Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

Město Moravské Budějovice
Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Obec Mnichov se nachází v okrese Domažlice v Plzeňském kraji. Je položena v nadmořské výšce 472 m n. m. a její rozloha činí 1188 hektarů. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1550. K obci Mnichov patří také části Pivoň a Vranov. V současné době zde žije 211 obyvatel. Obecní vybavenost: - obecní úřad - knihovna - hřiště - veřejný ...

Dovolujeme si Vám představit obec Hlohovčice, která se rozkládá v okrese Domažlice 5 km od města Staňkov a 5 km severně od Kolovče v nadmořské výšce 418 m na katastrální rozloze 330 ha. V naší obci nejsou evidovány žádné kulturní památky, ale za pozornost stojí: - zděná klasicistní kaple s valbovou střechou z 1. poloviny 19. století - obytný dům ...

Lyžařská škola, specializované lyžařské kurzy pro dospělé, prodej a testování lyží LUSTi E-shop: - lyže LUSTi

Organizace PRO děti a mládež Naším posláním je napomáhat sociálně vyloučeným jednotlivcům a rodinám v přístupu ke společenským zdrojům a příležitostem. Činnost organizace se zaměřuje především na osoby nízko-kvalifikované, dlouhodobě nezaměstnané a zpravidla i etnicky stigmatizované či jazykově znevýhodněné.

Skupina historického šermu a tance Šermířská a taneční vystoupení Gloria z.s. divadlo šerm tanec - Svižně dravý šerm - historicky reálné tance - nespoutané divadlo bez zábran.

Sbor dobrovolných hasičů Vojovice - Plzeň Jih

Sbor dobrovolných hasičů Blovice Záchranná kynologie

Jezdecký oddíl Radouš Starý Plzenec Nabízíme výuku základů jezdectví, především pro děti a mládež, ale i dospělé. Okrajově se oddíl věnuje také parkurovému skákání. Náš oddíl vlastní 14 koní z toho 3 poníky. Umožňujeme všem zájemcům projížďky na koních, kde si osvojíte základy jízdy. Jezdecký oddíl Radouš pořádá jezdecké kurzy, v létě ...

Obecní úřad Chlum u Blovic. Mateřská škola Blovice Sbor dobrovolných hasičů.