Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Poradenství v oblasti řízení lidských zdrojů strategické řízení, vedení lidí a týmová spolupráce. Profesní kurzy: - vzdělávání - pořádání semináře

- webové stránky - webové aplikace a programování - copywriting - internetový marketing - reklamní bannery a tiskoviny - rešerše - konzultace a školení

Zprostředkování: - firemní akce - školení - semináře - společenské akce

Společnost, která vyučuje děti zábavnou formou základy vědy, strojírenství, technologie a matematiky. Využívá edukační systém STEM. Poskytnutí vzdělávací aktivity dětem za pomocí kostek LEGO. Nabízí i možnost teambuildingu s kostkami i pro dospělé.

Projekce: - zpracování informací - výpočetní technika Poskytování software: - prodej hotových programů na základě smlouvy s autory nebo vyhotovování programů na zakázku Školící činnost - výpočetní technika - programové vybavení

Školící společnost v rámci účetnictví, která nabízí : - účetní supervize - dohled a další rozvíjení vašich schopností - školení začínajících účetních - efektivní formou výuky, po absolvování má klient schopnost samostatně vést základní účetnictví - poradenství pro účetní - realizace i prostředním Skype

Provádíme vzdělávací činnost na území MS kraje. Podnikům zajišťuje vzdělávání, školení a rekvalifikaci v oblasti svařování, pájení, řezání kovů.

Služby: - tvůrčí dílna - výtvarné a keramické kurzy

Služby - lyžařská škola - vodácká půjčovna - vodácké akce - školní výlety na raftech.

Ateliér, služby - výtvarník, designér, pedagog - workshopy a přednášky o barvách.

Svářečská škola, vzdělávací středisko - výuku a zkoušky svařování - odborné vzdělávací kurzy a školení pro certifikaci GAS.

Překladatelské, tlumočnické služby: - německý jazyk - výuka němčiny.

Služby - zaměření na podnikání, business a vybrané obory průmyslu a služeb - kurzy, školení, semináře, konference pro firmy.

Služby - přípravné kurzy z tělesné výchovy - individuální tréninková příprava - tenisové kurzy pro začátečníky i závodní hráče.

Služby - poradenství v oblasti volby povolání - koučování osobnostní.

Kurzy: - dynamický trénink plynulé komunikace pro osoby, které trpí koktavostí

Jsme soukromá školka a mikrojesle v Ostravě-Třebovicích (Porubě). Poskytujeme možnost hlídání dětí s kvalitním předškolním vzděláváním a také plavání pro děti. Pořádáme také akce pro děti s rodiči.

Technický a stavební dozor Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci

Lektorka, služby: - vzdělávání - koučink - supervize - outplacement.

Výuka: - angličtina - francouzština - němčina - arabština

Služby v oblasti: - bezpečnosti práce, ochrany zdraví při práci (BOZP) - požární ochrany (PO).