Naučit se asertivní chování, správný time management anebo multitasking vás mohou naučit kurzy pro firmy. Stejně tak přijdou vhod rekvalifikační kurzy, díky kterým se naučíte novou dovednost anebo získáte oprávnění pro realizaci určitých činností.

Školení v MS Office: - Access - Excel - Outlok - PoverPoint - Word.

Školení, semináře, koučování v oblasti měkkých dovedností. Témata školení a seminářů: - obchodní dovednosti - prodejní dovednosti - vyjednávání - asertivní jednání - klientský přístup - zvládání konfliktních situací... a další.

Vývoj softwaru a školení v našich programech.

Vyvíjíme databázové, komunikační a webové aplikace.

Servis a prodej výpočetní techniky Poradenství - počítačová gramotnost

Vzdělávací a tréninková organizace francouzské společnosti Veolia.

Výzkumný ústav bezpečnosti práce, v. v. i. je veřejnou výzkumnou institucí, zřizovanou Ministerstvem práce a sociálních věcí ČR. Naší hlavní činností je výzkum, ověřování a aplikace metod a prostředků v oblasti prevence rizik ohrožení zdraví a životů osob, životního prostředí a hmotných statků, vyplývajících z pracovních činností a zlepšování ...

APC jako nejstarší akreditovaný certifikační orgán NDT v České republice zajišťuje personální certifikaci a kvalifikaci technického personálu ve svých schválených školicích a zkušebních středisek. Poskytujeme certifikace a vystavování certifikátů pro technický personál NDT, TZ; vzdělávání a certifikace personálu, školení; kvalifikační zkoušky; ...

Společnost BLUE OCEAN Management podniká v oboru prodeje zboží a služeb. Prostřednictvím našeho vzdělávacího a tréninkového programu pomáháme cílevědomým lidem stát se excelentními obchodníky a následně výjimečnými vedoucími. Pro naše obchodní partnery zajišťujeme etický prodej zboží a služeb koncovým zákazníkům.

VA Akademie se zaměřuje na profesní vzdělávání a rozvoj Virtuálních Asistentů.

Gradua-CEGOS, s. r. o. – vzdělávání a poradenství Jsme původem česká vzdělávací a poradenská společnost.

Služby v oblasti BOZP a PO - školení i dokumentace bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a požární ochrany - koordinátor BOZP.

Služby - poradenství v oblasti řešení rizik, ekologie a bezpečnosti - kurzy, školení - audity - inspekce a přejímky - personální služby. Kancelář Neratovice - adresa: Dr. E. Beneše 965, Neratovice - tel. 736 148 258. Kancelář Horní Kalná - adresa: Horní Kalná 25, Hostinné - tel. 736 148 258.

Služby - pořádání vzdělávacích seminářů, konferencí a kongresů pro lékaře.

Služby - řešení v oblasti informačních technologií a výpočetní techniky - analýza, návrh řešení, realizace a dodávky IT projektů - outsourcing IT specialistů, konzultantů a řešitelských týmů - konzultace, školení, semináře.

Činnost: - sužby v oblasti BOZP, požární ochrany - koordinátor BOZP - školení BOZP, PO, první pomoci, lešenářů.

Služby - vzdělávací kurzy pro strážníky městských a obecních policií, asistenty prevence kriminality a domovníky preventisty, dále pro osoby působící v oblasti bezpečnostního managementu.

Služby: - poradenská, personální a vzdělávací společnost - manažerské kurzy a semináře

Činnost - výroba a provozování informačních systémů pro elektronické zadávání veřejných zakázek - vzdělávání v oblasti zadávání veřejných zakázek - E-aukce na klíč - Analýza, návrh a vývoj internetových aplikací. Pobočka Pardubice: - adresa: Malá 210, 530 02 Pardubice - Zelené Předměstí.

Služby: - public relations PR - marketing - kurzy, školení marketingu.

Činnost: - poradenství, školení v oblasti veřejných zakázek.

Služby - poradenství ve výzkumu trhu a marketingu - školení a kurzy pro budování nové značky, vývoj nového produktu, prezentační dovednosti.