Státní správa a samospráva může vyřešit vaše problémy a otázky v oblasti bezpečnosti, životního prostředí, financí, statistik, výstavby a správy silnic, památkových záležitostí nebo také v oblasti energetické, potravinářské, školní a obchodní inspekce.

Ministerstvo životního prostředí
Ministerstvo životního prostředí se sídlem v Praze je ústředním orgánem státní správy pro ochranu a zlepšování životního prostředí v České republice. Mezi jeho hlavní oblasti působnosti patří ochrana vod, ovzduší, přírody, krajiny a odpadové hospodářství. Ministerstvo také podporuje udržitelný rozvoj, cirkulární ekonomiku a boj proti klimatickým ...
Ministerstvo životního prostředí
Obec Kyjov - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Kyjov leží v jižní části okresu Žďár nad Sázavou, v kraji Vysočina. Nachází se na hřebeni Arnoleckých hor pod vrcholem Kyjov, který se tyčí do výšky 702 m n. m. Návsi dominuje malá kaplička, postavená starousedlíky v roce 1874 ke cti Panny Marie růžencové.V současné době má Obec Kyjov 47 stálých obyvatel.
Obec Kyjov - malebná obec v kraji Vysočina
Obec Nezvěstice - nejstarší obec v okrese Plzeň město
Obec Nezvěstice patří k nejstarším v okresu Plzeň město. Vznikla v polovině 14. století pod výběžky lesnatých Brd v hezkém místě při soutoku řeky Úslavy s vodami potoka Bradavy a Olešenského potoka. Nad obcí se vypíná vrch Varta, z něhož je pěkný výhled do dalekého okolí. V současné době mají Nezvěstice 1466 obyvatel.
Obec Nezvěstice - nejstarší obec v okrese Plzeň město
Příspěvková organizace Ministerstva zahraničních věcí ČR, jejímž posláním je prostřednictvím sítě českých center vytvářet dobré jméno a pozitivní obraz ČR ve světě v kulturní sféře.

Adresy dalších budov Ministerstva průmyslu a obchodu: Politických vězňů 20 112 49 Praha 1 tel: 224061111 fax: 224221575 Washingtonova 13 112 49 Praha 1 tel: 224061111 fax: 224212133 Gorazdova 24 128 00 Praha 2 tel: 224907111 fax: 224915064

Celní správa České republiky Instituce je bezpečnostním sborem a její činnost zapadá do systému celního dohledu nad zbožím v rámci jednotného celního území Evropské unie.

Městská policie zabezpečuje místní záležitosti veřejného pořádku.

Obvodní soud pro Prahu 2 Legerova 7 Praha 2 Tel: 224262375, 224261004 Obvodní soud pro Prahu 3 Jagellonská 5 Praha 3 Tel: 222725243 podatelna: 222713376 Obvodní soud pro Prahu 4 Spálená 2 Praha 2 Tel: 221931111 Obvodní soud pro Prahu 5 Nám. Kinských 5 Praha 5 Tel: 257005111 Obvodní soud pro Prahu 6 Jilemnická ...

Slovensko – Česká obchodní komora (SČOK) byla založena v roce 1999 pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu České republiky.

Poslání a cíle Probační a mediační služby České Republiky: - probační a mediační služba usiluje o zprostředkování účinného a společensky prospěšného řešení konfliktů spojených s trestnou činností a současně organizuje a zajišťuje efektivní a důstojný výkon alternativních trestů a opatření s důrazem na zájmy poškozených, ochranu komunity a ...

Základním posláním Národního ústavu odborného vzdělávání je všestranně napomáhat rozvoji odborného vzdělávání.

Vydavatel základních děl filmové historie a teorie.

Česko - Belgicko - Lucemburská smíšená obchodní komora v České Republice poskytuje podporu obchodnímu rozvoji mezi českými, belgickými a lucemburskými firmami.

Posláním ústavu je v zájmu ochrany zdraví občanů: - zajistit, aby v ČR byla dostupná pouze farmaceuticky jakostní.

Státní zemědělský intervenční fond (SZIF) je akreditovanou platební agenturou-zprostředkovatelem finanční podpory z Evropské unie a národních zdrojů.

Dozor nad dodržováním podmínek podnikání a výkonem státní správy v energetických odvětvích.

Centrální registr dlužníků České republiky je největším národním i nadnárodním bankovním a nebankovním informačním systémem, který umožňuje vyhledávat nesplacené závazky osob a ekonomických subjektů. Zprostředkovává zobrazení údajů vedených v jednotlivých členských registrech státní správy, bankovních registrů, databází soukromých subjektů ...

Obchodní komora usilující o podporu hospodářských a obchodních styků mezi ČR a Švýcarskem, zajištění informací, kontaktů, právní pomoci a exportu.

Grantová agentura České republiky poskytuje ze samostatné kapitoly státního rozpočtu grantové prostředky na projekty výzkumu a vývoje. Přihlášky do veřejné soutěže mohou podat a o udělění grantu požádat vědecké instituce, vědecké týmy i jednotlivé soukromé osoby. Grantové prostředky mohou být použity výhradně na krytí výloh souvisejících s ...