Obec Puclice

Obec Puclice

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Velvyslanectví Čínské lidové republiky. Konzulární oddělení.

Velvyslanectví. Provoz velvyslanectví a kanceláře ekonomického a obchodního atašé pro Vlámský region Belgie.

Občanské sdružení: -pořádání zážitkových akcí

Sdružování podnikatelů, rozvoj středního podnikání.

Agentura zaměřená na rozvoj osobních a profesních schopností na trhu práce.

Rodinné centrum Snopík - soukromé jesle, školka - hlídání dětí.

Posláním občanského sdružení INEX-SDA je dávat lidem příležitost dobrovolnou činností přispívat svému okolí a podporovat tak vnímání dobrovolnictví jako cesty k toleranci, poznání a udržitelné budoucnosti.

Asociace energetických auditorů-energetických specialistů byla založena v roce 1997. Je sdružením fyzických a právnických osob, které spojuje oprávněné osoby - energetické specialisty pro činnosti vyplývající ze zákona č. 406/2000 Sb.o hospodaření energií v platném znění. Konkrétně se jedná o vypracování energetických auditů, posudků, provádění ...

Pomáháme vozíčkářům s poškozením míchy najít cestu dál. Už 20 let Centrum Paraple je poradenské a rehabilitační zařízení, které pomáhá lidem s poškozením míchy a jejich rodinám překonat těžkou životní situaci a najít cestu dál. Poškození míchy následkem úrazu nebo onemocnění u nás zasáhne ročně až 250 lidí. Musí začít znovu, jinak, na vozíku. ...

Šíření kulturního dědictví Alfonse Muchy v České Republice a v zahraničí.

Chráněná dílna - kompletace 4 dílů manuálním a pneumatickým lisem a částečnou manuelní montáží - díly pro MERCEDES BENZ