AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Grafika & reklama: - grafické návrhy - technické kreslení - návrhy etiket - návrhy a vypracování loga - ilustrace, portréty, obrazy, kresby, malování dle požadavku.

Transperfect - jazyková agentura - jazykové kurzy a výuku pro veřejnost, individuální kurzy, intenzivní kurzy. Vyučované jazyky: angličtina, němčina, španělština, francouzština, ruština, čeština pro cizince a další jazyky. Provádíme jazykový audit dle SERR (CEFR). Pomaturitní studium anglického jazyka.

Revize, opravy, servis, služby: -v oboru hasící technika -hasicí přístroje -požární vodovody -školení požární ochrany PO a BOZP. Prodej: -nové hasicí přístroje -hydrantní systémy -hasícího materiálu. Poradenská služba: -požární servis.

Techdiving.cz Prodej, výroba: - vybavení pro rekreační i technické potápění (masky, ploutve, neoprény, tlakové láhve, lodní vaky) Škola potápění. Cesty za potápěním.

Eurolingua Překladatelská a tlumočnická agentura: -překlady a tlumočení ve všech oborech včetně soudního ověření -tlumočení konferenční, simultánní, konsekutivní a doprovodné -revize textů rodilými mluvčími Jazyky: -albánský, anglický, čínský, finský, francouzský, hebrejský, islandský, italský, japonský, latinský, ...

Anglický jazyk: - překlady - tlumočení - výuka.

Pořádání kurzů rozvoje osobnosti a manažerského vzdělávání.

Jazyková agentura ESPROGRESS: - jazykové kursy individuální, skupinové, víkendové - příprava na mezinárodní zkoušky - jazykové audity - výcvikové tréninky manažerů - překlady - tlumočení - AJ, NJ, RJ, SPA, FRA, MA.

Školící a poradenská společnost.

LEBANG: - angličtina pro děti od 5let - výuka formou her, písniček a omalovánek - čtení z učebnice - základy gramatiky.

Služby: - rekvalifikace, kurzy, školení - kurzy personalistiky a personální agendy - kurzy ekonomiky a podnikání - kurzy účetnictví. Provozovna: - Olomouc, Masarykova 8 - tel.:585226657.

Poradenství a zavedení: -systému řízení jakosti ČSN EN ISO 9001:2001 -systému životního prostředí ČSN EN ISO 14001 (EMS) -systému bezpečnosti práce OHSAS 18001 -systému kritických bodů HACCP. Komplexní nabídka: -analýza potřeb organizace -školení zaměstnanců, včetně vydání osvědčení pro interní auditory -zpracování ...

České vzdělávací centrum Nabízí: - otevřené kurzy a semináře pro prodejce, administrativní pracovníky a manažery - vnitrofiremní tréninkové akce - příprava dealerských a prodejních konferencí a kongresů - příprava a organizace kongresů a konferencí.

Výuka cizích jazyků: - jazykové kurzy. Překlady. Tlumočení.

Golfové hřiště: - devítijamkové hřiště - restaurace s terasou a krbem - Obchod PRO-SHOP. Golfová škola. Sídlo: Tř. 17. listopadu 1126/43, 77900, Olomouc, tel.č.: 602512822

Poskytování komplexních služeb v oblasti požární ochrany a bezpečnosti práce, požárně bezpečnostní řešení staveb.

Agentura pořádá: - teambuilding - teamspirit - koučink - adaptační kurzy - programy pro firemní partnery - development a assessment.

Vzdělávací agentura. Semináře a kurzy z oblastí: - ochrany životního prostředí - energetika - stavebnictví - obchodní právo - daně, účetnictví - personalistika.

Pořádání - odpolední kroužky pro děti Výuka angličtiny - s rodilým mluvčím - pro děti i dospělé - v našem jazykovém centru i v MŠ, ZŠ, firmách - projekty spojené s EU, krajem Doškolování učitelů

Vzdělávací aktivity: - akreditované kurzy, které jsou zaměřeny na základy podnikání a počítačové dovednosti. Detašované pracoviště: - 772 00 Olomouc, Březinova 7.

Angličtina - překlady - tlumočení Němčina - překlady - tlumočení Výuka - angličtina - němčina

Výuka - čeština pro cizince v angličtině a ruštině

Překlady - angličtina Výuka - angličtina

Pořádání - konference Golfové turnaje Pořádání - školení - semináře Zajišťují - firemní a společenské akce - módní přehlídky - hostesky

Lektorská a výuková činnost - předškolní jazykové kurzy Lektorská a výuková činnost - předškolní hudební programy