Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Služby: - vzdělávání v řízení dodavatelského řetězce

Literatura, pořádání konferencí a odborných přednášek.

Poskytujeme poradenství a školení zaměřená na praktické využití e-tržišť v ČR.

Zabýváme se poskytováním školení v oblasti IT a jazykových dovedností.

Poskytování poradenství a firemního vzdělávání v oblastech prodeje či řízení a zákaznických služeb. Pořádání kurzů a seminářů.

Poskytování poradenství v oblasti managementu, koučování a vzdělávání vedoucích pracovníků. Implementace systému jakosti ISO 9000 a TQM.

pořádání otevřených seminářů zajišťuje korporátní vzdělávání, incentivní zájezdy i teambuildingy.

Kurzy Home a Foto pro realitní makléře a veřejnost. Autorské a výukové metodické sady. Pro realitní kanceláře připravujeme kurzy

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti: - informačních technologií na českém i slovenském trhu.

Realizujeme outdoorové, teambuildingové a sportovní akce. Organizujeme prožitkové kurzy, vzdělávací, školicí a vodní záchranářské činnosti

Agentura požárně technických a poradenských služeb. Nabízíme mimo jiné tyto činnosti v oblasti požární ochrany: - zpracování dokumentace požární ochrany - požárně preventivní prohlídky objektů - kontroly hasicích přístrojů a hydrantů - školení o požární ochraně - prodej a montáž hlásičů požáru

Poradenská a vzdělávací společnost . Můžete využ?ít jak účast na pořádaných konferencích, seminářích a trénincích tak s nabídkou nového typu vzdělávací aktivity Efektivnější a účinnější praxe interního auditu.

Konzultační společnost: - tréninky pro manažery, obchodníky.

Společnost poskytuje komplexní služby v oblasti počítačového vzdělávání, konzultací a podpory informačních a komunikačních technologií. Je držitelem certifikací Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions, Authorized Prometric Testing Center, Akreditované testovací středisko ECDL, Akreditace MŠMT pro provádění rekvalifikací.

Kurzy, rekvalifikační kurzy: - účetnictví - daňová evidence - školení pro firmy

Činnost: - služby v oblasti požární ochrany, požární prevence, bezpečnosti práce a revizí požárně bezpečnostních zařízení.

Služby: - semináře komunikace a osobního rozvoje - mediace - coaching, koučink

Služby - personální poradenství - kurzy, školení, tréninky - firemní vzdělávání.

Vzdělávací agentura, služby: - semináře pro veřejnost, a to zejména v oboru pracovního a obchodního práva a souvisejících oblastech - semináře pro anglicky hovořící manažery - HR Akademie

Návrh, výroba - jednoúčelové stroje - nástroje, přípravky - náhradní díly a strojní součásti. Služby - průzkum trhu - školení a vzdělávání v různých oblastech managementu.

Služby - workshop s managementem pro stanovení cílů - vytváření metodiky pro hodnocení kvality služeb - osobní kouč - kurzy a školení pro vedení, řízení a motivaci zaměstnanců

Služby, organizace: - firemní akce - teambuilding - sportovní akce

Konzultační služby - zadávání veřejných zakázek - školení jednotlivců i skupin - audit realizovaných veřejných zakázek.