Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Získáváme českým firmám nové zakázky přes kontakty v Singapuru. Přivádíme významné singapurské investory do České republiky. Domlouváme spolupráci se špičkovými pracovišti v Singapuru.

Více jak 90 let působí ve městě Boskovice Sbor dobrovolných hasičů - Mazurie. Náš sbor se účastní hasičských zásahů, zabývá se činností mladých hasičů, pořádá a účastní se hasičských soutěží, realizuje stavbu a kácení máje a také organizuje různé kulturní akce. Sbor dobrovolných hasičů, SDH: - hasičské zásahy, výjezdy - činnost mladých ...

Pionýr: - spolek, který se věnuje výchovné práci s dětmi a mládeží ve volném čase.

Křesťanské rodinné centrum: - pořádáme výchovně vzdělávací programy pro rodiče, zaměřujeme se na výchovu, prorodinnou politiku, rodičovské kompetence, práva dětí.

Občanské sdružení: - pořádání integračních akcí pro děti a mládež se zdravotním, mentálním a sociálním handicapem z ústavního i rodinného prostředí.

Taneční country soubor. Tančírna TCS Louisiana, Areál Jitex Písek, ulice U Vodárny.

Sbor dobrovolných hasičů - je občanské sdružení pracující na úseku požární ochrany (viz. § 75 zákona č. 133/1985 Sb.) Vlastními laickými slovy - Sdružení pracující s mládeží, pořádající kulturní a společenské akce, hasičské závody a mnohé další …

Občanské sdružení Granum bylo založeno v r.2001 jako platforma pro podporu veterinární školy v Kroměříži. Podporujeme výchovné a vzdělávací cíle Tauferovy SOŠV, umělecké i ekologické aktivity na škole. Odborné poradenství. Propagace.

Středisko volného času Domeček DDM; Dům dětí a mládeže Valašské Meziříčí. Dům dětí a mládeže DDM. Centrum pro zdravotně postiženou mládež. Dětské dopravní hřiště - tel.571622349. Muzeum strašidel: - strašidla z valašských pohádek a pověstí - Po-Pá 9-11 13-16 - cena děti 10Kč, dospělí 20Kč Nízkoprahové centrum.

Dětské centrum Neználek zajišťuje hlídání dětí od 1 roku do 6 let. Provozujeme miniškolku a jesle s omezenou kapacitou 17 dětí, což umožňuje individuální přístup ke každému dítěti. Nabízíme také jednorázové nebo nárazové hlídání dětí dle volné kapacity DC. Docházka dětí je vždy plánována individuálně a zvolit si můžete dopolední, odpolední nebo ...

Finanční podpora rozvoje Základní školy a Mateřské školy, Višňové, okres Znojmo, příspěvkové organizace, finanční podpora jejich aktivit a finanční podpora žáků s cílem zpřístupnit tyto aktivity všem žákům.

Skupina vinařů Slup: - uskupení místních vinařů, které vzniklo za účelem pořádání přehlídek vín a jiných kulturních akcí v obci pro dospělé i děti.

Občanské sdružení: - udržování a prezentace historických parních lokomotiv 310.093 a 556.0506 - studium historie železnice, dokumentování jejího provozu, zachovávání a údržba ostatních technických památek souvisejících se železniční dopravou.

Sportovní unie Chrudimska: - sdružuje sportovní, tělovýchovné a turistické svazy s působností v regionu Chrudim, tělovýchovné jednoty a sportovní kluby i jejich sdružení, jsou-li ustavena jako spolky