AKCENT International House Prague s.r.o.
SKY Academy, s.r.o.

Kurzy nabízí jak studování cizích jazyků, tak také vaření, malování, hru na hudební nástroj nebo společenské a komunikační dovednosti, které nachází uplatnění v pracovní sféře. Využijte služeb certifikovaných pracovišť a naučte se nové dovednosti.

RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Agentura Bova se již od svého vzniku v roce 1991 zaměřuje na profesionální vzdělávání dospělých. Absolvovat u nás můžete odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Jedním ze základních principů našeho přístupu je vysoká odbornost lektorů. Témata našich seminářů jsou vždy aktuální.
RNDr. Ivana Hexnerová - Agentura Bova
Umělecký soubor Shop "Moje bubny" Bubenická škola

Kosmetické studio. Permanentní make-up. Rekvalifikační kurzy kosmetiky a permanentního make-upu s akreditací MŠMT.

Vydavatelství. Tvorba reklamy. Nabídka školení a vzdělávání.

Akreditované kvalifikační kurzy vizážistiky a barevné typologie. Vizážistické a stylistické poradenství. Barevná typologie. Rekvalifikační kurz - oboru kosmetických služeb.

Vzdělávací Středisko GAS Olomouc: - revize - zkoušky - školení

Cvičiště, cvičák pro psy: - výcvik psů ve sportovní kynologii, pořádání kurzů základní poslušností psa pro veřejnost.

Taneční škola. Taneční kurzy pro mládež. Taneční kurzy pro dospělé. Salsa kurzy. Solo salsa pro ženy.

Vzdělávací a poradenská společnost. Formy vzdělávacích programů: - výkladové přednášky a interaktivní semináře - vyhledávání nových zákazníků - vzdělávací kurzy managementu.

Studio pro využití volného času dětí i dospělých Cvičení pro rodiče s dětmi: -kondiční gymnastika -zdravotní gymnastika, gymball -orientální tance -cvičení na velkých míčích -sportovní aerobik -jóga. Zájmové kroužy: -výtvarný kroužek -individuální hra na flétnu. Hlídání dětí: -doma i v prostorách Studia Čtyřlístek ...

Kurzy: -orientální a břišní tance. Kurzy pro ženy v každém věku Kurzy pro mentálně postižené Veřejná vystoupení

Školení řidičů motorových vozíků

Agentura pro výchovu a vzdělání.

Play WISELY - program pro kojence a batolata pro rozvoj mozkové a pohybové kapacity.

Sdružení pro ekologickou výchovu Pořádá: - Ekologické dny Olomouc - Ekologické večery - Ekologická poradna - Ekologické výukové programy - Semináře pro učitele a studenty - Mimoškolní výchova.

Vývojem softwaru na zakázku a provádíme praktická školení.

Baletní škola. Výuka: -balet -tanec.

Rekvalifikační kurzy. Studium při zaměstnání. Profesní vzdělávání.

Jazyková agentura. Výuka, jazykové kurzy: -individuální -firemní -víkendové -jednodenní. Překlady -všechny světové i mimoevropské jazyky. Tlumočení. Jazykový audit.

Centrum JUNGLE: - interiérové dětské hřiště - kavárna - kurzy - cvičení pro děti do 2 let, cvičení pro rošťáky 2-4 roky - mikroškolka - dětské akce na klíč - tábory.