Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Prodej: - společenské šaty - svatební šaty. Cvičení: - zumba.

Poradenství, audity, školení: - systému managementu jakosti ISO 9001:2000 - environmentální systém managementu ISO 14001:2004 - systém managementu BOZP OHSAS 18001:1999. Zpracování - bezpečnostní listy.

Poradenství, konzultace - údržba vozidel autokosmetika, leštění, ošetření kůže údržba automobilů Školení - používání autokosmetiky - strojní leštění

Vzdělávací programy, školení, semináře, kurzy: -manažérská příprava, semináře definování vzdělávacích potřeb, trénink dovedností -počítače, PC**, počítačové programy -profesní příprava obsluh technických zařízení a strojů -rekvalifikace -výuka jazyků (německy, anglicky, rusky, španělsky), překlady, tlumočení -odborná ...

Vzdělávací a poradenské služby. Agentura práce.

Preventivně výchovná činnost v oblasti BOZP bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a v oblasti PO požární ochrany: - výchova dětí v oblasti požární ochrany a ochrany obyvatelstva - vzdělávání pedagogických pracovníku v oblasti PO a OOb - výcvik instruktorů PVČ - příslušníci hasičského záchranného sboru a sboru dobrovolných hasičů.

Školení řidičů a uživatelů motorových vozíků: - základní a periodické školení řidičů motorových manipulačních vozíků. Školení v oblasti bezpečnosti práce. Zajištění technických kontrol.

Kurzy a školy: -astrologie -tradiční čínská medicína -základy reflexní terapie -celoroční škola TAROTU -škola symbolonu -kurzy angličtiny -tvůrčí fotografování -škola astromedicíny -celoroční škola fytoterapie -škola orientálních tanců a další. Měsíčník Po kapkách: -časopis pro rozvoj zdravého životního stylu.

Angličtina v Ostravě Výškovicích - ANGLIČTINA BEZ ZÁVAZKU - nabízí doučování, výuku, rozmluvení a konverzaci s českým lektorem i rodilým mluvčím také o víkendu a v období školních prázdnin. Pro zájemce s nepravidelnou pracovní dobou (nepravidelnou dobou školní docházky) nabízíme nepravidelné lekce nebo individuální lekce na směny (pravidelně ...

Zpracování - daňová přiznání Výuka - účetnictví Vedení - účetnictví - mzdy

Vzdělávání dospělých. Učiliště je zaměřeno na vzdělávání a výcvik profesionálních hasičů pro získání odborné způsobilosti pro výkon jejich funkcí a na prohloubení znalostí ve speciálních kurzech.

Vzdělávací středisko. Večerní a víkendové kurzy, vzdělávací semináře: - pro firmy, podnikatele - pro nezaměstnané. Organizace, pořádání: - zájezdy nebo kulturní akce.

Jachting. Pronájem lodí, plachetnic kapitánské kurzy e-shop: jachtařské potřeby

Služby: - komplexní masérské, masáže - léčebné masáže - rituální resetovací masáže - klasické masáže - zážitkové relaxační masáže - Reiki - masáže lávovými kameny - baňkování - osobní konzultace a poradenství - numerologie a numerologické rozbory - školení - masérské, diagnostické, terapeutické kurzy, ...

Bospor Aréna. Služby: - Zimní stadion: - hokejový oddíl, krasobruslařský oddíl, škola bruslení, bruslení veřejnosti - Víceúčelová letní sportovní hala: - hřiště na badminton, tenis, volejbal, nohejbal a stoly na stolní tenis.

Jazyková agentura, jazykové kurzy, výuka - angličtina: - konverzace - skupinové a individuální kurzy - příprava na zkoušky - firemní kurzy - kurzy pro cizince - překlady, tlumočení.

Vzdělávací zařízení: - profesní i osobní rozvoj - coaching - firemní terapie.

Maloobchod, prodej: - kotevní a spojovací technika, spojovací materiál - technická chemie, chemické kotvení (speciální lepidlo) nářadí, nástroje - hutní materiál včetně barevných kovů - elektrické ruční nářadí - povrchové úpravy kovů. drobné slévárenské odlitky - rošty, roštnice kamnářské pláty - plotny a j. . nastřel. technika, ...

1. Poradenství - sociálním služby: Centrum pro rodinu a Občanská poradna 2. Vzdělávání - pro pedagogy a sociální služby

Hudební škola. Vyučování na nástroje, výuka: - akustická, elektrická a basová kytara - klavír - keyboard - syntezátor - bicí nástroje - zobcová a altová flétna. - zpěv.

Poskytování vzdělávacích služeb pro dospělé (andragogika, školení, semináře, vzdělávání, kurzy, tréninky, rozvoj).

Maloobchod, prodej: - výtvarné potřeby - hospodářské tiskopisy - školní potřeby - kancelářské potřeby - papírenské zboží - kalendáře, diáře - novoročenky - odborné publikace - dárkové předměty - potřeby pro domácnost - hygiena, drogerie. Pořádání: - předváděcí akce - výtvarné kurzy - sezonní výstavky dětí ...

Auditorské ověřování, audity. Daňové poradenství. Vedení účetnictví a daňových evidencí. Metodika a školení daní a účetnictví.

Institut Zdravé Pleti Rekvalifikace, kurzy: - kosmetika. Kosmetické služby, kosmetický salón. Rehabilitační, rekondiční a relaxační masáže.