AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Kosmetické studio: - kosmetické ošetření - pedikúra, manikúra - masáže rekondiční - permamentní make-up - piercing - kadeřnictví a holičství. Rekvalifikační kurzy na všechny poskytované služby. Tetování vlasů.

Dětský klub Vodníček Plavání kojenců, batolat a předškolních dětí.

Jazyková škola - výuka cizích jazyků - kurzy angličtiny.

Překladatel, tlumočník a lektor jazykové výuky - němčina, angličtina, italština.

Žirafa-centrum angličtiny pro celou rodinu Školička s výukou angličtiny a zájmových kroužků pro děti. Kurzy pro děti předškolního a mladšího školního věku, angličtinu pro maminky s hlídáním dětí zdarma i kurzy pro dospělé. Unikátním projektem je kurz pro maminky s dětmi a anglická hernička tzv. English playground. Výuka angličtiny pro děti ...

Jazyková škola: - kurzy anglického jazyka pro firmy i veřejnost, intenzivní víkendové semináře a workshopy, přípravy na FCE a CAE, besedy s rodilým mluvčím. Obchodní angličtina, akademická angličtina, angličtina pro marketing a finance, firemní korespondence, angličtina právního prostředí, kurzy angličtiny pro děti, příprava na maturitu z ...

Olomoucký klub capoeiry: - výuka capoeiry na profesionální úrovni - tréninky vhodné pro širokou veřejnost bez rozdílu věku, pohlaví či fyzické zdatnosti - efektivní posilovací a kondiční cvičení - umění s osobitou filozofií čerpající ze života a tradic brazilské kultury - pravidelné semináře s Mestre Paçocou i jinými brazilskými mistry a ...

Oáza osobního rozvoje s Živým barem: - restaurace v Raw-veganském stlu se vzdělávacím centrem - kavárna s cukrárnou - vzdělávací centrum - workshopy či přednášky na témata podporující osobní i duševní rozvoj.

Personální agentura: - odborná školení - semináře - poradenství - realizace a řízení projektů ESF.

Výroba, e-shop: - bižuterie - náramky, náušnice - vlasové doplňky Služby: - kreativní kurzy.

Řezbářské a keramické kurzy. Zakázková výroba originálního nábytku.

Jsem profesionální lektorka a konzultantka Nabízím individuální konzultace a skupinová školení. Školím: TIME management, komunikační dovednosti a kurzy zaměřené na sebepoznání. Aktuální kurzy: TIME management - Jak pracovat na podstatném, ASERTIVNÍ myšlení - JAK být SVŮJ bez výčitek, Hněv a zlost - Jak se SPRÁVNĚ (ne)naštvat, Kdo jsem? ...

Jazykové kurzy: - angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština, italština, čínština - kurzy ve firmách - kurzy na míru. Kurzy pro děti od 7 let. Překlady i se soudním ověřením. Tlumočení i soudní tlumočení do všech a ze všech jazyků. Čeština pro cizince. Příprava na maturitu, na mezinárodní zkoušky. Obchodní angličtina.

DÁKINÍ - Centrum jógy a meditací: - kurzy jógy pro začínající i pokročilé - kurzy seberozvoje - pronájem sálu

Sportovní a pohybové centrum Lyžařská škola: - výuka lyžování - výuka snowboardingu - výuka carvingu. Kurzy lyžování pro mateřské, základní a střední školy.

Budo Budocan: - bojová umění - sebeobrana - Ji-Jitsu - cvičení sebeobrany - akreditované školení instruktorů sebeobrany, pracovníků SBS (civilní bezpečnostní služby) - školení SBS - psychologická poradna - soudní znalec: sebeobrana, bojové sporty, bojová umění. Výuka v projektech MBA.

Výuka německého jazyka ve Šternberku, v Olomouci a blízkém okolí.

Prodej, bazar, oprava, servis: - manipulační technika - vysokozdvižné vozíky - školící středisko.

Jazyková škola. Služby: - výuka angličtiny netradiční metodou zaměřenou na skutečnou schopnost mluvit - výuka od začátečníků po velmi pokročilé - ukázková hodina zdrama.

Potápěčská škola: - kurzy potápění PADI, IANTD - kurzy NITROX. Prodej, půjčovna, opravy, servis: -potápěčské a plavecké potřeby. Plnění lahví. Zájezdy za potápěním. Potápěčský klub PDW.

Poradenství, konzultace, vzdělávání: - firemní vzdělávání - výběry a hodnocení zaměstnanců - analýzy spokojenosti zaměstnanců - výběrová řízení - teambuilding - mediace konfliktů - řešitelské workshopy

Poradenská a vzdělávací společnost - zavádění standardu řízení a rozvoje lidských zdrojů Vzdělávací kurzy: - řízení lidských zdrojů - marketingu CIMA - trenérské dovednosti - finanční řízení Firemní kurzy: - strategické řízení společnosti - řízení a rozvoj výkonnosti pomocí cílů - komunikační a prezentační dovednosti.

Služby: Biorezonance - BICOM OPTIMA: -odvykání kouření, antinikotin centrum, diagnostika a podpůrné působení u různých zdravotních potíží, u alergií, bolestí, po úrazech, při virových, bakteriálních, plísňových a parazitárních onemocněních, u bolestí zad a migrén, u alergií, atopického ekzému, podporuje detoxikaci, aj. Bowen ...

Služby: - organizační, logistické a programové zajištění odborných konferencí, kongresů, přednášek, seminářů a workshopů. - služby na klíč pro akademickou obec - odborné společnosti, výzkumné ústavy a univerzity.

Služby: - vzdělávání, kurzy - leadership, osobní kariéra a růst - kreativita, projektový management - osobní produktivita, koučink, etiketa