AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Nehtové studio: -manikúra P.Shine -nehtová modeláž -masáž rukou -nail art, nehtový design. Pedikúra. Rekvalifikační kurzy: - pedikúry - manikúry - modeláže.

Clavicula vzdělávací agentura Výuka jazyků, výuka přes Skype, příprava na Scio testy, přijímací zkoušky, maturitu a Národní srovnávací zkoušky (NSZ), doučování ZŠ a SŠ předmětů, překlady a tlumočení.

Kompletní modelářské potřeby: - vrtulníky - letadla - lodě - autíčka. Škola létání s modely.

Pořádání: -kurzy, školení, rekvalifikace: -firemní vzdělávání -projektová činnost -agentura práce -outdoor -team building -účetnictví -poradenství -obchodní zástupce -průvodce cestovního ruchu -pečovatelka o děti -sociální pracovnice -jazykové kurzy -počítačové kurzy Autorizované tréningové ...

PORADENSKÁ A VZDĚLÁVACÍ SPOLEČNOST SLUŽBY KLIENTŮM: MANAGEMENT CONSULTING: - analýza konkurenčnosti - řízení procesů a organizace společnosti - projektové řízení - strategický management MANAGEMENT KVALITY: - implementace systému managementu kvality - budování integrovaných systémů řízení - podpora při rozvoji a trvalém zlepšování ...

Sedmimílové boty - zábava, adrenalin, sport. Výuka: - zábavný sportovní styl - vhodné pro muže, ženy i děti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - semimílové (skákací) boty. Zastoupení rakouské značky 7 leagve boot.

Naučíme vidět Vás a Vaše děti bez použití fyzických očí. Pořádáme kurzy Intuitivní vnímání a Intuitivní vidění. Pomůžeme Vám probudit vnitřní informační centrum, díky jehož aktivaci budete schopni přijímat informace ze svého okolí bez použití základních pěti smyslů. Autorem metod je Mark Komissarov.

Společnost pro sociální ekologii Art Language Factory, o.s.: - autor mezinárodního výzkumu Konopí je lék - zakladatel odborných pracovišť: Edukativní konopná klinika, Matkárny a pěstírny léčivých genetik Cannabis Marie Juany de la Cruz a další - ateliér ALF - dobrovolnické projekty - půvab managementu - galerie - vzdělávání a ...

Účetní kancelář: - vedení účetnictví - daňová evidence - mzdy a personalistika - ekonomické poradenství - semináře, školení, rekvalifikace.

Nehtové studio: -gelová modeláž -klasická manikúra -japonská manikúra P.Shine -teplé parafínové zábaly -lakování a zdobení nehtů. Prodej: -profesionální nehtový materiál. Rekvalifikační kurzy: -manikúra -modeláž nehtů.

Privátní školka Fanfán. Vzdělávací agentura Fanfán - konzultace a semináře v oblasti etikety a pravidel společenského chování.

Vydáváme odborné publikace ELEKTRO V PRAXI : - školení a vzdělávání pracovníků - školení na provádění revizí a kontrol - odborné semináře Opravy, údržba, rekonstrukce: - elektrické zařízení pro těžbu a zpracování štěrkopísku.

Hlavním cílem sdružení je rozvíjet kulturu těla, propagovat taneční umění, pohyb, hudbu, kultivovat a rozvíjet taneční kulturu po stránce duchovní i fyzické. Baletní škola MgA. Iriny Popové v Olomouci a Prostějově je určena pro dívky i chlapce se zájmem o tanec. Cílem je objevit a podchytit mladé talenty a systematicky je připravit k následnému ...

Jsme vzdělávací agentura s akreditací Ministerstva školství, e-learning, daňové a účetní poradenství. Studium, vzdělávání: - vzdělávací agentura - odborné vzdělávání dospělých - daňové a účetní poradenství - rekvalifikace - školení - profesionální lektoři - individuální školení - učebny jsou vybaveny moderním IT vybavením, internetem, ...

Výtvarné kroužky pro děti, mládež i dospělé. Výtvarné dílny, keramika pro děti, mládež a dospělé, kurzy digitální fotografie, tábory.

Jazyková škola. Služby: - jazykové kurzy, výuka cizích jazyků: - angličtina.

Dům dětí a mládeže pořádá: - zájmové vzdělávání pro děti, mládež a dospělé - příležitostné akce všelijakého zaměření - doučování - letní tábory - víkendové pobyty - nabízíme pronájem táborové základny

Směnárna v centru Olomouce. Nákup a prodej valut bez poplatků. Nabízíme individuální kurzy. Bezplatná telefonní linka 800 600 100. Provádíme bezhotovostní obchody, úhradu plateb ze/do zahraničí. Jakýkoliv typ firemní akce - školení, semináře, konference, teambuildingové akce, firemní večírky, dny otevřených dveří a tak dále a tak ...

Zubní lékařství.dentální hygiena, organizace odborných školení, kurzů, atd.

Profesionální služby pro udržení výkonnosti Vašeho podnikání: - personální služby - školení a vzdělávání - konzultační služby - zážitkové programy.

Kosmetický salon Primavera Kosmetika a vizážistka. Laser - jizvy, vrásky, akné. Vizáž. Proměny. Školení líčení. Líčení pro výjímečné příležitosti.

Kvásek využijete pro zdravé vaření jídla, pečení chleba i sladkého pečiva . V kurzech Vám dám návod na jeho vedení, použití a dostanete také recepty. V brzké době bude k dispozici kuchařka. Kurzy jsou pro jednotlivce i skupinky. Více informací je na webu.

Produkty a marketing FLP. Dětské fitness pro děti a rodiče. Fitness, výživa, regenerace.

Hudební vzdělávání pro mládež, výuka: - zpěv, hra na klavír, hra na kytaru. Pořádání koncertů.