Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Online kurzy: - interiérový design

Služby - školení a semináře v oblasti odpadového hospodářství. Pobočka Plzeňský kraj - adresa: Nám. Svobody 137, 335 61 Spálené Poříčí - tel. 603 161 021. Pobočka Vysočina - adresa: Petrovická 857, 592 31 Nové Město na Moravě - tel. 739 932 290.

Služby: - školení v oblasti marketingu, managementu, financí, celní problematiky, logistiky a skladování.

Služby - akreditované kurzy pro pracovníky v sociálních službách, aktivizační pracovníky, ergoterapeuty, pečovatele.

Poradenské služby - poradenství pro podnikatelské subjekty - poradenství pro veřejnou správu - vzdělávání, semináře.

Služby - firemní vzdělávání - finanční poradenství.

Služby - kurzy, školení - osobní rozvoj, terapie - akreditované kurzy pro školy.

Služby v oblasti BOZP a PO - poradenská činnost - kontrola hasičských přístrojů a požárních vodovodů - servis hasicích přístrojů, roční kontroly, periodické dílenské kontroly, vstupní kontroly.

Služby: - rozvoj lidských zdrojů - HR poradenství - osobní koučování.

Firma Korn Ferry s.r.o. je mezinárodní poradenskou firmou s dlouholetou historií v oboru personalistiky. Svým zákazníkům nabízíme především poradenství v oblasti výběru, motivace, odměňování a rozvoje zaměstnanců. Sbíráme a analyzujeme data z celého světa, vytváříme reporty a prezentace. Sídlíme na adrese Hvězdova 1716/2 b, Praha a také v Plzni ...

Lektorka: - semináře osobního a profesního rozvoje.

Mindset Coaching používá metody pocházející převážně z oblasti vrcholového sportu a sportovní psychologie ke zlepšení individuální výkonnosti v profesním životě. Coaching pro manažery.

Služby: - tréning prodejních dovedností - koučování - organizační poradenství.

Služby: - vzdělávací kurzy pro firmy, jednotlivce: - manažerské dovednosti, projektový management, rozvoj komunikačních dovedností a další.

Firma Jaroslav Skoupý se zabývá školením řidičů na vysokozdvižné vozíky. Nabízíme základní i opakované kurzy pro získání oprávnění k řízení VZV a manipulačních vozíků. Poskytujeme komplexní služby v oblasti pořádání kurzů pro řidiče. Školení se skládá z teoretické a praktické části, po úspěšném absolvování vydáváme uchazečům řidičské průkazy na ...

Služby: - vývoj a prodej softwarových řešení - správa sítí - požární ochrana, BOZP

Činnost: - outsourcing IT služeb - projektování a správa počítačových sítí a stanic - administrace serverů, firewallů, Cisco routerů - virtualizace a cloudové služby - školení....atd.

Jsme konzultační společnost zaměřená na procesní zlepšování metodikou Lean Six Sigma, firemní inovace a řízení změn. Našim klientům doručujeme jednotlivé projekty, školení i kombinované programy v servisních i výrobních organizacích. Náš přínos chápeme v doručení konkrétních výsledků a přenesení našich znalostí na stranu klienta, tak aby získané ...

Asociace pro využití tepelných čerpadel, z.s. sdružuje společnosti zabývající se technologií tepelných čerpadel. Jsme jediná profesní ogranizace v tomto oboru v ČR. Naše činnost je zaměřena na podporu rozvoje tepelných čerpadel a zvyšování kvalifikace instalačních firem. Poskytujeme odborná školení a pořádáme kurzy v oblasti tepelných čerpadel ...

Služby - certifikační kurzy, workshopy, konzultace a semináře pro firmy.

Služby: - e-learningová a vzdělávací společnost zabývající se rozvojem nových metod a efektivním využíváním technologií ve vzdělávání.

Služby - školení a vzdělávání pro firmy na míru - rekvalifikační kurzy Facility manažer a management.

Služby: - trénink, koučink, poradenství pro obchodníky a manažery.