Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Pobočka. Centrum sociálních služeb ČUN. Služby: - odborné sociální poradenství - půjčovna - kompenzační pomůcky - servis sluchadel - sociálně aktivizační služby - kurzy - odezírání, znakový jazyk.

Pořádání volnočasových aktivit pro děti. Kroužky, dětské tábory.

Prodej: hudební nástroje. Servis: hudební nástroje. Znalecké posudky hudebních nástrojů Hudební škola Yamaha. Výroba klavírových židlí.

Poradenství a vzdělávací kurzy v oblasti managementu. Školicí centrum, penzion s restaurací a wellness.

Firma Libor Michejda na českém trhu působí v oblasti logistiky ve skladech a provozech. Řeší problematiku značení, bezpečnosti práce, ochrany zdraví a požární ochrany. Nabízené služby: - naprojektování a realizace vodorovného pozemního značení komunikací, parkovišť a skladů - výroba bezpečnostních značek - fotoluminiscenční materiály - ...

- Pořádání seminářů osobního rozvoje - Řízená meditace, čištění a harmonizace aury - Reiki semináře - Výuka angličtiny pro dospělé - Překladatelská a tlumočnická činnost - Poradenská a konzultační činnost - Velkoobchod a maloobchod - Zprostředkování obchodu a služeb

Vzdělávání dospělých: - rekvalifikační kurzy - motivační programy - Akademie 3. věku - pronájem učebny

Překlady - němčina elektrotechnické texty Jazykové kurzy - angličtina - němčina

Jazyková škola, jazykové kurzy: - angličtina, němčina, francoužština, španělština, italština, portugalština, ruština, čeština pro cizince.

Pořádání kurzů, rekvalifikace, vzdělávání. Zprostředkování zaměstnání a poradenství pro trh práce.

Školení, rekvalifikační kurzy: - revize a kontroly el. nářadí a elektrospotřebičů. Elektrorevize. Školení a zkoušky revizních techniků.

Akademie Jana Ámose Komenského. Škola: - jednoleté pomaturitní jazykové studium - rekvalifikační kurzy - vzdělávací programy.

Rekvalifikační kurzy: -obsluha osobních počítačů -správce počítačové sítě -účetnictví -daňový poradce-metodik -bezpečnostní technika, BOZP -jazykové kurzy-angličtina, němčina a další -řízení lidských zdrojů, personalistika.

Jazykové kurzy: - odpolední, večerní. Výuka: - angličtina, anglický jazyk. Vyučujeme: - Háj ve Slezsku, Dolní Lhota, Ostrava-Poruba. Překladatelské služby.

Individuální sezení s klienty Prožitkové sebepoznávací semináře Sebevzdělávací a sebepoznávací kurzy pro veřejnost Firemní školení zaměřená na osobní rozvoj Semináře: Smrt a zrození Oči, které vidí aneb jak vidět bez brýlí Duše Cesta k vnitřnímu dítěti Do nitra ženy – již nebude realizováno Harmonizace čaker – již nebude ...

Sportovní činnost vodáctví, turistika - lyžařská školavýuka - lyžování - snowboarding - osoby s postižením nevidomé, hluchoněmé, vozíčkáři - skikára, kvadru plegiky pro postižené - monoski - kárski

E-shop: - akustické pěny a materiály. Prodej a půjčovna discgolfových košů a vybavení. Tréninky discgolfu. Finanční poradenství jinak.

Pobočka. Škola, kurzy: - lyže, lyžařská škola - snowboard, snowboardová škola. Provozovna Areál sever: - Provozovna je umístěna v dřevěném srubu naproti vchodu do restaurace Bí-Fí.

Akreditované rekvalifikační kurzy, zájmové kurzy, přednášky, semináře, projekty (zpracování, řízení, administrace), vzdělávací programy i pro znevýhodněné skupiny obyvatel. Rekondiční a regenerační služby

Poradenství, vzdělání. Rozvoj lidských zdrojů v neziskovém sektoru, zlepšování zaměstnatelnosti ohrožených skupin obyvatel, podpora rozvoje obcí, měst a regionu.

Konzultace a školení v oblastech - povinnosti firem podle environmentální legislativy - EMS podle normy ISO 14001 a jeho integrace do systémů řízení - interní audity podle normy ISO 19011 a udržování způsobilost interních auditorů EMS.

Vzdělávací a poradenská agentura. Pořádáme kurzy, školení, rekvalifikace. Akreditované rekvalifikační kurzy DTO CZ: .Administrativní pracovník / pracovnice .Daňový specialista .Kosmetika (Kosmetické služby) .Manažer lidských zdrojů .Manikúra a pedikúra včetně nehtové modeláže .Manipulace se zbožím a materiálem .Masér .Mzdové ...

Jazykové kurzy - DIRECT a CALLAN metodou - výuka pro firmy, děti, veřejnost a jednotlivce - možnost využití dotace a nástupu po celý školní rok - angličtina zaměřená na mluvený projev

Potřebujete ke své práci průkaz řidiče manipulačního vozíku? Nabízím školení řidičů manipulačních vozíku se získáním EURO průkazu, a to pro firmy i fyzické osoby. Pokud nemáte možnost získání praxe na vlastním či firemním vozíku, nabízím Vám i možnost získání praxe.