Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Služby - strategické poradenství - řízení a restrukturalizace - vedení účetnictví - daňové poradenství - personalistika - koučink pro firmy, podnikatele, jednotlivce.

Program "Mezinárodní jazykové kurzy" je určen všem, kteří se chtějí zdokonalit v cizím jazyce v co nejkratší době a dosáhli věku 17 let. Tento program je zaměřen na studium v délce 2 - 24 týdnů a nabízí širokou paletu v mnoha státech celého světa. Akademické programy: - mezinárodní školní rok - University a College v USA a Kanadě ...

Profesní vzdělávání, školení dospělých v oborech: - marketing, obchodní dovednosti - organizační management - rozvoj osobnosti - ekonomický management, manažerské účetnictví - řízení nákupu a zásobování, logistika - zahraniční obchod, celní zákon, celní doklady, celní deklarace - obchodní právo - personalistika - pracovní ...

Vzdělávání ve stavebnictví. Specialista na celoživotní vzdělávání a rekvalifikace v oboru stavebnictví a architektury. Pořádá: - odborné školení - semináře - kurzy - rekvalifikace - konference - výstavy i prezentace.

Služby - personální poradenství, nábor a zapojení nových zaměstnanců do firem - pořádáme školení a odborná setkání - kurzy pro firmy.

Služby - kurzy první pomoci - školení pro firmy - akreditované kurzy pro pedagogy - programy pro děti mateřských škol.

Služby: - pořádání degustací, eventů a teambuildingů s vinnou tématikou

Služby: - firemní cestování - teambuilding - firemní eventy

Služby: - konzultace, koučink pro firmy - personální management - pěstování firemní kultury.

Služby - kurzy, koučink - mnemotechnika, umění rychlého a účinného dlouhodobého zapamatování - rétorika.

Služby: - tvorba webových stránek, e-shopy, portály - tvorba šablon - webhosting - outsourcing - školení a konzultace

Činnost: - konzultační, tréninková a koučinková společnost

Služby: - hotelové poradenství - školení a workshopy

Profesionální vzdělávání manažerů na všech úrovních. Zajistíme odborné semináře, konference a další vzdělávací akce, na kterých předají své zkušenosti a tipy z praxe ověření profesionálové a lektoři.

Jsme personální, castingová a vzdělávací společnost. Naší doménou jsou média. Školíme manažery, moderátory, herce, reportéry, tiskové mluvčí i politiky. Vytváříme audiovizuální díla, realizujeme společenské a kulturní akce. VZDĚLÁVÁNÍ - PERSONALISTIKA - SCOUTING/CASTING - REKLAMA - PROMO A SPOLEČENSKÉ AKCE

Služby - kurzy paměťové techniky - firemní školení - teambuilding.

Služby - produkční činnost - Event marketing, Sales promo - pořádáme výstavy, konference, firemní akce, párty - nabízíme hostesky a promotéry pro ČR a SR.

Činnost: - komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany

Pořádání kurzů - kurzy, workshopy, konzultace - připravujeme kurzy pro aranžéry a designéry.

Kurzy, školení: - první pomoc pro firmy, jednotlivce, školy, - fyzioterapie - výživy

Služby v oblasti požární ochrany PO - požární dozory a hlídky - školení všech typů požárních hlídek,

Služby - rozvoj v oblasti informačních technologií - zakázkový vývoj software - školení, outsourcing a poradenství.

Služby: - vzdělávání v řízení dodavatelského řetězce