Chcete zlepšit svou profesní kvalifikaci? Navštěvujte rekvalifikační kurzy a zaměřte se na sociální péči, gastronomii, pohostinství a potravinářství, služby zákazníkům, počítačové kurzy, jazykové kurzy, vzdělávání, zdravotnictví, administrativu či finance.

Gradua-CEGOS, s. r. o. – vzdělávání a poradenství Jsme původem česká vzdělávací a poradenská společnost.

Ediční činnost. Výběr, příprava, vzdělávání pracovníků vykonávajících odborně a fyzicky náročné profese a činnosti. Zprostředkovatelská činnost v oblastiobchodu a služeb. Poradenská činnost v oblasti managementu. Výuka cizích jazyků. .

Odborné semináře, rekvalifikační kurzy, konzultace: - pilates - jóga - fitness. Kurzy, lekce: - pilates studio - pohybové centrum.

Služby: - kurzy první pomoci. Rekvalifikační kurzy: - zdravotník zotavovacích akcí - člen první pomoci.

Bezpečnostní služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Připojení k pultu centralizované ochrany Úklid Plastové karty - potisk Školení a rekalvalifikace v bezpečnostních službách Elektronické zabezpečovací systémy.

Bezpečnostní služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Připojení k pultu centralizované ochrany Úklid Plastové karty - potisk Školení a rekalvalifikace v bezpečnostních službách Elektronické zabezpečovací systémy

Kurzy, vzdělávání: - rekvalifikační kurzy - účetnictví, daně, mzdy - kurzy pro soc. pracovníky - počítačové kurzy - vizážista....a další

Služby - rodinné konstelace individuální a skupinové - transformační koučink a terapie. Kurzy - rekvalifikační kurz KOUČ - Transformační koučink. Další sezení probíhá také na adrese: Zakopaná 11, Branžež.

Pořádáme přípravné kurzy, pomaturitní studium a nulté ročníky na přijímací zkoušky právnických, ekonomických, filozofických a lékařských fakult.

Společnost DAKREZ, s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti zpracování účetnictví, daňové evidence, mzdové agendy i daní. Mezi naše další aktivity patří pořádání školení, kurzů a seminářů v oboru mzdového účetnictví a personalistiky. Sídlíme na Praze 4, ulice Ve Lhotce. Naše služby, vedení, zpracování: - účetnictví - daňová evidence - ...

Účetnictví a mzdy pro malé i velké firmy. Kompletní zpracování mezd a personalistiky, rekvalifikační kurzy a zpracování účetnictví. Specializace: - zpracování mezd - vedení daňové evidence - vedení podvojného účetnictví - daňové poradenství - extérní zpracování mezd - rekvalifikační kurzy - zpracování účetnictví - účetní ...

Služby - školení a vzdělávání pro firmy na míru - rekvalifikační kurzy Facility manažer a management.

Prodej, e-shop: - přístroje, vybavení na manikúru a pedikúru Služby: - manikúra - pedikúra - permanentní make-up. Akreditované rekvalifikační kurzy: - manikúry, pedikúry, kosmetiky, permanentního make-upu

Služby: - vzdělávací a rekvalifikační programy, kurzy v oboru grafického designu, DTP, fotografie a webdesignu

Pořádání odborných kurzů, školení a jiných vzdělávacích akcí včetně lektorské činnosti.

Program "Mezinárodní jazykové kurzy" je určen všem, kteří se chtějí zdokonalit v cizím jazyce v co nejkratší době a dosáhli věku 17 let. Tento program je zaměřen na studium v délce 2 - 24 týdnů a nabízí širokou paletu v mnoha státech celého světa. Akademické programy: - mezinárodní školní rok - University a College v USA a Kanadě ...

Kosmetické služby. Výhradní dovozce kosmetiky Chris Farrell Dovozce zdravého opalování HE-SHI Rekvalifikační kurzy pro kosmetičky

Vzdělávání ve stavebnictví. Specialista na celoživotní vzdělávání a rekvalifikace v oboru stavebnictví a architektury. Pořádá: - odborné školení - semináře - kurzy - rekvalifikace - konference - výstavy i prezentace.

Poskytování poradenství v oblasti managementu, koučování a vzdělávání vedoucích pracovníků. Implementace systému jakosti ISO 9000 a TQM.

Nabídka akreditovaných, kvalifikačních i zájmových masérských kurzů certifikovaných u Ministerstva zdravotnictví.

Počítačová škola GOPAS je největším poskytovatelem školení v oblasti: - informačních technologií na českém i slovenském trhu.

Nově otevřena prodejna a školící centrum. Nabízíme veškerý sortiment materiálů na nehtovou modeláž, nail art a manikúru.

Společnost poskytuje komplexní služby v oblasti počítačového vzdělávání, konzultací a podpory informačních a komunikačních technologií. Je držitelem certifikací Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions, Authorized Prometric Testing Center, Akreditované testovací středisko ECDL, Akreditace MŠMT pro provádění rekvalifikací.

Kurzy, rekvalifikační kurzy: - účetnictví - daňová evidence - školení pro firmy

Naše společnost pracuje na trhu nehtové kosmetiky a nehtové modeláže, v oblasti beauty průmyslu od roku 2003.