Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Společnost Jindřicha Chalupeckého, z.s.
Slunce v dlani, o.p.s.

Obec Puclice
Domov pro seniory Háje, příspěvková organizace zřizovatel hlavní město Praha
Společnost Jindřicha Chalupeckého, z.s.
Slunce v dlani, o.p.s.

O správný chod republiky a spokojenost občanů se starají úřady a organizace, kterými jsou městské a krajské úřady, finanční úřady, katastrální úřady, soudy, ústavy památkové péče, správy přírodních zdrojů, celní správa, příspěvkové organizace a další.

Obec Ostroměř
Obec Ostoměř je malá vesnice v okrese Jičín v Královéhradeckém kraji. Má asi 1300 obyvatel a rozlohu 12,35 km2. Leží na řece Javorce, asi 8 km severně od Jičína. První písemná zmínka o obci pochází z roku 1382. Obec má bohatou historii a kulturní památky. Obec je také známá svou přírodní krásou a možnostmi turistiky a cykloturistiky.
Obec Ostroměř
Městská část Praha 22
Nejzelenější částí Prahy je Městská část Praha 22, kde se nachází více než 1500 hektarů přírody, sportu a kultury. Rozkládá se na jihovýchodním okraji Prahy. Skládá se z Uhříněvsi, Hájeku u Uhříněvsi a Pitkovic. Praha 22 je ideálním místem pro ty, kteří hledají klid, zeleň a pohodlí v blízkosti centra Prahy.
Městská část Praha 22
Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje. Ředitelství. Územní odbor: -okres KROMĚŘÍŽ Kroměříž, Nerudova 450 tel.:950685111 -okres UHERSKÉ HRADIŠTĚ Uherské Hradiště, Boženy Němcové 834 ¨ tel.:950675111 -okres VSETÍN Val.Meziříčí, Železničního vojska 1347 tel.:950681111. Hasičské stanice: -Otrokovice, Příčná 1614 ...

Hasičský záchranný sbor Zlínského kraje. Územní odbor Kroměříž.

Fond ohrožených dětí. Občanské sdružení pomáhá týraným, zanedbávaným, zneužívaným, opuštěným a jinak sociálně ohroženým dětem. Otevírací hodiny: Pondělí 8:30 – 12:00 13:00 – 17:30 Středa 8:00 – 12:00 13:00 – 16:00

Fond ohrožených dětí: -občanské sdružení pomáhá týraným, zanedbávaným, zneužívaným, opuštěným a jinak sociálně ohroženým dětem.

Český statistický úřad. Krajské zastoupení Zlín. Další telefony: -personální oddělení tel.:577438358. Krajská správa Zlín tel.: 577 210 164, 577 219 255, 577 430 633

Statistický úřad. Poskytování informačních služeb: - statistika, statistické údaje. Pracoviště spadající pod Český statistický úřad (ČSÚ) Zlín: - Třída Tomáše Bati 1565, 76176 Zlín.

Český statistický úřad. Pracoviště pro okres Uherské Hradiště. Služby: -sčítání lidu -registr organizací.

Občanské sdružení. Služby: - sociálně právní poradenství, rehabilitační pobyty pro zrakově postižené občany - vedení domácnosti, prostorová orientace, zajišťování kompenzačních pomůcek.

Organizace sdružuje lidi se zrakovými problémy, jimž vytváří potřebné společenské zázemí a pořádá rekondiční a rehabilitační pobyty. Registrované sociální služby - odborné sociální poradenství a sociálně-aktivizační služby pro osoby se zrakovým postižením. Průvodcovské a předčitatelské služby.

Sjednocená organizace nevidomých a slabozrakých České republiky. Služby: - odborné sociální poradenství, - sociálně aktivizační služby pro seniory a osoby se zdravotním postižením.

Správa a údržba nemovitostí. Úklidové služby. Prodej: - drogistické zboží. Chráněná dílna. Zajišťujeme možnost náhradního plnění za poskytnuté služby či odebrané zboží.

Rybářský svaz - občanské sdružení. Vykonává rybářské právo ve smyslu zákona o rybářství. Zajišťuje chov, ochranu a lov ryb, ochranu životního prostředí. Rozvíjí a popularizuje rybářský sport. Rybaření.

Obecní úřad poskytuje informace a služby občanům. Současně máme za povinnost provozovat tzv. elektronickou úřední desku a e-podatelnu, která pomáhá snadněji občanům komunikovat s úřadem. Obec s katastrální výměrou 2 268 ha leží v nadmořské výšce 305 m, v údolí na jihozápadním úpatí Hostýnských Vrchů asi 10 km severně od Zlína na trase do ...

Člen skupiny REC Group s.r.o. . Chráněná pracovní dílna: -třídění a čištění plastů. Výroba: -sáčky, pytle a návleky z bublinkové fólie -přířezy z LD PE fólie. Prodej: -paropropustné a parotěsné střešní fólie. Odebráním našich služeb, zboží a výrobků si můžete splnit náhradní plnění.

Seskupení mladých lidí: -připravují pro děti od 7-17 let: -letní tábory -víkendové výlety -lyžařské tábory s výukou lyžování.

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Hasičský sbor. Hasiči. Služby: -řízení činnosti hasičských jednotek v rámci okresu -vytváření podmínek k účinné ochraně života a zdraví občanů a majetku před požáry a při poskytování pomoci při živelních pohromách a událostech.