Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Skupina historického a scénického šermu z období pozdní renesance. Pořádáme akce historického a scénického šermu z období pozdní renesance.

Skupina historického šermu zabývající se rekonstrukcí historických událostí a bitev z období gotiky a baroka. Pořádá: - šermířské představení - historické představení - středověké dny a městské slavnosti - sokolnické ukázky, kejklířské a taneční vystoupení, ohňové show - hradní strašení - dětské dny - program pro školy.

Psí škola. Výchova a výcvik: -všechna plemena psů dle požadavků majitele. Školení: -provádí účastník nejvyšších soutěží vyškolen jako instruktor psovodů. Realizace: -zkoušky. Chovná stanice dobrmanů.

Unie Roska. Nezisková organizace zaměřená na pomoc nemocným s roztroušenou sklerózou mozkomíšní a osobám jim blízkým. Služby: -nabídka pomoci lidem s roztroušenou sklerózou formou zdravotní rehabilitace a sociálního poradenství -organizují setkávání členů a rekondičních pobytů.

A.A. je společenství mužů a žen, kteří se navzájem dělí o své zkušenosti, síly a naděje, aby mohli řešit svůj společný problém a pomáhat ostatním uzdravovat se z alkoholismu.

Nadace Synot se snaží pomáhat dětem a mládeži ve Zlínském kraji.

Hlídání dětí. Zájmové sdružení PRO děti a mládež. Pořádání: - kurzy pro rodiče, děti, mladé a dospělé Herna.

Společnost přátel Francie. Club Franco - Tcheque - Francouzsko-Český klub ve Zlíně. Služby: - podpora, šíření francouzského jazyka a kultury prostřednictvím kulturních a společenských akcí - jazykové kurzy francouzského jazyka všech úrovní - autorizované centrum pro vykonání mezinárodních jazykových zkoušek DELF/DALF - ...

Poskytované služby: Služby pro osoby se zdravotním postižením a seniory, zejména: - asistenční služba v domácnosti atp. - speciální přeprava pro imobilní - integrační programy pro děti a mládež - sportovní aktivity - půjčovna kompenzačních pomůcek. Dobročinný obchod DOBRODĚJ.

Jsme skupina lidí se zájmem pracovat na sobě a pomáhat v tom druhým. Jsme tu pro děti, dospívající, dospělé i pro firmy či jiné organizace. A i když působíme převážně ve Zlínském kraji, nebojíme se vyrazit i dál. Záleží nám na zdravých mezilidských vztazích a věříme v sílu skupiny. Toho využíváme pro osobnostní a sociální růst všech jejích ...

Klub českých turistů, který provozuje karavaning, mototuristiku, pěší turistiku, cykloturistiku a vodáckou turistiku. Organizuje pro širokou veřejnost a zúčastňuje se pěších, cykloturistických a karavanistických srazů.

Pořádání závodních srazů, soutěží elegance členů a příznivců historických vozidel. Pracujeme s mládeží, technické vzdělávání a sportovní akce. Naše klubová testační komise testuje historická vozidla. Spolupracujeme s ostatními kluby, pomoc při organizování závodů veteránů. V HD studiu upravujeme a zveřejňujeme filmy za účelem podpory, rozvoje ...

Práce s dětmi a mládeží ve volném čase. Není specifické zaměření činnosti. V rámci činnosti se prolínají oblasti turistiky, tábornictví, přírodovědy, sport, kultura, rukodělné činnosti.... Pravidelné oddílové schůzky se konají 1x týdně, navíc jednodenní i vícedenní akce, letní pionýrský tábor o prázdninách. Pořádáme také akce pro veřejnost - ...

Zapsaný spolek Zdravý Rožnov vzniklo jako otevřené sdružení lidí, kteří se nadchli myšlenkami obsaženými v mezinárodním projektu Zdravá města Světové zdravotnické organizace (WHO), a vzali si za cíl prosazovat tyto myšlenky v našem městě, s cílem oficiálního přistoupení Rožnova k tomuto projektu. Od podzimu 2004 je Rožnov členem Národní sítě ...

Skupina historického šermu Pořádá - rytířské turnaje - historické tance dvorské i selské - orientální tanečnice - střelba z historických palných zbraní - slavnostní garda - dobová vojenská ležení - historické průvody s bubny a prapory.

Sdružení: - podporující preventivní péče o tělesné a duševní zdraví člověka v každém věku včetně zdravého životního stylu.

Obecně prospěšná společnost Služby: - základní sociálně právní poradenství pro lidi se zdravotním postižením - odborné sociální poradenství pro lidi se zdravotním postižením - tlumočnická služba pro lidi se ztrátou sluchu - sociálně aktivizační služba pro neslyšící.

Odborné sociální poradenství. Obecně prospěšná společnost Služby: - základní sociálně právní poradenství pro lidi se zdravotním postižením - odborné sociální poradenství pro lidi se zdravotním postižením - tlumočnická služba pro lidi se ztrátou sluchu - sociálně aktivizační služba pro neslyšící.

Obecně prospěšná společnost Služby: - základní sociálně právní poradenství pro lidi se zdravotním postižením - odborné sociální poradenství pro lidi se zdravotním postižením - tlumočnická služba pro lidi se ztrátou sluchu - sociálně aktivizační služba pro neslyšící.