Možnost stát se členy sdružení podporující preventivní zdravotnickou péči, sdružení rodičů, dětí, speciálních pedagogů, sdružení majitelů nemovitostí nebo sdružení na podporu ekologických aktivit. Spojte se s lidmi, kteří mají stejné zájmy a cíle jako vy.

Nynější název: -Český svaz bojovníků za svobodu. Předchozí název: -Český svaz protifašistických bojovníků.

Český svaz žen. Činnost: -sdružuje (sdružení) ženy. Působnost: -Zlínský kraj

Občanské sdružení život a zdraví. Klub zdraví. Pořádání: -přednášky z oblasti zdraví, atd. Klub zdraví Kroměříž: -Kroměříž, Riegrovo náměstí 152 tel.: 573336552 . Klub zdraví Zlín: -Zlín-Malenovice, Tyršova 1108, modlitebna CASD.

Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Hasičský sbor. Hasiči. Sbor dobrovolných hasičů.

Sbor dobrovolných hasičů. Hasičský sbor. Hasiči.

Sbor dobrovolných hasičů. Hasičský sbor. Hasiči. Požární zbrojnice.

Centrum pro rodinu a sociální péči. Poskytované služby: -příprava mladých lidí na manželství a rodičovství -pomoc manželům k prevenci a ke zvládnutí možných krizových stavů v rodině -informační služby zaměřené na pomoc rodinám -vlastní sociální programy -zřizování kroužků pro děti a rodiče, péče o všestranný růst dětí a mládeže ...

Sdružení - dobrovolníci, jejichž životní snahy jsou upřeny k rozvoji zodpovědného a udržitelného způsobu života

Klub seniorů - pořádání pravidelných společenských setkání seniorů

Dům dětí a mládeže. Kroužky pro děti: - hudební - jazykové - taneční - technické - přírodovědné - sportovní - výtvarné. Kroužky pro dospělé: - tai-chi - pover joga - keramika - angličtina - počítače - aerobik - kondiční cvičení - cvičení pro těhotné - orienatální tance.

Sdružení sjednocující hráče počítačových her Sdružení sjednocující hráče počítačových her