných hasičů -veřejná knihovna -středisko pro volný čas -mateřská a základní škola -koupaliště, hřiště, tělocvična, krytý bazén. Památky: -Kostel Panny Marie -Socha svatého ...

Obecní úřad. Počet obyvatel 71. Obcí protéká řeka Jevišovka. Její tok je mírně regulovaný splavem. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1190. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna.

Obecní úřad. Kulturní a sportovní zařízení. Některé akce společenského života v obci: -hasičský ples -pořádání dětského dne -pro děti rozloučení s prázdninami(rybářská soutěž) -masopust -obecní ples Úřední hodiny Út: 8:00-18:00 - účetní 17:00-18:30 - starosta Čt: 8:00-14:30 - účetní 18:00-19:00 - starosta

Rybářský svaz: - chov, ochrana, lov ryb a jiných vodních živočichů.

Obecní úřad. Počet obyvatel 189. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1348. Sbor dobrovolných hasičů. Veřejná knihovna.

Obecní úřad. počet obyvatel 419. První písemná zmínka o vsi pochází z roku 1312. Památky, pamětihodnosti: -Zámek Uherčice, renesanční z konce 16. století, je národní kulturní památkou -Lesní park. Kultura a služby: -matrika -pošta -sbor dobrovolných hasičů -veřejná knihovna -mateřská škola -hřiště, tělocvična.

Obecní úřad. Počet obyvatel 137. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1131. Kulturní a sportovní zařízení. Sbor dobrovolných hasičů.

Obecní úřad. Počet obyvatel 154. První písemné zmínky o Bítově pocházejí z roku 1056. Na místě kde již od dob Velké Moravy stávalo dřevěné hradiště byl vybudován i Hrad Bítov. Nedaleko se nachází zřícenina Cornštejn. Kultura a služby: -matrika -pošta -sbor dobrovolných hasičů -knihovna -sportovní zařízení.

Obecní úřad. Počet obyvatel 50. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1349. Knihovna. Sbor dobrovolných hasičů.

Nadace: - zaměřujeme se na ochranu přírody, krajiny a životního prostředí.